- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.481
Oh ne güzel günü değerlendirGünaydın kadınlar günümüz kutlu olsun ben simdi kızı okula ordan yürüyüşe
Türk daha tehlikeli latte olmaz yemek olur direkGunaydin altin kizlar. 8 MART Dunya Emekci kadinlar gunumuz kutlu olsun.
Eki Görüntüle 2243188
Karnim cok ac. Ben de yulaf ezmesiyle kahvalti yapiyorum.
Okuldan sonra baska bir arkadasimla gorusecegim. Bu arkadasim Turk. Lattelerim bugun azalir herhalde.
Günde en az 3 kere tartılıyorum aç tok gece gündüz farketmezDunku yeme atagini neden hissettigimize gelelim.
Bunun iki sebebi var :
1- Carsamba gunu baklava yedigin icin Persembe gunu + geldin. Tartida + gordun . Moralin bozuldu. Bana gore her gun tartilman gerekiyor. Tartilmadigin takdirde , o bir kilo artisin iki gun sonra 2 kilo gorebilirsin. Bu da extra moral bozulmasi ve duygusal yeme atagi demek.
2- Surekli lahana modunda dolastigimiz icin , vucudun ara sira enerjisini tatli seylerden almak istiyor.
Sana iki onerim var.
Bu gibi zamanlarda normalden fazla ac hissedersen , kesinlikle ac kalma yalniz bu kesinlikle tatli kacamak seklinde olmasin. Daha cok yumurta , salata , zeytin , kuruyemis seklinde. Kendine gore uyarla. Istersen normalden fazla porsiyon kullan. Iki tabak ye ama yine de ac kalma.
%50 de sivi icebilirsin. Yesil cay , ayran , kahve gibi. Yine mocha tarzi olmasin. Bu daha cok kendime tavsiye.
Ertesi gunlerde bu isteginin azaldigini goreceksin. Onemli olan aldigin kilonun kalici olmamasi.
Hayir o israr edenlerden degil, gayet bilincli bir arkadasimiz.Oh ne güzel günü değerlendir
Türk daha tehlikeli latte olmaz yemek olur direk
Ben ruyamda bile tartiliyorum.Günde en az 3 kere tartılıyorum aç tok gece gündüz farketmez
İzin verdim ve ertesi gün arttı ve aklıma takıldı 2 gün izin yapsam mı diye düşündüm ama ertesi gün bile artıdaydım dün de yeseydim bi artı daha gelicekti pişman olacaktm
Evet hemen yeşilçay ayrana veriyorum kendimi şişirsin tok hissedeyim diye öyle isteğim hafifliyor biraz yoksa başedilcek gibi değil
Lahana çorbası şaşırtıcı şekilde tok tutuyo uzun süre tok kalmak istesem onu içiyorum diyetini yapacaktım sıkılırım ve sağlıklı olmaz diye yapmadım
Kaçamak yapmadım çok mutluyum
Siz fazla benziyosunuz zati yoksa ayni kisimisiniz bizi mi yiyonuzBen ruyamda bile tartiliyorum.
Insulin direnci var miydi sende. Sanki var gibi duruyor. Yeme ataklarin benimkilere benziyor.
Topikte birbirine benzeyen cok arkadasimiz var.Siz fazla benziyosunuz zati yoksa ayni kisimisiniz bizi mi yiyonuz
di mi verdik kafa kafaya 1kilo veremedikTopikte birbirine benzeyen cok arkadasimiz var.
Sen ve fatma da mesela.
Bencede olsun bir daha ihtiyacın olmucam nasilsa durmasın boşuna cok guzel bisey yapmışsınSabah sabah bütün 40 bedenleri topladım. 2. El mağazasına veriyorum. Hayvanlara yardım amaçlı bir kuruluş.
Okula geç kalabilirim ama olsun.
Yok canim ondan değil. Birbirinizi seviyorsunuz ondan.di mi verdik kafa kafaya 1kilo veremedik
Bencede olsun bir daha ihtiyacın olmucam nasilsa durmasın boşuna cok guzel bisey yapmışsın
Kayıtlar demişim keyifler nasılSelam kızlar iş yerinde internetimiz gitti giremiyorum fazla saflığın tuttu uygulamayı indirmeyi de akıl edemedim şimdi indirdimnasılsınız kayıtlar nasıl hayırlı cumalar bu arada
evet seviyoruz birbirimiziYok canim ondan değil. Birbirinizi seviyorsunuz ondan.
Seninle bu hafta özel ilgileneceğim.
tuhhh gitti pantalonKayıtlar demişim keyifler nasılsabah yaşadığım bi mutluluğu anlatmak istiyorum bu topuğa başlamadan bir pantalon aldım dardı baya hemde zayıflarım zaten diye aldım sonra daha da kilo aldım hiç olmadı yavaş yavaş zayıfladıkça olmaya başlamıştı 1 aydır giymiyordum bugün giydim belinde resmen 4 5 cm boşluk oluştu pantalon belimden düşüyor evden göbek ata ata ciktim resmen
eh beklicem artik keske once baksaydın kacta acilcaginaAyyy hepsi kapalı 9.30 da 10 da açıliyorlar. Elimde cop torbasiyla kaldım böyle.
Ne bileyim salaklık işte. Engelli kuruluşuna verdim. Yol çalışması da varmış. İyilik yapayım derken rezil oldum.evet seviyoruz birbirimizi
Ilgilen benle kaptan bakalim nolcam
tuhhh gitti pantalonal 3-5 kilo da yabana gitmesin (merhaba ben halime )
eh beklicem artik keske once baksaydın kacta acilcagina
Olsun hayir hayırdır bosa gitmedi sonuctaNe bileyim salaklık işte. Engelli kuruluşuna verdim. Yol çalışması da varmış. İyilik yapayım derken rezil oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?