- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Oglum babasız büyüsün istemedim sadece babasına çok düşkün akşama kadar baba baaba der durur kiyamiyorm ama bende zor durumdayım
Fake mi konu
Konuştum efendim konuştum düzeltiyor kendini duzeltmiyir değil en fazla 2hafta snra gene aynıAnal iliski ve tecavuz ciddi bir bosanma sebebidir. Bosanin demiyorum tabikide sizin fikrinizdir ama bence bu yonuyle esinizle bir konussaniz?
Belki fayda eder.
Oğlunuzla o adamın yatmasına izin vermeyin öyle bir olaydan sonra onun yanında yatmak istemesi hoşuma gitmedi.Hala gay olduğunu düşünmekteyim.
HayırFake mi konu
Gay ise suphelenmezmiydim tavırlarından falan o zaman benimle de olmak istemezdiki
Duzelttigi sirada normal iliski mi yasaniyor peki yoksa hic mi yakinlasma olmuyor?Konuştum efendim konuştum düzeltiyor kendini duzeltmiyir değil en fazla 2hafta snra gene aynı
Öyle güzel düşüncelerinizi dile getirdiniz ki aglattiniz beni su anMalesef Adam sapık.net.
İnternet geçmişini falan takip et kimbilir nette neler izliyordur da sende uygulama isteği uyanıyordur.
Çocuğun babasını gene görür, ömrün boyunca tecavüze uğramayı göze alacak kadar büyük bir fedakarlık yapma. Zaman geçecek Çocuk büyüyecek, kendi hayatına gidecek. Sen anne olarak üzerine düşeni elbette yap fazlasını yap. Ama hayatın boyunca tecavüze uğrama. Çocuğun da eminim aklı erdiğinde böyle bir fedakarlığı yapmış olmanı dilemezdi. Hiçbir şey için.
Kesinlikle kılıf olamazGay demeyelim de bisexuel diyelim.
Her iki cinsle de ilişki yaşayabilirler.
Ve fark edilmesi çok çok zordur.
Büyük çoğunluğu evli ve çocukludur zaten.
Tercihi ne yönde olursa olsun bu hayvanlık yapması için kılıf değil tabii ki.
Normal ilişki yaşanıyor ama oda ilgi sizce cikart sok afedersinizDuzelttigi sirada normal iliski mi yasaniyor peki yoksa hic mi yakinlasma olmuyor?
Ama digeer her konularda iyi bi insan sevgisiz ilgisiz vede zorla ilişki haricindeAdam gay degil adam sapik. Sabah sabah sinirlerimi bozdu. Zorla iliskiye giriyor ve visneli turtam sen de cocugunu dusunuyorsun. Bu adam ne kadar saglikli bi baba olabilir. Bu adamla gecirdiginiz her saat sana ve ogluna travma olarak geri donuyor.
Malesef o anne benimUmarim bu konu gercek degildir.
Ailesi arkasinda olup sahip cikan ama tecavuzu cocugu icin kabul eden anne benim akil sinirlarimi zorluyor.
Evet duygu dışarda kalıyor yatakta ikenBoşanmalısın ne yap et boşan böyle sacmalık olmaz ya istemediğin birşeyi Nasıl yapar?! Şeref yoksunu sapık. Çocuğunuda uzak tut. Ada'm duygusuzca sex yapıyor korkunç bi durum
Ama digeer her konularda iyi bi insan sevgisiz ilgisiz vede zorla ilişki haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?