Lütfen bir bakın!!!!

Ehliyetiniz var mı?Siz kullanın arabayı ilk iki saat sonra eşinizle yer degistirirsiniz.

Düğündekiler çok yakınınız mı? Mesela gitmeyin düğüne ne stres olacaksınız ki. Eşiniz hanım rahatsızlandı yola gidemeyecekti o yüzden evde kaldı desin. Ne stres olacağım yani onlar yüzünden. Hem de eşimle aram bozulmaz onlarla öyle tavırlı oldum diye.

Eşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
Bence gayet normal
Eşin haklı

Benim eşim benim annemi babamı kabul etmeseydi arabasına benimde diyeceğim şey. İyi sen otobüsle gel ben kullanirım arabayı biz gideriz demek olurdu

Tamam bende kayınvlademlere bayılmam ama çocuk gibide ben öne bincem diye ağlanıp sızlanmam yani

Hiç bi zaman eşim annesiyle babasıyla konuşmasın demem
Unutma canım benim
Eşin senin sözünle annesini

Böyle durumlarda eşi devre dışı bırakacaksınız. Direkt muhatabiniza söyleyeceksiniz.

Arkaya otur kusarsan zaten öne gec derler :) kp varken ben öne oturcam demen ayip olur esin dese suna bak karisinin rahatini düsünüyo koca adami arkaya atio derler

ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum.beni de araba tutar hele arkada hiç oturamam ve bunu yaşamayan bilemez.bence eşine net bir şekilde söyle bir yol bul yoksa size iyi yolculuklar de.

ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum.beni de araba tutar hele arkada hiç oturamam ve bunu yaşamayan bilemez.bence eşine net bir şekilde söyle bir yol bul yoksa size iyi yolculuklar de.
İyi de sorun mide bulantısı değil tek başına. Konu sahibesi istiyor ki eşi”” baba ön koltuk hayat 2828 in, sen arkaya geçmelisin” diyecek, annesine de”anne, sesin, hayat 2828 in başını ağrıtıyor, sus” diyecek.

Eşinizin anne babasiyla konuşmasını kiskanmaniz cok anormal...ayrica 2 senede 1 defa gelmisler ne ara doldurdular neyle doldurdular...bence gitmeyin düğüne olsun bitsin

İnşallah beni de istemeyen ota boka kızan ,söylenen ,bahane üreten sımarık bir gelinim olmaz..
cidden yazık şu erkek analarına ..

Artik soz verilmis mecbur birlikte gideceksiniz. Sorun edecek bidi bidi yapacak tiplerse arkada oturun gitsin. Uzun yolda ben de baskalarinin muhabbetini dinlemek istemem sahsen. Kendi kafana gore belki uyuyacaksin belki muzik dinleyeceksin

Saygıyı nerde okudun
Bunu diyeceğinizi biliyordum peki ozaman şöyle söyleyeyim siz baba yaşında kayinpeder arkada otururken onde gidemezdim derken ne kastettiniz babası yaşında adam olunca arkada seyahat edemiyormuymus

Arka koltukta bende gidemem cidden otobüsle gideceğim yolculuğa bile günler öncesi en önden alırım ruhum daralıyor arkada yolu görünce daha rahat hissediyorum. Bunları kp veya kv anlatın uygun bi dille yolun tuttuğunu bahsedin sorun ederlerse de arka koltukta kv üzerine kus :)

Bunu diyeceğinizi biliyordum peki ozaman şöyle söyleyeyim siz baba yaşında kayinpeder arkada otururken onde gidemezdim derken ne kastettiniz babası yaşında adam olunca arkada seyahat edemiyormuymus
Yoo bilmiyordunuz
Babam yaşında adam dediğim için siz direkt saygıyla bağdaştırdınız konuyu
Neyse ben adam açısından bakmadım olaya zaten
Seyahat eder mi edemez mi bilemicem
Konudaki adamdan bağımsız olarak kişisel tercihim bu benim
Geçen sene eşimin iş arkadaşı olan adamı da öne oturttum mesela sırf hasta hastane muhabbetini bağıra bağıra yapmasınlar diye :)
Mesela göbek yapınca bikini de giyemem rahat edemem
Ama bunun hesabını da kimseye vermem

Yol için bulantı hapları var onu kullanın ayıp o da bir babanız sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…