- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.501
Izgaraysa olacaktı o boşver benim klavye bazen takılır kafasına göreHayataysayı anlamadım çözemedim de gece gece ama fırında kanattı o yüzden bugün iradem kazandı
Bizde çok potansiyel var ama ikimiz bi diyet menüsünden az yiyoruz bizi bi bıraksalar ohooo
2 kasik makarna neyine yetti kiz.
Bugun cok aciktim. Tunali sandwich de yetmedi.
Eve geldigim zaman hala actim. Yine de 53.7 ciktim.
Hani soyle buyuk bir pizza yiyecek potansiyeldeydim . Salata + 5 zeytin + 500 ml ayrana razi oldum.
Günde en az 3 kere tartılıyorum aç tok gece gündüz farketmez
İzin verdim ve ertesi gün arttı ve aklıma takıldı 2 gün izin yapsam mı diye düşündüm ama ertesi gün bile artıdaydım dün de yeseydim bi artı daha gelicekti pişman olacaktm
Evet hemen yeşilçay ayrana veriyorum kendimi şişirsin tok hissedeyim diye öyle isteğim hafifliyor biraz yoksa başedilcek gibi değil
Lahana çorbası şaşırtıcı şekilde tok tutuyo uzun süre tok kalmak istesem onu içiyorum diyetini yapacaktım sıkılırım ve sağlıklı olmaz diye yapmadım
Kaçamak yapmadım çok mutluyum
Kayıtlar demişim keyifler nasılsabah yaşadığım bi mutluluğu anlatmak istiyorum bu topuğa başlamadan bir pantalon aldım dardı baya hemde zayıflarım zaten diye aldım sonra daha da kilo aldım hiç olmadı yavaş yavaş zayıfladıkça olmaya başlamıştı 1 aydır giymiyordum bugün giydim belinde resmen 4 5 cm boşluk oluştu pantalon belimden düşüyor evden göbek ata ata ciktim resmen
Allah kolaylık versin canım pırasa yıka ver eline kemirsin dursun hem diş etlerindeki ağrıya da iyi gelir... ama gözünün önünde olsun parça koparırsa diyeSelam hatunlar
Benim kiz dis cikarma doneminde sanirim. Dun hicbir sey yediremedim. Gece de hic uyumadi sirf emdi. Her tarafim tutulmus cok fenayiim.
Gece malt ve proteinli süt ictim basima gelcegi tahmin edip. Bugun artilarda ciktim. Hayirlisi bakalim.
Siz nasilsiniz?
valla bilsem millet çatır çatır verorMIhtar niye veremiyoruz acaba benim adet muhabbeti bitti oruçlara başlayacağım... belki o zaman işe yarar... sahurda yemek yemiyorum yiyince daha çok açlık ve sıkıntı oluyor o yüzden tek öğünle devam ederim biraz. Amacım kilo vermek değil borç ödemek ama nimetlerinden yararlanalım dimi :)
Dikkat ermesek çok sürmez 2 ayda 100 kilo oluruz ha bizvalla bilsem millet çatır çatır veror
Napalim almadığıma sükretcem gari o noktadayım
Benim reglinin bitmeye niyeti yok
Yok cok şükür almadim verdiklerimiDikkat ermesek çok sürmez 2 ayda 100 kilo oluruz ha bizhayır tatlı da yemiyorum normalde nerden geliyür bilmem
Bilmiyorum ya aslında baktırsam iyi olur çok düşüyo benim şekerim 48lerde falan, hamileyken şeker yüklemesinde anca düzeldi belki tatlı sevgimin bir anlamı vardırBen ruyamda bile tartiliyorum.
Insulin direnci var miydi sende. Sanki var gibi duruyor. Yeme ataklarin benimkilere benziyor.
Boyumuz da aynıSiz fazla benziyosunuz zati yoksa ayni kisimisiniz bizi mi yiyonuz
Sık aralıklarla yemek nasıl etki ediyo sana memnun musundunku menum
9 da ilik limonlu su+ 3 kayisi +ananasli cay
11.30 da 1 yumurta zeytin yesillik domates 3 ince dilim salam + ananasli cay
15 de patetes kizartma cok az yedim +yesil cay
17 de zerdacalli zencefilli limonlu yogurt kuru
19.30 da 1 kase salata
23.30 da zencefil zerdacal limon yogurt kuru + yesil cay
Mutlulukların en güzelinden işte buKayıtlar demişim keyifler nasılsabah yaşadığım bi mutluluğu anlatmak istiyorum bu topuğa başlamadan bir pantalon aldım dardı baya hemde zayıflarım zaten diye aldım sonra daha da kilo aldım hiç olmadı yavaş yavaş zayıfladıkça olmaya başlamıştı 1 aydır giymiyordum bugün giydim belinde resmen 4 5 cm boşluk oluştu pantalon belimden düşüyor evden göbek ata ata ciktim resmen
Onların kısmetiymiş sonuçta onlara da yardım oldu sende de artık 40 beden kıyafet yokNe bileyim salaklık işte. Engelli kuruluşuna verdim. Yol çalışması da varmış. İyilik yapayım derken rezil oldum.
Hayataysay diye bi kelime bile yok senin klavye hangi kafadaysa koptumIzgaraysa olacaktı o boşver benim klavye bazen takılır kafasına göre
Sagol canim. Hic kemirmiyo ya pirasayi. Dilinin ucuyla bi tadina bakip atiyoAllah kolaylık versin canım pırasa yıka ver eline kemirsin dursun hem diş etlerindeki ağrıya da iyi gelir... ama gözünün önünde olsun parça koparırsa diye
evet seviyoruz birbirimizi
Ilgilen benle kaptan bakalim nolcam
tuhhh gitti pantalonal 3-5 kilo da yabana gitmesin (merhaba ben halime )
eh beklicem artik keske once baksaydın kacta acilcagina
Havuç verebilirsin bi de başka ne olur acepSagol canim. Hic kemirmiyo ya pirasayi. Dilinin ucuyla bi tadina bakip atiyo
Serin serin yogurt yedi bugun. Bi de biraz mandalina.Havuç verebilirsin bi de başka ne olur acep
Ben de konyadan ankaraya geldim evlenince. Biliyorum sivliligi. O ortamda valla ben olsam ben de yerdim. Keske cok abartmasaydin ama olan olmus artik canini cok sıkma, onumuzdeki gunlerde toparlamaya bak canim.Kızlar
Moralim sıfır. Ben konyadayim dün kandildi. Kandil günü çocuklar icin sivlilik diye birşey var. Bizim zamanımızdaki ramazan bayramında şeker toplayan çocuklari düşünün.
Konya da sadece şeker dağıtmiyor. Gofret kek balon çikolata, cubuk, çeşit çeşit bisküviler pop kekler falan... Öğlene kadar çocuklar her evi kapı kapı gezip bunları topluyor sabah sekizde başlıyorlar. O gün çocuklar okula gelmiyor gelenlere de öğretmen sivlilik veriyor.
Ben dayandım Direndim en son hapur hupur yedim maalesef. I çocuk en az iki torba topluyor yani. Düşünün çeşitleri bakkal gb her yer..
Sonra benim kaynana oruçlu idi. Eşimin dayısı gile gittik kandil için onlarda oruçlu olunca süper bir sofra kurmuşlar. Orda da yedim hatta eşim noldu senin diyet dedi.
O bile farketmis abandigimi
Neyse inş toparliycam on gün sonra uni arkadaşım ziyarete gelcek biraz forma girmem gerek.
Foto da sivlilik toplayan çocuklar, en küçük sari benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?