Düğüne onlar da davetli mi ?Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Bence gayet normalEşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
İyi de sorun mide bulantısı değil tek başına. Konu sahibesi istiyor ki eşi”” baba ön koltuk hayat 2828 in, sen arkaya geçmelisin” diyecek, annesine de”anne, sesin, hayat 2828 in başını ağrıtıyor, sus” diyecek.ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum.beni de araba tutar hele arkada hiç oturamam ve bunu yaşamayan bilemez.bence eşine net bir şekilde söyle bir yol bul yoksa size iyi yolculuklar de.
Ne alakası var önde oturmakla saygınınÖnde oturunca mideniz bulanmıyor mu
Gerçi ben midem bulansa da babam yaşında adam arkada otururken önde gidemezdim herhalde
İlaçmı alsanız bulantıyı önlemek için
Saygıyı nerde okudunNe alakası var önde oturmakla saygının
Bunu diyeceğinizi biliyordum peki ozaman şöyle söyleyeyim siz baba yaşında kayinpeder arkada otururken onde gidemezdim derken ne kastettiniz babası yaşında adam olunca arkada seyahat edemiyormuymusSaygıyı nerde okudun
Arka koltukta bende gidemem cidden otobüsle gideceğim yolculuğa bile günler öncesi en önden alırım ruhum daralıyor arkada yolu görünce daha rahat hissediyorum. Bunları kp veya kv anlatın uygun bi dille yolun tuttuğunu bahsedin sorun ederlerse de arka koltukta kv üzerine kus :)arkadaslar haftasonu duğune gidecez eşimle gıdecegımiz yer 8saat ve ailesi de gelmek istiyor o kadar eşyamız var ve bizle gidecekler çok moralım bozuldu. Ayrıca uzun yolda benim midem bulanıyor eşime dedim ben önde oturacam midem bulanıyor.arkada sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum. Sizce kötü mü düşünüyorum
Yoo bilmiyordunuzBunu diyeceğinizi biliyordum peki ozaman şöyle söyleyeyim siz baba yaşında kayinpeder arkada otururken onde gidemezdim derken ne kastettiniz babası yaşında adam olunca arkada seyahat edemiyormuymus
Evet o da varMide bulantının sebebi, eşinin ailesi de geldiğinden dolayı anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?