- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.581
Bizde baslangic yok, bizde bitis cizgisi var.baslangic kilon benim gecen haftadaki kilomdu :)
Sağolasın Yok ona hiç giremeyiz ya çamaşırı bile düşünme aşamasındayız alalım demiştik ama bakalım. Kocama kalsa set halinde alıp çıkacaktık da ben durdurdum. Çamaşır makinam iyi değil pek garip sesler çıkartıyor yani gidici o yüzden fiyatta cazip geldi diye yoksa oda kesin değil :)hayirli olsun canim bu is buz dolabinda bitmesin
Böyle durumlar bana da oluyor bana bazen illaki sıcak birşeyler yiyince kesiyor :))Kizlar kendimi acaip ac hissediyorum. Kismen uykusuzluk , kismen insulin direnci.
O nedenle iki avuc sam fistigi yedim. Kesmedi uzerine bir tabak cherry domates + bir tabak salata yedim.
Onun da kestigini soyleyemem . Simdi ayran vakti. 500 ml.
Karnim doyacak gibi degil zaten . O yuzden en hafif zararla atlatmak en iyisi.
Eee makarna sicakti.Böyle durumlar bana da oluyor bana bazen illaki sıcak birşeyler yiyince kesiyor :))
Deme öyle bu merkürün işi yok hep bana sarıyorRadikal kararlar alacagim. Latteyi birakmak gibi.
Arada gidiyorum ben diyordun.
Gule gule kullanin.
Su ara yeni elektronik esya almani onermem fatma. Merkur.
Ha yok benim daha masumla yetiniyor mesela bi kase çorba bi kase kabak haşlama tarzı ama illaki sıcak sıcakağzım yana yana yemeliyim yoksa tencere yesem doymuyorumEee makarna sicakti.
İyi geceler bende yatıyorum :))iyi geceler hanimlar gelemedigim gunlerin yerine bol bol mesaj yazmis oldum acigim kapatildisaka saka gelip takip etmek guzel okumak guzel guzel k.i.b opuldunuz
Supurgeleri hep o zamanlar aldim. Bozuk cikti geri yolladim.Deme öyle bu merkürün işi yok hep bana sarıyor
Ama mecburum ya bizim de öyle bi fikrimiz yoktu ama olmuyor bulaşık hiç bitmiyor mutfak çarşamba pazarına dönüyor. Aldık artık hayırlısı neyse o olsun...
Persembe gunu buraya hic ugramamissiniz mevhibe hanim. Oyle toplu kabul etmiyoruz.iyi geceler hanimlar gelemedigim gunlerin yerine bol bol mesaj yazmis oldum acigim kapatildisaka saka gelip takip etmek guzel okumak guzel guzel k.i.b opuldunuz
yaa o bendede var dumani ustunde olmali esim ilik ben sofraya ilk onun tabagini servis ederim sonra cocuklarin en son ben katarim yemeye baslarim esim karistira karistira yemegi sogutur :)Ha yok benim daha masumla yetiniyor mesela bi kase çorba bi kase kabak haşlama tarzı ama illaki sıcak sıcakağzım yana yana yemeliyim yoksa tencere yesem doymuyorum
Kız yat uyu hayal aleminde mi yaşıyoruz :))Su anki hayallerim:
Hepsini yiyecek kapasitem de var. Gecmisteki menulerimden biri.
Peynirli borek.
Pogaca
Kasarli simit
Kasarli tost
1lt kola.
Muhtemelen bunlari yedikten sonra canim tatli ister.
Nutella
Profiterol
Yas pasta
Sonra yine tuzlu ister.
Patlamis misir
Patates kizartmasi
Cekirdek
Yine kola.
............
yok dun 2-3 mesaj yazdim sanki oyle hatirliyorum da sonra cok ruzgar cikti bir daha giremedim :)Supurgeleri hep o zamanlar aldim. Bozuk cikti geri yolladim.
Almissin zaten ama yeni bir sey alma diye soyledim fatma.
Persembe gunu buraya hic ugramamissiniz mevhibe hanim. Oyle toplu kabul etmiyoruz.
Anam hepiniz birbirinizden betersinizbenim midem sırtıma yapıştı... yarında eksi çıkmazsam bırakıyorum bu işi :)))Gece tuzlu kısma doritos kola ikilisini ekliyoruz bu menüyü rahatlıkla yerim
Buraya yazdigimi yemem, yedigimi de yazmam.Kız yat uyu hayal aleminde mi yaşıyoruz :))
-7 mesaj eksiginiz var. Yazdim deftere.yok dun 2-3 mesaj yazdim sanki oyle hatirliyorum da sonra cok ruzgar cikti bir daha giremedim :)
Bak o dediğin olabilir. Zaten eşimin ailesinin yüzü düştü makina aldık diye hepi topu 1000lira yahu sanki onlar ödeyecek. Sinirlerim bozuldu.Supurgeleri hep o zamanlar aldim. Bozuk cikti geri yolladim.
Almissin zaten ama yeni bir sey alma diye soyledim fatma.
Persembe gunu buraya hic ugramamissiniz mevhibe hanim. Oyle toplu kabul etmiyoruz.
Iki ay sonra 2 bin olani alirsin.Bak o dediğin olabilir. Zaten eşimin ailesinin yüzü düştü makina aldık diye hepi topu 1000lira yahu sanki onlar ödeyecek. Sinirlerim bozuldu.Ay neyse gereksiz şeyler
Oruçluydu iftarı tatlıyla yapmış yoksa oruç olan sen miydin ay açlık olunca beyne kan gitmiyoe benim :))aksammi yedin sadece sabah oglen yokmu :)
Anam doğruymuş yine umut var bende :)Niyetliydim canm bugün de ama oruç tutarken diyet çok zor akşam saldırmak istiyorsunuz
2000 makina asla alamam imkansız benim içinIki ay sonra 2 bin olani alirsin.
aclikla kilo verilmiyor 5 ogun sarti kimine gore var kimine gore yok ama ben 3 ana ogun var ama az yerim oyle dolu dolu degil diger ogunlerimde ara 2 yada 3 ara yaparim onlar bile az saat leri kisa tutuyorumki cok acikip abanmayim diye ben yazdigim menulerle 80 kilodan 55 -56 gordum 1saat tempolu yuruste vardi hergunmu degil 2 gunde bir yapardim vucut evde durmayida yurumeyide alismaliymis oyle yazi okumustum kis gelince cikamicaksiniz vucut sporla verilen kiloyu geri alicak diyordu o nedene 2 gunde bir yuruyus tarzi yapmistim kilo inanki almadim :)Anam hepiniz birbirinizden betersinizbenim midem sırtıma yapıştı... yarında ekşi çıkmazsam bırakıyorum bu işi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?