- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.601
1999. Pazarlama dersleri 834372000 makina asla alamam imkansız benim için((
yaz yaz borcum olsunBuraya yazdigimi yemem, yedigimi de yazmam.
-7 mesaj eksiginiz var. Yazdim deftere.
Aclikla kilo verilmiyor diyorsun. Menunde sadece 3 adet yesil cay var.aclikla kilo verilmiyor 5 ogun sarti kimine gore var kimine gore yok ama ben 3 ana ogun var ama az yerim oyle dolu dolu degil diger ogunlerimde ara 2 yada 3 ara yaparim onlar bile az saat leri kisa tutuyorumki cok acikip abanmayim diye ben yazdigim menulerle 80 kilodan 55 -56 gordum 1saat tempolu yuruste vardi hergunmu degil 2 gunde bir yapardim vucut evde durmayida yurumeyide alismaliymis oyle yazi okumustum kis gelince cikamicaksiniz vucut sporla verilen kiloyu geri alicak diyordu o nedene 2 gunde bir yuruyus tarzi yapmistim kilo inanki almadim :)
Durmadan 2 saatte 3 saatte bir birşeyler yemek hiç bana göre değil ya....aclikla kilo verilmiyor 5 ogun sarti kimine gore var kimine gore yok ama ben 3 ana ogun var ama az yerim oyle dolu dolu degil diger ogunlerimde ara 2 yada 3 ara yaparim onlar bile az saat leri kisa tutuyorumki cok acikip abanmayim diye ben yazdigim menulerle 80 kilodan 55 -56 gordum 1saat tempolu yuruste vardi hergunmu degil 2 gunde bir yapardim vucut evde durmayida yurumeyide alismaliymis oyle yazi okumustum kis gelince cikamicaksiniz vucut sporla verilen kiloyu geri alicak diyordu o nedene 2 gunde bir yuruyus tarzi yapmistim kilo inanki almadim :)
yok okumamisim parkta okudum demek kacirmisim o bolumu bir taraftan kizlara ilgilen bir taraftan takip etOruçluydu iftarı tatlıyla yapmış yoksa oruç olan sen miydin ay açlık olunca beyne kan gitmiyoe benim :))
Aha yanlış kişi bende o taktik hiç çalışmaz :)))1999. Pazarlama dersleri 83437
onu arada yapiyorum yemegi biraz fazla yersem yesil caya abaniyorum cunki yuruyus yok :)Aclikla kilo verilmiyor diyorsun. Menunde sadece 3 adet yesil cay var.
Senin yontemleri seviyorum ben. Deniyorsun kiloyu da veriyorsun ,bosver nasil olursa olsun.onu arada yapiyorum yemegi biraz fazla yersem yesil caya abaniyorum cunki yuruyus yok :)
İyi geceler :)
Iyi geceler kizlar.iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?