- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.621
Moralim bozuk cunku kac gundur gunde bir saat kadar uyuyorum.
Onun disinda uykusuzluk istahimi arttiriyor.
Onu gectim dalgin oluyorum.
Bugunku salakligim yuzunden okula son dakikada yetistim. Sadece notlari alabildim.
Yol calismasi baska ters giden isler. Ne acelesi vardi sanki , baska zaman goturebilirdim.
O zamana kadar kendileri el ele tutusup yururler bence pusete gerek kalmaz. Benimki daha simdiden asla oturmak istemiyor. Mahvoluyorum.bugun kizlari parka goturdum 23 derece adana sicakti gunes mis gibi 1saat durduk eve gectik evde ananas cayimi ictim anneme gittim kizlari pusete koydum 28 kiloyu iteledim kolumun gucu kalmamis .ikiz kizlarin kilo toplami 28 .seneye kadar pusetle devam edersem kizlar biraz daha agirlasirlar ve ben 55 olursam nasil iteklerim puseti yokusta :) dusunemedim
Benim kuzenim de hatir hutur sogan yermis kucukkenHadi ya benim sıpalar soğan kemirdi prasa kemirdi iyi geliyordu
Tansiyonun dusuyordur canim ara ver biraz istersen.ya limonlu su icince basim donuyor bende arkasina 3 kuru kayisi yemeye basladim :) cikolata yemekten iyidir dedim
Gule gule kullanin canim. Hayirli olsunAy kızlar eve yeni geldim canım çıktı bulaşık makinası almaya gittik ucuzundan bişey aldık geldik çamaşırı da değiştirmeye karar verdik pazar da onu gidip alacağız kısmetse tabi.
Birde benim oğlan müzik etütüne gidiyordu ukulele ye sarmış onu aradık yok yani... biyerde varmış biz bulana kadar kapandı.
Ay oda çeşit çeşit soprano concert tenor baritone diye yarım yamalak sormuş öğretmenine hangisini alacağız internetten ona baktık kafamız çorba oldu
Yarın yine yollara düşeceğiz ukulele peşine :)
Akşam
Mercimek çorbası
2 dilim esmer ekmek
Mantar sote
Kola zero 1 bardak
2 dilim baklava
2 kaşık nutella
Şiştim yeşilçay içiyorum
Ben onu mochayla hallettim canim tatli cekmiyor.
Eskiden tuzlu yeyince tatli, tatli yeyince tuzlu cekerdi canim.
Evet yedikce yiyesim geliyor oyle yapınca benim de. Az az sık sık yeme olayi 7/24 ye gitsin anam olayina dönüyo bende. Ne doydugumu anliyorum ne durabiliyorum.Durmadan 2 saatte 3 saatte bir birşeyler yemek hiç bana göre değil ya....
Oruç tutunca sahur yapmam ben sadece iftar ve kilo da veririm :) ama diğer türlü başladım mi sürekli yiyorum o 2saat aralar oluyor 1 sonra da yarım. Yemeden duramıyorum sinirlerim bozuluyor
Geçmiş olsun bebisine.Gunaydin desem degil tunaydin demeyi de hic sevmem. Selam diyim baglayim isi ben
Ben bugun 71.0 ciktim. Dunden belliydi zaten arti cikacagim ama sebebi hic anlamadim. Erken ve az yiyorum iki gundur. Benim de regl gelecek sanirim. Bilemedim.
Bebem ishal de oldu. Sanirim cidden dis geliyor. Gecen sefer 4 disini birden cikardi ayni anda. 1 ay ishaliyle ugrasmistik. İnsallah bu sefer oyle cilginliklar yapmaz
Bu sabah 67.7 çıktım akşam yoğurt kabak var en kötü 67.7 olmak isterim.Kilolar hatirlansin.
Ne yaparsaniz yapin yarin en az 100 gram eksi gelin kizlar .
Eki Görüntüle 2243655
Beni her sezona yazabilirsin canım kendin neyse beni de öyle say devamda devam tamamsa yapacak bişey yok :)Kizlar 5 sezona kadar uzatabiliriz. Düşünme aşamasındayım. Eski arkadaşlar gelebilir ama yeni katılım benim açımdan bitmiştir.
Sağol canım bakalım makina şans işi biraz ne çıkarsa bahtıma diyip en ucuzunu seçtim kocacım emin misin dedi durduUykusuzluk beni asiri asabi agresif yapar. Nasi dayaniyorsun hic bilmiyorum. Uyu bence biraz kaptan ya.
Kiyafetler de bi an once elinden cikarmak istedin demek ki salaklik deme. Vardir bi hayir
O zamana kadar kendileri el ele tutusup yururler bence pusete gerek kalmaz. Benimki daha simdiden asla oturmak istemiyor. Mahvoluyorum.
Benim kuzenim de hatir hutur sogan yermis kucukken
Benim bebe asiri cins ya. Once illa diliyle tadina bakar. Begenmezse agzini acmaz. Her zaman yedigi sey olsa bile. Eskaza agzina tikistirdiysam geri cikarir. Yemeyen cocuk cok zordur heralde falan derdim hep millete. Cikti geldi basima yemeyen cocuk.
Tansiyonun dusuyordur canim ara ver biraz istersen.
Gule gule kullanin canim. Hayirli olsun
sen de yemeyip yemeyip bomba patlatiyosun nyx
O cok fena bi kısır döngü ya sonu yok resmen. Ben de ayniyim
Evet yedikce yiyesim geliyor oyle yapınca benim de. Az az sık sık yeme olayi 7/24 ye gitsin anam olayina dönüyo bende. Ne doydugumu anliyorum ne durabiliyorum.
Kız mevhibe ananas buldum ucuza çayı nasıldı bu meretin :)))onu arada yapiyorum yemegi biraz fazla yersem yesil caya abaniyorum cunki yuruyus yok :)
Başka bi rahatsızlığı yoksa dış ishal yapıyor malesefGunaydin desem degil tunaydin demeyi de hic sevmem. Selam diyim baglayim isi ben
Ben bugun 71.0 ciktim. Dunden belliydi zaten arti cikacagim ama sebebi hic anlamadim. Erken ve az yiyorum iki gundur. Benim de regl gelecek sanirim. Bilemedim.
Bebem ishal de oldu. Sanirim cidden dis geliyor. Gecen sefer 4 disini birden cikardi ayni anda. 1 ay ishaliyle ugrasmistik. İnsallah bu sefer oyle cilginliklar yapmaz
Kizlar 5 sezona kadar uzatabiliriz. Düşünme aşamasındayım. Eski arkadaşlar gelebilir ama yeni katılım benim açımdan bitmiştir.
Ne yapıyon kız bana da söyle niye söylemiyonbende yapsam ya küstüm sanaOooo A AklinYolu1 ne güzel haber bu
Bende yeni bisey deniyorum etkisi olurmu olmazmi bilmem insallah olur
Ben kaç cikcam cok merak ediyorum bugun cok erken tartıldım pazar günleri 10-11gibi tartiliyorum yarin sabah spor yapip tartıyı daha da oteleyebilirim gibi bakalim
Çok heyecanliyim nedense
Ahaha cok sacma bence su instamom larda yeni akım var arkadaşımda yapiyo ise yariyo dedi deniyorumNe yapıyon kız bana da söyle niye söylemiyonbende yapsam ya küstüm sana
Deli ya dersteyim kahkaha attırdın :)Ne yapıyon kız bana da söyle niye söylemiyonbende yapsam ya küstüm sana
Yarın akşama kadar bu iki günü iyi kullan olurGunaydin kizlar,
Bir hafta erken gelen regl. Istah sapitmasindan belliydi.
Maalesef , 1.2 kg arti ciktim. Yarina kadar 1.3 kilo vermem gerek.
Bol latteyle olabilir mi bakicigiizzz.
Heee ben hiç sevmiyorum ya hindistan cevizini tadını benlik değilmiş zatenAhaha cok sacma bence su instamom larda yeni akım var arkadaşımda yapiyo ise yariyo dedi deniyorum
Sabah aç karna 1tatli kaşığı hindistan cevizi yağı yiyolar 2bardak su ustune bi de zeytin yaprağı çayı 2fincan günde 3gundur faln yapiyorum hindistancevizinu bugun artik reglim bitti tamamen sanirim etkisini simdi anlıcam evde yarim kavanoz vardi o bitene kadar yapcam bakalim
Yani anca beraber dedik ya gizli gizli iş çeviriyor arkamdan... demdim noluyorDeli ya dersteyim kahkaha attırdın :)
Lor dene bakalim onu yersin bence ya da evde kendin yap loru hatta ustune ağırlık koyup tuzsuz peynir bile olurAçım aç kalacam günde iki öğün sabah 11 de akşam 6 da
Sabah 1 dilim tam buğday
1 yumurta bol zeytin off şahane sıfır tuz vardı :))
Yarım dilim peynir bana tuzsuz peynir önerin yiyemiyorum tuzlu geliyor.
Havuç ve turp rendesi bol limonlu
Çay (vallaha ne yemişim ayol )
Akşam 1 kabak 3 ceviz 5yk yoğurt
Su 2 lt yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?