Arkada kaç kişi oturacaksınızEvet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Konu sahibinin eşim ailesi ile görüşmesin çok kıskanıyorum vs demesini anlamıyorum ama yolculuk konusunda hak verdim. Eklem ağırlarım yüzünden arka koltukta 1 saat yolculuk yapsam bile her yerim fena halde ağrıyor bu yüzden 20 dakikada bir dur dur dur derim arabayı kullanana. Bu arkada tek oturduğum halde olur. Hatta arkada üç kişi falan varsa ben hiçbir yere gitmem çünkü bildiğin bacaklarım kitlenir ve uyuşur. Zaten akabinde sürekli kusarım ama önde olunca sıkkntı olmuyor bacaklarımı rahat uzatıyorum ve midem bulanmıyor. Bazı araçların arkası çok basık. Konu sahibinin de oraya giden anne babaya yemeyin demesi olmaz yanı. En fazla eşi babasını arkaya oturtur ya da konu sahibi gitmez. Ben olsam gitmemeyi ve onlar orda takılırken gezip tozmaya tercih ederdimeskı evlılıkler buyuzden yok ıste
sonra vay efendım bız yıprandık bız bıttık 3 yıl sendromu evlılıgın ılk 5 yıl sendromu falan yenı yenı ıcatlar
ben olsam kendım derım bırde sabah yolda vakıt kaybetmeyelım gelın bızde kalın veya bız gelelım bırlıkte aynı evden cıkalım dıyeakıl var mantık var cunku
onlarda sızın gul cemalınıze cok meraklı degıllerdır bunca sene ıcınde 1 kez gelmısler oyle dedınız
enteresan
ıyı gezmeler sıze
Asla değil. Gitme. Kesinlikle oraya gitme. Evde takıl gez toz resim at hatta gittiğin yerlerdenEşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
En güzel çözüm bence de bu.Sizinki mide bulantısı falan değil sanırım..
Çünkü onun için haplar var
Önde de otursan arkada da otursan kadının sesini duyacaksın..
Çok zorlastiriyorsunuz hayatı
Sizinle yaşayan insanlar sizden bunalmıyor mu merak ediyorum ..
Ufak ufak kompleksler büyürse benim sitkim sıyrılıyor çünkü.
Erkek olsam çekemem böyle muhabbetleri kesin ..
Siz en iyisi hiç gitmeyin
Onlar gitsin
Eşime ben im midem bulanıyor önde gıderım deyince bana otobüsle git ozaman sen dedi bu normal mi pekı
Alemsiniz vallahi, ne güldüm bu yoruma.Düğün salonuna da en önce sen gitmelisin önlerde oturmalısın yoksa yine miden bulanır gelin masasını ve orkestrayı görebilecek bir yer seçmelisin erken çık yola acele et düğün sahipleri gelmeden
Aynı yola 8 saat niye 2 araba gidilsin zaten.Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Arkadaş kv sadece gelmesin değil ağzını bile açmasın istiyor zira onun sesini duyunca psikolojisi bozuluyormuş.Siz kayınvalide gelmesin istiyorsunuz. Gelecekse de herkes yerini bilsin diye arka koltukla bi imada bulunmak istiyorsunuz.
Hayatı bu kadar zorlaştırmanın bi anlamı yok. Aynı yere 2 aile 2 arabayla neden gitsin ki? Geleceklerine göre suyu bulandırıp huzur kaçırmayın bence.
Evlenince, çocuk doğurunca kişilerin tapusunu alıyorlar çünkü. Onların malı oluyor. Kadının bir sorunu varsa adamında olmalı. 5 kişilik grupta 1 kişi rahatsızsa rahatsız olan gitmeyecek. Yok illa gideceğim diyorsa da ortama ayak uyduracak.Arkadaş kv sadece gelmesin değil ağzını bile açmasın istiyor zira onun sesini duyunca psikolojisi bozuluyormuş.
Ayrıca kocası de onlarla konuşmasınmış, kıskanıyormuş çünkü.
Şu kk'nde okuduklarıma şaşırmamam gerektiğini öğrenemedim ben de...
Analsildi ki mide bulantisindan da cok onlarla gideceginiz ic8n kizginsiniz ama bence yapacak birsey yok cunku 8 saatlik yola anlar ayri arabayla siz ayri arabayla gidilmez.mecburen beraber gideceksiniz.evet one de babasinin oturmasi daha uygun olur bence.yani rvet kiziyirsun ama yapacak birsey yok ve mecburen onlarla gideceksin .bence esini arada birakma bariEvet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?