Maaş yaşam standartları, mutsuzluk 😒

Ben şükredin demiyorum Burhan. Sadece acı gerçekleri söylüyorum. Varsa daha fazla maaş veren gitsin orda çalışsın o halde.
Eşim endüstri mühendisi 1 yıldır iş bulamıyor. 10 sene tecrübeye 25 bin maaş vermiyorlar?

İşte biz de onu diyoruz vermeleri gerekir. Mühendislerin işi çok zor. Okulu çok zor. Kimse hakettiği konumda değil.

Burada bu kadar az maaş diyerek daha da azını alan insanlara kendilerini kötü hissettirmek gereksiz.
Olaya nerden bakıldığı önemli. Kötü hissetmek yerine herkesin örgütlenip bir tepki oluşturması gerekir. Mesela asgari ücretli neden haklarını savunmuyor, ya da başka mesleği yapanlar.

Olaya nerden bakıldığı önemli. Kötü hissetmek yerine herkesin örgütlenip bir tepki oluşturması gerekir. Mesela asgari ücretli neden haklarını savunmuyor, ya da başka mesleği yapanlar.
Keşke örgütlenseler. Ama hiiiç sanmıyorum. Kaç yıl geçse de bazı kafalardan çıkamayacaklar, baksana son seçime

Asgari ücretli 3-4 cocuk ebeveyni anne babalar ölsün o zaman
Asgari ücretli de sonunu düşünmeden üç dört çocuk yapmasın.
Ayrıca nitelikli iş gücünü asgari ücretliyle kıyaslamamalısınız.
Senelerce emek harcayan bir kesim bu emekleri asgari ücret kazanmamak için harcadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…