ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugunku menum 8 mart

Sabah
Yarim simit
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 haslanmis yumurta

Aksam 17.30
Cigkofte
Marul
Salgam suyu

Gece
Sut
Rezene anason

3 ogun ama az tuketiyorum 3 de cay farkindaysan canim rahatim menunum

canim rahatim memnunum menulerimden 600 verdim 700 de verdim 800 de verdim 900 de verdim . kilo sorun olmadi ben vucudumu ac birakmadan her seyden yiyorum verdigim kiloyu geri almiyorum diye bilirim . ilk hamileligimdede 85 kilo ile dogum yaptim 75 le ciktim sut dobemi 80 oldum. bu sekilde beslendim 4 ayda 56 ya dusmustum . geride kilo almadim taki tekrar hamile kalana kadar 2 oglumda 12 kilo aldim dogumdan ciktigimda 4-5 kilo kalmisti onuda diyet yapmadan geri verdim ikizlerime hamile kaldim oncesinde tedavi gordugum haplar beni 63 cikardi 63 le hamile kaldim ikizlerime 75 le doguma girdim 65 le eve geldim ikiz olduklari icin enerjim kalmadigi icin bal kaymak pekmez tahin cokokrem ler tukettim .tek baktim ikizlerime 72 kilo ile gecen sene mart ayinda diyete girdim ama sut verdigim icin cok kilo veremedim buraya 67 ile geldim sutten keseli 4-5 ay oldu canim Nyx1

Son düzenleme:
Moralim bozuk cunku kac gundur gunde bir saat kadar uyuyorum.

Onun disinda uykusuzluk istahimi arttiriyor.

Onu gectim dalgin oluyorum.

Bugunku salakligim yuzunden okula son dakikada yetistim. Sadece notlari alabildim.

Yol calismasi baska ters giden isler. Ne acelesi vardi sanki , baska zaman goturebilirdim.

Biraz dinlenmeye bak herseyi birak bi kenara yat dinlen madem ihtiyacın olan uyku

bugun kizlari parka goturdum 23 derece adana sicakti gunes mis gibi 1saat durduk eve gectik evde ananas cayimi ictim anneme gittim kizlari pusete koydum 28 kiloyu iteledim kolumun gucu kalmamis .ikiz kizlarin kilo toplami 28 .seneye kadar pusetle devam edersem kizlar biraz daha agirlasirlar ve ben 55 olursam nasil iteklerim puseti yokusta :) dusunemedim

Bende bol limonlu sodamı iciyorum simci
Tv izliyorum yemek bugun gece kaldi biraz ama zararlı bisi yoktu bakalim pazar kac cikicam
ya limonlu su icince basim donuyor bende arkasina 3 kuru kayisi yemeye basladim :) cikolata yemekten iyidir dedim

1 yilda ara ara yaptigim diyetle aralarda 1-2 kilo aldim verdim surekli cunki sut donemi pek basarili olamadim temmuzda 65 gordum kasima kadar 67 oldum 68 de gordum ama hemen verdim 67 de sabitledim sutten kesince tam anlamiyla diyete girmeye karar verdim. aralik 25 filandi diger Forever07 topigine geldigimde 67.50 dim o ara tekrar diyete basladim ocakta @papatyagelini beni buraya etiketledi onun vesilesiyle A AklinYolu1 tanidim iyikide tanimisim :) seviliyorsun

Bende çözebilmiş değilim kafasını henüz inatlaşıyoruz bakalım kızlar yazıyorum kozlar diye düzeltiyor basen yazıyorum badem diye çeviriyor değişik yani :))

Ay kızlar eve yeni geldim canım çıktı bulaşık makinası almaya gittik ucuzundan bişey aldık geldik çamaşırı da değiştirmeye karar verdik pazar da onu gidip alacağız kısmetse tabi.

Birde benim oğlan müzik etütüne gidiyordu ukulele ye sarmış onu aradık yok yani... biyerde varmış biz bulana kadar kapandı.
Ay oda çeşit çeşit soprano concert tenor baritone diye yarım yamalak sormuş öğretmenine hangisini alacağız internetten ona baktık kafamız çorba oldu
Yarın yine yollara düşeceğiz ukulele peşine :)

hayirli olsun canim bu is buz dolabinda bitmesin

Biraz dinlenmeye bak herseyi birak bi kenara yat dinlen madem ihtiyacın olan uyku
Radikal kararlar alacagim. Latteyi birakmak gibi.

Arada gidiyorum ben diyordun.

Gule gule kullanin.
Su ara yeni elektronik esya almani onermem fatma. Merkur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…