ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Senin yontemleri seviyorum ben. Deniyorsun kiloyu da veriyorsun ,bosver nasil olursa olsun.
aynen bir sekilde veriyorum senin zerdacalda cok yaradi kebap yedimmi 1 saat sonra zerdacalli yogurt yiyorum sabah +arti olmuyor en azindan yarin mangal var mesala kavanoza yapip goturecem

oyyy dis kotu yahu yogurt iyi gelir cnm

Kız mevhibe ananas buldum ucuza çayı nasıldı bu meretin :)))
Yanına evde olanları söyle ha başka bişey alamam
ananasini ister ye ister cocuklara ver yersende kilo veriyorsun icerisinde belemolinmi ne varmis yag ve odem atiyormus ince dilim kestin ya onun kabugunu atmiyorsun

tarif

ananas kabugu ince dilim

3 cubuk tarcin

yarim limon kabuhu ile birlikte suyunu sık kabugunuda kat

taza zencefil varsa 3-4 dilim

5 kupa bardak sicak su ekle

ocaga koy 3-4 dkk fokurdat altini kapat

taze zencefil yoksa altini kapatip 1.5 tatli kasigi toz zencefil koy karistir zencefil dagit kapagini kapat 15 dkk demlensin ilik ile sicak arasi iciyorsun ben icerken biraz limon sikip iciyorum yemeklerden ya 1 saat once yada 1 saat sonra icilmeliymis yedigimiz yemeklerin yagini parcaliyormus

labne tuz sifir birde suzme peynir tuzsuz sutasin yada pinarin guzel labne ve suzme peyniri :)

bugunun menusu

9da yesil cay

13 de peynir zeytin domates salatalik roka turp

14 de ananasli cay

16 da zerdacalli yogurt

19 da yogurtlu kabak

20 de ananasli cay

Çok sağol canım aldım tarifi ekstra limon sıkamam regli var malesef atlatılmış ülser geçmişi de mevcut Yarım yeter bana hadi bakalım ne olacak ananas tane ile satıyorlardı en büyüğünü aldım

labne tuz sifir birde suzme peynir tuzsuz sutasin yada pinarin guzel labne ve suzme peyniri :)
Yok kız süzmeler de çok tuzlu labne de yağlı kalıyor diyete uymaz heralde tuzsuz ayran loru bulacağım bi yerlerden yoksa peynir falan yiyemiyorum ya aşırı tuzlu geliyor bana.... Birde kv 'nin yemekleri var tabi kadın ıspanak yapsa bile ben yiyince artı çıkıyorum tuz yüzünden :))

benim sectigim 12 tl tuttu evet karpuz gibi tane satiliyor tartip veriyor sectigini :) insallah eksilere inersin bol bol kio verelim :)

labne yagli degilki suzmede tuzu az hissedilmiyor ama tuzsuz dil peyniri satiliyor kasarda tuzsuz ince dilim yeterli ben yagli tulum peyniri yiyorum 1 corba kasik hergun tuketirim.dogal mayadan yapilmis peyniri severim annem tanidiktan aliyor banada aliyor hazir peynirlerle aram pek yok cocuklar sever alirim . yemem oyle her gun her gun ara ara labne yada suzme peynir kasar cok nadir yediklerimden

benim sectigim 12 tl tuttu evet karpuz gibi tane satiliyor tartip veriyor sectigini :) insallah eksilere inersin bol bol kio verelim :)
Regli var çıkmış reflü olacaktı düzelteyim önce:) ben kampanyadaymış aldım tane ile hangisini alırsan al 8.90 en büyüğünü aldım. Şimdi sirkeli suya koydum bütün halde temizlensin dilimleyeceğim :) Amin inşallah

Hmm ne demek istediğini anladım... ben fazla tuzsuz yiyorum sanırım süzmede hissedilmeyen bana fazla geliyor sen kaşar deyince anladım sanırım kaşar falan aynı yani bana :))) ama tuzsuz dil peynirini deneyebilirim. Evde yapmak bile cazip geliyor tuz yüzünden

Eksi gelin de naparsaniz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…