Lütfen bir bakın!!!!

Valla 8 saat yol kıç kadar arabada o kadar kişiyle mide bulantısı olmayan biri için bile o kadar zor ki
Benim de sürekli olmasa da bazen arkaya oturunca midem bulanıyor ama o bulandığı zamanlar ayyyy çok kötü oluyorsun.
Arkada bi de görümce kvalide sen gideceksen bi de üstüne sıkış tepişlik eklenecek. 2-3 saatlik yol olsa neyse 8 saat. Bilemedim ya.
Kp arkada oturuversin valla oturmuyorsa gitmeyin.

Konu sahibinin eşim ailesi ile görüşmesin çok kıskanıyorum vs demesini anlamıyorum ama yolculuk konusunda hak verdim. Eklem ağırlarım yüzünden arka koltukta 1 saat yolculuk yapsam bile her yerim fena halde ağrıyor bu yüzden 20 dakikada bir dur dur dur derim arabayı kullanana. Bu arkada tek oturduğum halde olur. Hatta arkada üç kişi falan varsa ben hiçbir yere gitmem çünkü bildiğin bacaklarım kitlenir ve uyuşur. Zaten akabinde sürekli kusarım ama önde olunca sıkkntı olmuyor bacaklarımı rahat uzatıyorum ve midem bulanmıyor. Bazı araçların arkası çok basık. Konu sahibinin de oraya giden anne babaya yemeyin demesi olmaz yanı. En fazla eşi babasını arkaya oturtur ya da konu sahibi gitmez. Ben olsam gitmemeyi ve onlar orda takılırken gezip tozmaya tercih ederdim

Valla tam kayınpederin arkasına otururum.. Bir güzel kusarım öne doğru.. Ben camı göremeyince böyle oluyorum derim bir daha kısa mesafede bile oturmaz öne..

Bende hep kp'e verdim önü.. Arkada anası ve bacıları ile sıkışık gittim.. Kendi babam olunca, annem senin yerin eşinin yanı det babamı alır arkada otururlar.. Erkek ailesi öyle biraz.. Önde oturtmak saygı göstergesi ne yapacaksınız

En güzel çözüm bence de bu.
Konu sahibini hiç bir yere götürmem ben eşinin yerinde olsam.
Çocuk gibi kapris yapıyor:
onlar gelirse ben gitmem, kvnin sesini bile duymak istemiyorum,eşim anne-babasıyla konuşsun istemiyorum çünkü kıskanıyorum.
Az büyüyüp öyle evlense keşke insanlar...

Siz bence hiç gitmeyin,yazık arabadaki diğer insanlara.. böyle bi eşim olsa hayattan soğurdum,net.
Mide bulantısınıda bahane edip iyice komik olmayın asıl sebep çok açık belli oluyor,eşiniz ve ailesi anlamayacak mı sanıyorsunuz ? Nasıl bir soğuma sebebi bi bilseniz.

çok yazık...

dunyada ne dertler var bir görebilseniz.... şükredilecek çok seyiniz olsa gerek....

Şu ön koltuk neymiş arkadaş

Yıllarca ön koltuk boşken arkada oturdum

Hatta bir dönem annem de ön boşken arkada otururdu

Mide vs bulanmaz öyle kolay kolay

Bu arada bir sürü eşya var demişsiniz ne eşyası iki gün için bir sürü

bu eşyalar bagajda değil de arka koltukta mı

Bence sizin Kv kp yi göresiniz yok rahatsızlanın gitmeyin düğüne falan diyeceğim de eşinizi onlarla da göndermezsiniz şimdi

KV ler de geldiğine gore düğün onların akrabası o zaman gitmeyin eşiniz ailesiyle gitsin ayrıca neden bu kadar çok düşmansiniz merak ettim

Düğün salonuna da en önce sen gitmelisin önlerde oturmalısın yoksa yine miden bulanır gelin masasını ve orkestrayı görebilecek bir yer seçmelisin erken çık yola acele et düğün sahipleri gelmeden

Düğün salonuna da en önce sen gitmelisin önlerde oturmalısın yoksa yine miden bulanır gelin masasını ve orkestrayı görebilecek bir yer seçmelisin erken çık yola acele et düğün sahipleri gelmeden
Alemsiniz vallahi, ne güldüm bu yoruma.

Siz kayınvalide gelmesin istiyorsunuz. Gelecekse de herkes yerini bilsin diye arka koltukla bi imada bulunmak istiyorsunuz.

Hayatı bu kadar zorlaştırmanın bi anlamı yok. Aynı yere 2 aile 2 arabayla neden gitsin ki? Geleceklerine göre suyu bulandırıp huzur kaçırmayın bence.

Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Aynı yola 8 saat niye 2 araba gidilsin zaten.
Doğrı yapıyorlar.
Öne oturmanız da bence saygısızlık olarak değerlendirilebilinir.
Bizde kv kp direk arkaaya oturur.
Ben ay hayır olmaz derim yine de otururlar.
Aynı arabada ön arka farketmez.Kadın konuşacaksa illa duyacaksınız..

Arkadaş kv sadece gelmesin değil ağzını bile açmasın istiyor zira onun sesini duyunca psikolojisi bozuluyormuş.
Ayrıca kocası de onlarla konuşmasınmış, kıskanıyormuş çünkü.
Şu kk'nde okuduklarıma şaşırmamam gerektiğini öğrenemedim ben de...

Evlenince, çocuk doğurunca kişilerin tapusunu alıyorlar çünkü. Onların malı oluyor. Kadının bir sorunu varsa adamında olmalı. 5 kişilik grupta 1 kişi rahatsızsa rahatsız olan gitmeyecek. Yok illa gideceğim diyorsa da ortama ayak uyduracak.

konu sahibi taşlanmış ama şöyle düşünün.

arabanın önü gerçekten midesi bulanan insan için daha mantıklıdır. arka koltuklar mide bulantısını körükler. şimdi eş ailesi var diye zorunlu olarak arkada oturması mantıklı mı? saygı ile ne alakası var bunun? eş ailesi var ise gelin illa arkada oturmak zorundadır diye bi kural mı var?

Evet ama kendi arabamda sıkışık bir şekilde gitmek istemiyorum omlarında arabası var sırf benzin parası vermemek için böyle yapıyorlar
Analsildi ki mide bulantisindan da cok onlarla gideceginiz ic8n kizginsiniz ama bence yapacak birsey yok cunku 8 saatlik yola anlar ayri arabayla siz ayri arabayla gidilmez.mecburen beraber gideceksiniz.evet one de babasinin oturmasi daha uygun olur bence.yani rvet kiziyirsun ama yapacak birsey yok ve mecburen onlarla gideceksin .bence esini arada birakma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…