- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.561
Umarim gercek degildir. Yarin arti cikman garanti gibi.Akşam
Mercimek çorbası
2 dilim esmer ekmek
Mantar sote
Kola zero 1 bardak
2 dilim baklava
2 kaşık nutella
Şiştim yeşilçay içiyorum
Pazar gününe dönüşü nasıl olacak bu menünün onu merak ediyorumUc saat yatmis yani.
Benim hayallerime benziyor ama ben yogurt yiyorum simdi.
Ben aksama dogru toparladim bence.Pazar gününe dönüşü nasıl olacak bu menünün onu merak ediyorum
Gerçek tabikiUmarim gercek degildir. Yarin arti cikman garanti gibi.
Mercimek corbasi odem yapar. Ekmek , nutella , kola ve baklava.Gerçek tabikiama yarın bol spor yürüyüşle hallederim pazar gününe kilo veremem ama - 100cıksa yeter
aksammi yedin sadece sabah oglen yokmu :)Akşam
Mercimek çorbası
2 dilim esmer ekmek
Mantar sote
Kola zero 1 bardak
2 dilim baklava
2 kaşık nutella
Şiştim yeşilçay içiyorum
Amaan bi hafta da birinci olmayıvereyimMercimek corbasi odem yapar. Ekmek , nutella , kola ve baklava.
Bizimle degilsin nyx.
yarin dengelersin yine 1. olursun :)Bi kaşık daha nutella yicektim başlamışken ama yemiyim bari pazar tartı var
Ben kaçar kızlar iyi geceler size
Bu hafta sondan birinci olacagim diyorsun.Amaan bi hafta da birinci olmayıvereyim
Niyetliydim canm bugün de ama oruç tutarken diyet çok zor akşam saldırmak istiyorsunuzaksammi yedin sadece sabah oglen yokmu :)
himmm kotu olmusYok kız sabah 9, 3 saat falan uyudum
Bende tam tersi. Ben yemedikce acikmayanlardanim.Niyetliydim canm bugün de ama oruç tutarken diyet çok zor akşam saldırmak istiyorsunuz
bak kacirmisim allah kabul etsin canimNiyetliydim canm bugün de ama oruç tutarken diyet çok zor akşam saldırmak istiyorsunuz
Favoriye ekleyin kizlar. Pazar gunu saldiralim.PAZAR EKSİ ÇIKACAĞIM.
Buraya yazıyorum
Yemek konusunda bende öyleyim çok acıkmam ama o tatlısızlık psikolojimi mahvediyoBende tam tersi. Ben yemedikce acikmayanlardanim.
baslangic kilon benim gecen haftadaki kilomdu :)Yemek konusunda bende öyleyim çok acıkmam ama o tatlısızlık psikolojimi mahvediyo
Ben onu mochayla hallettim canim tatli cekmiyor.Yemek konusunda bende öyleyim çok acıkmam ama o tatlısızlık psikolojimi mahvediyo
ben tuzlu yedimmi sade maden suyu icerim tuzumu aliyor arkasina bol su .maden suyu icmezsem cekirdek yedigim gece su su diye uyanuyorum geceleri :)Ben onu mochayla hallettim canim tatli cekmiyor.
Eskiden tuzlu yeyince tatli, tatli yeyince tuzlu cekerdi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?