ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

hayirli olsun canim bu is buz dolabinda bitmesin
Sağolasın Yok ona hiç giremeyiz ya çamaşırı bile düşünme aşamasındayız alalım demiştik ama bakalım. Kocama kalsa set halinde alıp çıkacaktık da ben durdurdum. Çamaşır makinam iyi değil pek garip sesler çıkartıyor yani gidici o yüzden fiyatta cazip geldi diye yoksa oda kesin değil :)

Böyle durumlar bana da oluyor bana bazen illaki sıcak birşeyler yiyince kesiyor :))

Radikal kararlar alacagim. Latteyi birakmak gibi.

Arada gidiyorum ben diyordun.

Gule gule kullanin.
Su ara yeni elektronik esya almani onermem fatma. Merkur.
Deme öyle bu merkürün işi yok hep bana sarıyor
Ama mecburum ya bizim de öyle bi fikrimiz yoktu ama olmuyor bulaşık hiç bitmiyor mutfak çarşamba pazarına dönüyor. Aldık artık hayırlısı neyse o olsun...

Supurgeleri hep o zamanlar aldim. Bozuk cikti geri yolladim.

Almissin zaten ama yeni bir sey alma diye soyledim fatma.
iyi geceler hanimlar gelemedigim gunlerin yerine bol bol mesaj yazmis oldum acigim kapatildi saka saka gelip takip etmek guzel okumak guzel guzel k.i.b opuldunuz
Persembe gunu buraya hic ugramamissiniz mevhibe hanim. Oyle toplu kabul etmiyoruz.

Ha yok benim daha masumla yetiniyor mesela bi kase çorba bi kase kabak haşlama tarzı ama illaki sıcak sıcakağzım yana yana yemeliyim yoksa tencere yesem doymuyorum
yaa o bendede var dumani ustunde olmali esim ilik ben sofraya ilk onun tabagini servis ederim sonra cocuklarin en son ben katarim yemeye baslarim esim karistira karistira yemegi sogutur :)

Kız yat uyu hayal aleminde mi yaşıyoruz :))

Persembe gunu buraya hic ugramamissiniz mevhibe hanim. Oyle toplu kabul etmiyoruz.
yok dun 2-3 mesaj yazdim sanki oyle hatirliyorum da sonra cok ruzgar cikti bir daha giremedim :)

Bak o dediğin olabilir. Zaten eşimin ailesinin yüzü düştü makina aldık diye hepi topu 1000lira yahu sanki onlar ödeyecek. Sinirlerim bozuldu. Ay neyse gereksiz şeyler

Anam hepiniz birbirinizden betersinizbenim midem sırtıma yapıştı... yarında ekşi çıkmazsam bırakıyorum bu işi :)))
aclikla kilo verilmiyor 5 ogun sarti kimine gore var kimine gore yok ama ben 3 ana ogun var ama az yerim oyle dolu dolu degil diger ogunlerimde ara 2 yada 3 ara yaparim onlar bile az saat leri kisa tutuyorumki cok acikip abanmayim diye ben yazdigim menulerle 80 kilodan 55 -56 gordum 1saat tempolu yuruste vardi hergunmu degil 2 gunde bir yapardim vucut evde durmayida yurumeyide alismaliymis oyle yazi okumustum kis gelince cikamicaksiniz vucut sporla verilen kiloyu geri alicak diyordu o nedene 2 gunde bir yuruyus tarzi yapmistim kilo inanki almadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…