ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hayataysayı anlamadım çözemedim de gece gece ama fırında kanattı o yüzden bugün iradem kazandı

Bizde çok potansiyel var ama ikimiz bi diyet menüsünden az yiyoruz bizi bi bıraksalar ohooo
Izgaraysa olacaktı o boşver benim klavye bazen takılır kafasına göre

Selam hatunlar

Benim kiz dis cikarma doneminde sanirim. Dun hicbir sey yediremedim. Gece de hic uyumadi sirf emdi. Her tarafim tutulmus cok fenayiim.

Gece malt ve proteinli süt ictim basima gelcegi tahmin edip. Bugun artilarda ciktim. Hayirlisi bakalim.

Siz nasilsiniz?

2 kasik makarna neyine yetti kiz.

Bugun cok aciktim. Tunali sandwich de yetmedi.

Eve geldigim zaman hala actim. Yine de 53.7 ciktim.

Hani soyle buyuk bir pizza yiyecek potansiyeldeydim . Salata + 5 zeytin + 500 ml ayrana razi oldum.

Dun yiyesim yoktu yemek. Valla iki kasik olmasina ragmen arti ciktim bugun kaptan

Supersin tebrik ederim

Yaa ne guzel oh gozun aydin.

Oyle kucuk beden bi pantolon da bende var. 38 beden. Su an basenlerden yukari cikamiyo. Bakalim ne zaman girerim icine

MIhtar niye veremiyoruz acaba benim adet muhabbeti bitti oruçlara başlayacağım... belki o zaman işe yarar... sahurda yemek yemiyorum yiyince daha çok açlık ve sıkıntı oluyor o yüzden tek öğünle devam ederim biraz. Amacım kilo vermek değil borç ödemek ama nimetlerinden yararlanalım dimi :)

Allah kolaylık versin canım pırasa yıka ver eline kemirsin dursun hem diş etlerindeki ağrıya da iyi gelir... ama gözünün önünde olsun parça koparırsa diye

valla bilsem millet çatır çatır veror
Napalim almadığıma sükretcem gari o noktadayım

Benim reglinin bitmeye niyeti yok

valla bilsem millet çatır çatır veror
Napalim almadığıma sükretcem gari o noktadayım

Benim reglinin bitmeye niyeti yok
Dikkat ermesek çok sürmez 2 ayda 100 kilo oluruz ha biz hayır tatlı da yemiyorum normalde nerden geliyür bilmem

Ben ruyamda bile tartiliyorum.

Insulin direnci var miydi sende. Sanki var gibi duruyor. Yeme ataklarin benimkilere benziyor.
Bilmiyorum ya aslında baktırsam iyi olur çok düşüyo benim şekerim 48lerde falan, hamileyken şeker yüklemesinde anca düzeldi belki tatlı sevgimin bir anlamı vardır
Siz fazla benziyosunuz zati yoksa ayni kisimisiniz bizi mi yiyonuz
Boyumuz da aynı

Sık aralıklarla yemek nasıl etki ediyo sana memnun musun
Mutlulukların en güzelinden işte bu
Ne bileyim salaklık işte. Engelli kuruluşuna verdim. Yol çalışması da varmış. İyilik yapayım derken rezil oldum.
Onların kısmetiymiş sonuçta onlara da yardım oldu sende de artık 40 beden kıyafet yok
Izgaraysa olacaktı o boşver benim klavye bazen takılır kafasına göre
Hayataysay diye bi kelime bile yok senin klavye hangi kafadaysa koptum

evet seviyoruz birbirimizi
Ilgilen benle kaptan bakalim nolcam

tuhhh gitti pantalon al 3-5 kilo da yabana gitmesin (merhaba ben halime )
eh beklicem artik keske once baksaydın kacta acilcagina

Ay yok almam verene kadar canım cıktı

Yaa ne guzel oh gozun aydin.

Oyle kucuk beden bi pantolon da bende var. 38 beden. Su an basenlerden yukari cikamiyo. Bakalim ne zaman girerim icine
[/QUOTE]
Inşallah eb yakın zamanda sende girersin

Kızlar

Moralim sıfır. Ben konyadayim dün kandildi. Kandil günü çocuklar icin sivlilik diye birşey var. Bizim zamanımızdaki ramazan bayramında şeker toplayan çocuklari düşünün.

Konya da sadece şeker dağıtmiyor. Gofret kek balon çikolata, cubuk, çeşit çeşit bisküviler pop kekler falan... Öğlene kadar çocuklar her evi kapı kapı gezip bunları topluyor sabah sekizde başlıyorlar. O gün çocuklar okula gelmiyor gelenlere de öğretmen sivlilik veriyor.

Ben dayandım Direndim en son hapur hupur yedim maalesef. I çocuk en az iki torba topluyor yani. Düşünün çeşitleri bakkal gb her yer..

Sonra benim kaynana oruçlu idi. Eşimin dayısı gile gittik kandil için onlarda oruçlu olunca süper bir sofra kurmuşlar. Orda da yedim hatta eşim noldu senin diyet dedi.

O bile farketmis abandigimi

Neyse inş toparliycam on gün sonra uni arkadaşım ziyarete gelcek biraz forma girmem gerek.

Foto da sivlilik toplayan çocuklar, en küçük sari benimki

Eklentiler

• IMG_20190307_094355.webp
    202,4 KB · Görüntüleme: 31
Havuç verebilirsin bi de başka ne olur acep
Serin serin yogurt yedi bugun. Bi de biraz mandalina.
Gecer insallah kisa zamanda bakalim..
Ben de konyadan ankaraya geldim evlenince. Biliyorum sivliligi. O ortamda valla ben olsam ben de yerdim. Keske cok abartmasaydin ama olan olmus artik canini cok sıkma, onumuzdeki gunlerde toparlamaya bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…