- 18 Şubat 2018
- 13.454
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.033
- 598
- 45
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
Benim eşim de gıda mühendisi, özel sektörde kalite müdürü olarak çalışıyor ve daha yeni 23.500 lira oldu maaşı.Allah'tan küçük bir yerde yaşıyoruz, başka türlü geçinemezdik bu parayla.Özel sektör az para ile çok çalıştıracak düzenli köleler arıyor kendine.Ülkedeki gelir adaletsizliği her geçen gün artıyor malesef.Ben şükredin demiyorum Burhan. Sadece acı gerçekleri söylüyorum. Varsa daha fazla maaş veren gitsin orda çalışsın o halde.
Eşim endüstri mühendisi 1 yıldır iş bulamıyor. 10 sene tecrübeye 25 bin maaş vermiyorlar?
İş ilanlarina bakıyorum.13 14 bin i geçmiyor.Ucretler.
Detay vermeyen sensin senin detaysız yorumuna benim bu yorumum.lütfen konuma yorum yapmayın bakış açınız çok düz..
Tahmin ediyorum.Yasanmaz orada.Tek maaş ile geçim öldü İstanbul da.
Kadın avukat , avukat a bu parayı veren de suç yok, suç onun mevcut durumdan şikayetçi mi olması? Bi haddimizi bilelim ilk onun hakkında yorum yapmadan onun yürüdüğü yoldan yürüyüp geçmek lazım.Bu kadar mı az maaş? Günümüz Türkiyesinde bunu arayan bulamayan çoook insan var.
Yazdıklarımdan biseyleri savunduğum gelmesin aklınıza ama işsizlik çok. Asgari ücret vermeye bile gocunanlar var. Gerçekler.
SananeNeyin kafasını yaşıyosun sen ya?
insanlar "mal" mı fiyatı olsun?İstanbul'u bilemem ama 26 bin lira uygun fiyat.
Borellus bak aynı şeyi diyoruz ama sen “beğen” alıyorken, ben linçleniyorum.Benim eşim de gıda mühendisi, özel sektörde kalite müdürü olarak çalışıyor ve daha yeni 23.500 lira oldu maaşı.Allah'tan küçük bir yerde yaşıyoruz, başka türlü geçinemezdik bu parayla.Özel sektör az para ile çok çalıştıracak düzenli köleler arıyor kendine.Ülkedeki gelir adaletsizliği her geçen gün artıyor malesef.
Ben şikayetçi olmasınlar mı diyorum? Ohooo. Daha fazla uğraşamam sizinle. Kapasite belliKadın avukat , avukat a bu parayı veren de suç yok, suç onun mevcut durumdan şikayetçi mi olması? Bi haddimizi bilelim ilk onun hakkında yorum yapmadan onun yürüdüğü yoldan yürüyüp geçmek lazım.
O zaman eşiniz de asgari ücreti kabul etsin(!)Borellus bak aynı şeyi diyoruz ama sen “beğen” alıyorken, ben linçleniyorum.
Sürü psikolojisi dediğim bu. Ve okuduğunu anlamamak
Eşim işsiz diyorum, şükret diyormuşum ben.
Tamam avukat olduğunu bilmeden yorum yapmissin, kapasite var kiz oye deme anladım ben seni :)Ben şikayetçi olmasınlar mı diyorum? Ohooo. Daha fazla uğraşamam sizinle. Kapasite belli
Ya hak etmediği paraları cukkalıyorlar ya altında eziliyorlar. Adalet yok kalmadıÜlkede kim hakettiği maaşı alıyor ki ?
Sizin derdiniz ne.Konu sahibi bile istemio sizi konusunda .Siz hala gelmiş beni dislike yapıpsunuz.Beni like ya da dislike yapmayın dedim diye hatırlıyorum.Naparsanız yapın isterseniz bedavaya çalışın banane ya.Beni like dislike yapmayın artık.Detay vermeyen sensin senin detaysız yorumuna benim bu yorumum.
Size soracak değilim. İstediğim kadar emoji atarım yorumunuzaSizin derdiniz ne.Konu sahibi bile istemio sizi konusunda .Siz hala gelmiş beni dislike yapıpsunuz.Beni like ya da dislike yapmayın dedim diye hatırlıyorum.Naparsanız yapın isterseniz bedavaya çalışın banane ya.Beni like dislike yapmayın artık.
Allah yardım etsin.İşiniz zor sizinSize soracak değilim. İstediğim kadar emoji atarım yorumunuza
Bir üyeye seri şekilde dislike atmak banlanma sebebi.Şikayet ettim sizi.Size soracak değilim. İstediğim kadar emoji atarım yorumunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?