- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.641
aynen bir sekilde veriyorum senin zerdacalda cok yaradi kebap yedimmi 1 saat sonra zerdacalli yogurt yiyorum sabah +arti olmuyor en azindan yarin mangal var mesala kavanoza yapip goturecemSenin yontemleri seviyorum ben. Deniyorsun kiloyu da veriyorsun ,bosver nasil olursa olsun.
oyyy dis kotu yahu yogurt iyi gelir cnmGunaydin desem degil tunaydin demeyi de hic sevmem. Selam diyim baglayim isi ben
Ben bugun 71.0 ciktim. Dunden belliydi zaten arti cikacagim ama sebebi hic anlamadim. Erken ve az yiyorum iki gundur. Benim de regl gelecek sanirim. Bilemedim.
Bebem ishal de oldu. Sanirim cidden dis geliyor. Gecen sefer 4 disini birden cikardi ayni anda. 1 ay ishaliyle ugrasmistik. İnsallah bu sefer oyle cilginliklar yapmaz
supersin 55 istiyorum :)Kizlar 5 sezona kadar uzatabiliriz. Düşünme aşamasındayım. Eski arkadaşlar gelebilir ama yeni katılım benim açımdan bitmiştir.
bende yogurtlu kabak yapicam su detox tarifli yemekten yapicam yarin mangal var cunkiBu sabah 67.7 çıktım akşam yoğurt kabak var en kötü 67.7 olmak isterim.
ananasini ister ye ister cocuklara ver yersende kilo veriyorsun icerisinde belemolinmi ne varmis yag ve odem atiyormus ince dilim kestin ya onun kabugunu atmiyorsunKız mevhibe ananas buldum ucuza çayı nasıldı bu meretin :)))
Yanına evde olanları söyle ha başka bişey alamam
labne tuz sifir birde suzme peynir tuzsuz sutasin yada pinarin guzel labne ve suzme peyniri :)Açım aç kalacam günde iki öğün sabah 11 de akşam 6 da
Sabah 1 dilim tam buğday
1 yumurta bol zeytin off şahane sıfır tuz vardı :))
Yarım dilim peynir bana tuzsuz peynir önerin yiyemiyorum tuzlu geliyor.
Havuç ve turp rendesi bol limonlu
Çay (vallaha ne yemişim ayol )
Akşam 1 kabak 3 ceviz 5yk yoğurt
Su 2 lt yaparım
Çok sağol canım aldım tarifi ekstra limon sıkamam regli var malesef atlatılmış ülser geçmişi de mevcutananasini ister ye ister cocuklara ver yersende kilo veriyorsun icerisinde belemolinmi ne varmis yag ve odem atiyormus ince dilim kestin ya onun kabugunu atmiyorsun
tarif
ananas kabugu ince dilim
3 cubuk tarcin
yarim limon kabuhu ile birlikte suyunu sık kabugunuda kat
taza zencefil varsa 3-4 dilim
5 kupa bardak sicak su ekle
ocaga koy 3-4 dkk fokurdat altini kapat
taze zencefil yoksa altini kapatip 1.5 tatli kasigi toz zencefil koy karistir zencefil dagit kapagini kapat 15 dkk demlensin ilik ile sicak arasi iciyorsun ben icerken biraz limon sikip iciyorum yemeklerden ya 1 saat once yada 1 saat sonra icilmeliymis yedigimiz yemeklerin yagini parcaliyormus
Yok kız süzmeler de çok tuzlu labne de yağlı kalıyor diyete uymaz heralde tuzsuz ayran loru bulacağım bi yerlerden yoksa peynir falan yiyemiyorum ya aşırı tuzlu geliyor bana.... Birde kv 'nin yemekleri var tabilabne tuz sifir birde suzme peynir tuzsuz sutasin yada pinarin guzel labne ve suzme peyniri :)
Yap yap kabak iyidir yarın tartı var hadi hayırlısı :)bende yogurtlu kabak yapicam su detox tarifli yemekten yapicam yarin mangal var cunki
benim sectigim 12 tl tuttu evet karpuz gibi tane satiliyor tartip veriyor sectigini :) insallah eksilere inersin bol bol kio verelim :)Çok sağol canım aldım tarifi ekstra limon sıkamam regli var malesef atlatılmış ülser geçmişi de mevcutYarım yeter bana hadi bakalım ne olacak ananas tane ile satıyorlardı en büyüğünü aldım
labne yagli degilki suzmede tuzu az hissedilmiyor ama tuzsuz dil peyniri satiliyor kasarda tuzsuz ince dilim yeterli ben yagli tulum peyniri yiyorum 1 corba kasik hergun tuketirim.dogal mayadan yapilmis peyniri severim annem tanidiktan aliyor banada aliyor hazir peynirlerle aram pek yok cocuklar sever alirim . yemem oyle her gun her gun ara ara labne yada suzme peynir kasar cok nadir yediklerimdenYok kız süzmeler de çok tuzlu labne de yağlı kalıyor diyete uymaz heralde tuzsuz ayran loru bulacağım bi yerlerden yoksa peynir falan yiyemiyorum ya aşırı tuzlu geliyor bana.... Birde kv 'nin yemekleri var tabikadın ıspanak yapsa bile ben yiyince artı çıkıyorum tuz yüzünden :))
Regli var çıkmış reflü olacaktı düzelteyim önce:) ben kampanyadaymış aldım tane ile hangisini alırsan al 8.90 en büyüğünü aldım. Şimdi sirkeli suya koydum bütün halde temizlensin dilimleyeceğim :) Amin inşallahbenim sectigim 12 tl tuttu evet karpuz gibi tane satiliyor tartip veriyor sectigini :) insallah eksilere inersin bol bol kio verelim :)
Hmm ne demek istediğini anladım... ben fazla tuzsuz yiyorum sanırım süzmede hissedilmeyen bana fazla geliyor sen kaşar deyince anladım sanırım kaşar falan aynı yani bana :))) ama tuzsuz dil peynirini deneyebilirim. Evde yapmak bile cazip geliyor tuz yüzündenlabne yagli degilki suzmede tuzu az hissedilmiyor ama tuzsuz dil peyniri satiliyor kasarda tuzsuz ince dilim yeterli ben yagli tulum peyniri yiyorum 1 corba kasik hergun tuketirim.dogal mayadan yapilmis peyniri severim annem tanidiktan aliyor banada aliyor hazir peynirlerle aram pek yok cocuklar sever alirim . yemem oyle her gun her gun ara ara labne yada suzme peynir kasar cok nadir yediklerimden
Ben kabak yedim ama farklı bir tarif denedim bakalım etkisi be olacak...Okuldan çıktim. Acaip açım.
Hayaller pizza hayatlar salata.
Filmimizin adı 36 beden All Starlar.Beni her sezona yazabilirsin canım kendin neyse beni de öyle say devamda devam tamamsa yapacak bişey yok :)
Eksi gelin de naparsaniz yapın.Oooo A AklinYolu1 ne güzel haber bu
Bende yeni bisey deniyorum etkisi olurmu olmazmi bilmem insallah olur
Ben kaç cikcam cok merak ediyorum bugun cok erken tartıldım pazar günleri 10-11gibi tartiliyorum yarin sabah spor yapip tartıyı daha da oteleyebilirim gibi bakalim
Çok heyecanliyim nedense
Eksi olsun bizim olsun.Yarın akşama kadar bu iki günü iyi kullan olur
Bende 58.9 çıktım sabah ama daha tartılmadım 58.5 cıkarm inş yarın
O herkesin isteğisupersin 55 istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?