- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.461
Ahaha bana zeytin yiyecekmişsin gibi geliyor acıkmıyor musun yahuIki okula gittim şimdi de öteki okula gidiyorum. Arada İspanyol arkadaşımla buluştum. Bana matcha latte ısmarladı :)
Umarim günü kapatmisimdir. :)
Afiyet olsun ama o gün daha kapanmaz sankiIki okula gittim şimdi de öteki okula gidiyorum. Arada İspanyol arkadaşımla buluştum. Bana matcha latte ısmarladı :)
Umarim günü kapatmisimdir. :)
Yarın sabah çok iyi hissediceksin o açlık güzel açlık boşver suya dayan yineAcıkmak ne kelime midem sırtıma yapıştı zorlandım. Elimde su şişesi dolandım durdum. Şuan da açım midemden sesler geliyor ama olsun :))
Doktora gittin mi hormon falan ben gideceğim önümüzdeki ay kısmetse 10 gün çok uzun yaSelaam kızı yatırdım bende bekliyorum basında uyusun
Akşamüstü cok fena oldum din regli bitti gibiydi bugun alttan bi ağrıyla tekrar başladı 8.gun bayılacaktım
Aynen aynen şişeleeeeer diye türkü söylüyom:))Afiyet olsun ama o gün daha kapanmaz sanki
Yarın sabah çok iyi hissediceksin o açlık güzel açlık boşver suya dayan yine
Uzun sürmüş pco falan mı var sendeSelaam kızı yatırdım bende bekliyorum basında uyusun
Akşamüstü cok fena oldum din regli bitti gibiydi bugun alttan bi ağrıyla tekrar başladı 8.gun bayılacaktım
Ben daha tatlıyı yemedim ama beynimin %80inde o var halaAynen aynen şişeleeeeer diye türkü söylüyom:))
Doktora gittin mi hormon falan ben gideceğim önümüzdeki ay kısmetse 10 gün çok uzun ya
Yani spiral olduğu icin her sene düzenli gidiyorum doktora ama bisey yok diyo normal hersey diyo anlamadimUzun sürmüş pco falan mı var sende
Ay bu vakte kadar dayanmışsın yemeBen daha tatlıyı yemedim ama beynimin %80inde o var hala
Bu kanat fırın yada hayataysa menü çok güzel hatta az bile :)Bugün menüm
Akşam
Domates çorbası
3 kanat(incelerden)
Zeytinyağlı salata
Yoğurt
Yeşilçay
Çeşit çok ama azar azar yedim baya tıkadı
2 kasik makarna neyine yetti kiz.7 mart menum
Sabah
1 cavdar ekmeginden tost
Domates
Zeytin
3 isirik cevizli sucuk
Aksam
Pilic kofte 2 tane
2 kasik makarna
Spor yok bugun hic canim istemedi.
Bugun cok aciktim. Tunali sandwich de yetmedi.Ahaha bana zeytin yiyecekmişsin gibi geliyor acıkmıyor musun yahu
Afiyet olsun ama o gün daha kapanmaz sanki
Bi an önce git de boşuna mahvolma bari bulunsun sebebi bi an önceYani spiral olduğu icin her sene düzenli gidiyorum doktora ama bisey yok diyo normal hersey diyo anlamadim
Bu tiroid yüksekliğinde belirtilerde yaziyo ama adet düzensizliği diye artik diyorum ona bağlı heralde bu sene daha gitmedim gidince detaylı bi tetkik isticem 8-10 gündü simdi 12 güne cikiyo bazen fazla
Yemedimm bugün de niyetliyim şuan yeşilçay yapıyorum bişey yemedim sahura ama yeşilçayım gündüz yağ yaksınAy bu vakte kadar dayanmışsın yeme
Hayataysayı anlamadım çözemedim de gece gece ama fırında kanattı o yüzden bugün iradem kazandıBu kanat fırın yada hayataysa menü çok güzel hatta az bile :)
Bizde çok potansiyel var ama ikimiz bi diyet menüsünden az yiyoruz bizi bi bıraksalar ohoooEve geldigim zaman hala actim. Yine de 53.7 ciktim.
Hani soyle buyuk bir pizza yiyecek potansiyeldeydim . Salata + 5 zeytin + 500 ml ayrana razi oldum.
Dunku yeme atagini neden hissettigimize gelelim.Bi an önce git de boşuna mahvolma bari bulunsun sebebi bi an önce
Yemedimm bugün de niyetliyim şuan yeşilçay yapıyorum bişey yemedim sahura ama yeşilçayım gündüz yağ yaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?