ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kadınlar günümüz kutlu olsun ben simdi kızı okula ordan yürüyüşe
Oh ne güzel günü değerlendir
Türk daha tehlikeli latte olmaz yemek olur direk

Günde en az 3 kere tartılıyorum aç tok gece gündüz farketmez
İzin verdim ve ertesi gün arttı ve aklıma takıldı 2 gün izin yapsam mı diye düşündüm ama ertesi gün bile artıdaydım dün de yeseydim bi artı daha gelicekti pişman olacaktm
Evet hemen yeşilçay ayrana veriyorum kendimi şişirsin tok hissedeyim diye öyle isteğim hafifliyor biraz yoksa başedilcek gibi değil
Lahana çorbası şaşırtıcı şekilde tok tutuyo uzun süre tok kalmak istesem onu içiyorum diyetini yapacaktım sıkılırım ve sağlıklı olmaz diye yapmadım
Kaçamak yapmadım çok mutluyum

Ben ruyamda bile tartiliyorum.

Insulin direnci var miydi sende. Sanki var gibi duruyor. Yeme ataklarin benimkilere benziyor.

Topikte birbirine benzeyen cok arkadasimiz var.

Sen ve fatma da mesela.
di mi verdik kafa kafaya 1kilo veremedik

Sabah sabah bütün 40 bedenleri topladım. 2. El mağazasına veriyorum. Hayvanlara yardım amaçlı bir kuruluş.

Okula geç kalabilirim ama olsun.
Bencede olsun bir daha ihtiyacın olmucam nasilsa durmasın boşuna cok guzel bisey yapmışsın

dunku menum

9 da ilik limonlu su+ 3 kayisi +ananasli cay

11.30 da 1 yumurta zeytin yesillik domates 3 ince dilim salam + ananasli cay

15 de patetes kizartma cok az yedim +yesil cay

17 de zerdacalli zencefilli limonlu yogurt kuru

19.30 da 1 kase salata

23.30 da zencefil zerdacal limon yogurt kuru + yesil cay

Selam kızlar iş yerinde internetimiz gitti giremiyorum fazla saflığın tuttu uygulamayı indirmeyi de akıl edemedim şimdi indirdim nasılsınız kayıtlar nasıl hayırlı cumalar bu arada
Kayıtlar demişim keyifler nasıl sabah yaşadığım bi mutluluğu anlatmak istiyorum bu topuğa başlamadan bir pantalon aldım dardı baya hemde zayıflarım zaten diye aldım sonra daha da kilo aldım hiç olmadı yavaş yavaş zayıfladıkça olmaya başlamıştı 1 aydır giymiyordum bugün giydim belinde resmen 4 5 cm boşluk oluştu pantalon belimden düşüyor evden göbek ata ata ciktim resmen

Yok canim ondan değil. Birbirinizi seviyorsunuz ondan.

Seninle bu hafta özel ilgileneceğim.
evet seviyoruz birbirimizi
Ilgilen benle kaptan bakalim nolcam

tuhhh gitti pantalon al 3-5 kilo da yabana gitmesin (merhaba ben halime )
Ayyy hepsi kapalı 9.30 da 10 da açıliyorlar. Elimde cop torbasiyla kaldım böyle.
eh beklicem artik keske once baksaydın kacta acilcagina

evet seviyoruz birbirimizi
Ilgilen benle kaptan bakalim nolcam

tuhhh gitti pantalon al 3-5 kilo da yabana gitmesin (merhaba ben halime )
eh beklicem artik keske once baksaydın kacta acilcagina
Ne bileyim salaklık işte. Engelli kuruluşuna verdim. Yol çalışması da varmış. İyilik yapayım derken rezil oldum.

bugunku menum

10 da ilik limonlu su demir hapi emilimi icin iyimis limon hemen geciyormus kana

11 de yumurta zeytin domates turp+ anasli cay

14 de zerdacalli yogurt

18 de yogurtlu kabak+ ananasli cay

22 de zerdacalli yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…