ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Iki okula gittim şimdi de öteki okula gidiyorum. Arada İspanyol arkadaşımla buluştum. Bana matcha latte ısmarladı :)

Umarim günü kapatmisimdir. :)
Afiyet olsun ama o gün daha kapanmaz sanki
Acıkmak ne kelime midem sırtıma yapıştı zorlandım. Elimde su şişesi dolandım durdum. Şuan da açım midemden sesler geliyor ama olsun :))
Yarın sabah çok iyi hissediceksin o açlık güzel açlık boşver suya dayan yine

Selaam kızı yatırdım bende bekliyorum basında uyusun

Akşamüstü cok fena oldum din regli bitti gibiydi bugun alttan bi ağrıyla tekrar başladı 8.gun bayılacaktım
Doktora gittin mi hormon falan ben gideceğim önümüzdeki ay kısmetse 10 gün çok uzun ya

Doktora gittin mi hormon falan ben gideceğim önümüzdeki ay kısmetse 10 gün çok uzun ya
Uzun sürmüş pco falan mı var sende
Yani spiral olduğu icin her sene düzenli gidiyorum doktora ama bisey yok diyo normal hersey diyo anlamadim
Bu tiroid yüksekliğinde belirtilerde yaziyo ama adet düzensizliği diye artik diyorum ona bağlı heralde bu sene daha gitmedim gidince detaylı bi tetkik isticem 8-10 gündü simdi 12 güne cikiyo bazen fazla

7 mart menum

Sabah
1 cavdar ekmeginden tost
Domates
Zeytin
3 isirik cevizli sucuk

Aksam
Pilic kofte 2 tane
2 kasik makarna

Spor yok bugun hic canim istemedi.
2 kasik makarna neyine yetti kiz.

Ahaha bana zeytin yiyecekmişsin gibi geliyor acıkmıyor musun yahu
Bugun cok aciktim. Tunali sandwich de yetmedi.
Afiyet olsun ama o gün daha kapanmaz sanki

Eve geldigim zaman hala actim. Yine de 53.7 ciktim.

Hani soyle buyuk bir pizza yiyecek potansiyeldeydim . Salata + 5 zeytin + 500 ml ayrana razi oldum.

Bi an önce git de boşuna mahvolma bari bulunsun sebebi bi an önce
Ay bu vakte kadar dayanmışsın yeme
Yemedimm bugün de niyetliyim şuan yeşilçay yapıyorum bişey yemedim sahura ama yeşilçayım gündüz yağ yaksın

Bu kanat fırın yada hayataysa menü çok güzel hatta az bile :)
Hayataysayı anlamadım çözemedim de gece gece ama fırında kanattı o yüzden bugün iradem kazandı
Eve geldigim zaman hala actim. Yine de 53.7 ciktim.

Hani soyle buyuk bir pizza yiyecek potansiyeldeydim . Salata + 5 zeytin + 500 ml ayrana razi oldum.
Bizde çok potansiyel var ama ikimiz bi diyet menüsünden az yiyoruz bizi bi bıraksalar ohooo

Bi an önce git de boşuna mahvolma bari bulunsun sebebi bi an önce

Yemedimm bugün de niyetliyim şuan yeşilçay yapıyorum bişey yemedim sahura ama yeşilçayım gündüz yağ yaksın
Dunku yeme atagini neden hissettigimize gelelim.

Bunun iki sebebi var :

1- Carsamba gunu baklava yedigin icin Persembe gunu + geldin. Tartida + gordun . Moralin bozuldu. Bana gore her gun tartilman gerekiyor. Tartilmadigin takdirde , o bir kilo artisin iki gun sonra 2 kilo gorebilirsin. Bu da extra moral bozulmasi ve duygusal yeme atagi demek.

2- Surekli lahana modunda dolastigimiz icin , vucudun ara sira enerjisini tatli seylerden almak istiyor.

Sana iki onerim var.

Bu gibi zamanlarda normalden fazla ac hissedersen , kesinlikle ac kalma yalniz bu kesinlikle tatli kacamak seklinde olmasin. Daha cok yumurta , salata , zeytin , kuruyemis seklinde. Kendine gore uyarla. Istersen normalden fazla porsiyon kullan. Iki tabak ye ama yine de ac kalma.

%50 de sivi icebilirsin. Yesil cay , ayran , kahve gibi. Yine mocha tarzi olmasin. Bu daha cok kendime tavsiye.

Ertesi gunlerde bu isteginin azaldigini goreceksin. Onemli olan aldigin kilonun kalici olmamasi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…