- 13 Ağustos 2022
- 8.826
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
İstanbul'u bilemem ama 26 bin lira uygun fiyat.Merhaba bayanlar, ülkede yaşam koşulları malum, 26 bin TL gelirim var ev kira… sizce başka bir iş bakmalı mıyım? sizlerde durum nedir?
Asgari ücreti de iyileştirsinler, maaşları da. Şuan herkesin aldığı para rezalet ötesi.Asgari ücretli 3-4 cocuk ebeveyni anne babalar ölsün o zaman
Ben şükredin demiyorum Burhan. Sadece acı gerçekleri söylüyorum. Varsa daha fazla maaş veren gitsin orda çalışsın o halde.Kesinlikle öyle. Asgari ücret de iyileştirilsin fakat maaşlar gerçekten yerlerde sürünüyor. Niye asgari ücretlilere bakıp şükredeyim ki ben gençliğimi okullarda sınavlarda gecirmişim. Herkesin hakkı neyse versinler.
Ben aksini mi söylüyorum?Asgari ücreti de iyileştirsinler, maaşları da. Şuan herkesin aldığı para rezalet ötesi.
İşte biz de onu diyoruz vermeleri gerekir. Mühendislerin işi çok zor. Okulu çok zor. Kimse hakettiği konumda değil.Ben şükredin demiyorum Burhan. Sadece acı gerçekleri söylüyorum. Varsa daha fazla maaş veren gitsin orda çalışsın o halde.
Eşim endüstri mühendisi 1 yıldır iş bulamıyor. 10 sene tecrübeye 25 bin maaş vermiyorlar?
Yok canım estağfurullah. Aynı düşüncedeyiz.Ben aksini mi söylüyorum?
E onları da ben düşünememAsgari ücretli 3-4 cocuk ebeveyni anne babalar ölsün o zaman
Derken? Avukatmissiniz baska meslege mi gececeksiniz? Avukatlar da kazanmiyorsa kimler kazaniyor diyesim geldisizce başka bir iş bakmalı mıyım?
Burada bu kadar az maaş diyerek daha da azını alan insanlara kendilerini kötü hissettirmek gereksiz.
Olaya nerden bakıldığı önemli. Kötü hissetmek yerine herkesin örgütlenip bir tepki oluşturması gerekir. Mesela asgari ücretli neden haklarını savunmuyor, ya da başka mesleği yapanlar.Burada bu kadar az maaş diyerek daha da azını alan insanlara kendilerini kötü hissettirmek gereksiz.
inanın küçük şehirde 15 bin alan benden rahat yaşıyordurBurada bu kadar az maaş diyerek daha da azını alan insanlara kendilerini kötü hissettirmek gereksiz.
+Kesinlikle öyle. Asgari ücret de iyileştirilsin fakat maaşlar gerçekten yerlerde sürünüyor. Niye asgari ücretlilere bakıp şükredeyim ki ben gençliğimi okullarda sınavlarda gecirmişim. Herkesin hakkı neyse versinler.
Keşke örgütlenseler. Ama hiiiç sanmıyorum. Kaç yıl geçse de bazı kafalardan çıkamayacaklar, baksana son seçimeOlaya nerden bakıldığı önemli. Kötü hissetmek yerine herkesin örgütlenip bir tepki oluşturması gerekir. Mesela asgari ücretli neden haklarını savunmuyor, ya da başka mesleği yapanlar.
Asgari ücretli de sonunu düşünmeden üç dört çocuk yapmasın.Asgari ücretli 3-4 cocuk ebeveyni anne babalar ölsün o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?