Maddi sorunların sonu gelmeyecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

++++++++

Gerçekten ya neyin duyarini kasiyorlar anlamıyorum .

kredi ile kurulan evliliklerden hayır gelmiyor cidden. dini olarak değil ya hesap bilinmiyor ya kredi kolaylarına geldikleri için üst üste çekiliyor vs vs. ödeyemedikçe faiz biniyor.

Ya asgari ücretliler ne yapsın diyenleri anlayamıyorum ya
İnsanlar o kadar sene okuyo daha sonra sınavlara hazırlanıyo kazanıyo memur oluyo
Ozaman sizde okuyup memur olsaydınız madem kolaysa
Bir tek bizim ülkemizde var bu memur öğretmen düşmanları
Öğretmen deyince insanlar 3 ay tatil yatarak para kazanma diye hayal ediyo heralde tvlerde kanallarda bile bu şekilde soru çıkıyo
2 ay tatili var ve tatili bol evet ama eşim akşam nasıl eve geldiğini sürekli ders anlatmaktan çektiği öksürük boğaz enfeksiyonlarını saymıyorum
Eşim 4 senelik öğretmen ve ben çalışmıyorum küçük kızım var eş yardımı çocuk yardımıyla ekderssiz 3600 para alıyo
Bunun içinde yemek yok yol yok
Yemek olarak aylık 200 lira yemek 500 lira da yol parası veriyo benzinin pahalılığı malum
Ki okula alınan wc kağıdı parası çay parası bilmem ne parası hiç saymıyorum
Peki hangi asgari ücretle çalışan yemek parasını kendi ödüyo ki bazı yerler yol parasına kadar veriyo
Tabiki devlette çalışmak özele göre daha garanti
Ama bu kadar abartılmasın artık ya

Son düzenleme:
Tam olmasa da buna benzer bir konu da ben acmistim bi kac hafta önce.
Allah yardımcımiz olsun

yorumları okumadım ama ayağını yorganına göre uzatmazsan onda bunda bulursun suçu. önce düğün borcunu vs bitirecektiniz sonra araba alacaktınız sırayla.
ben evlendim düğün yapmadım. gelinliğimi giydim nikahımı yaptım. ha yapsaydım önceden ya kenara para atardık ya da onun borcunu ödeme derdine düşerdik. biz önce eşya borçlarını bitirdik. sonra eşim araba aldı. o borç bitti sonra çocuk oldu. sırayla her şey.

Seni ve SENİN SAYENDE YOLUNDA GİDEN KADERİNİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM . hastalıklar senin sayende seni bulmadı çocuğunun olması da senin sayebde zaten tedaviye para harcamaman da senin sayebde . Kaza geçirmedin çünkü alkollu bir şöför senin arabanı ezmedi engelli kalmadın çünkü sen harikasın ...

ozaman konuya düzgün şekilde yazsaydın. bende ona göre yorum yapardım.eksik yazıyorsunuz konuları eksik açıyorsunuz sonrada laf söylüyorsunuz. sakın yorumlar falan deme. herkes bir sürü sayfa yorumu okumak zorunda değilki. konunu düzenleyedebilirdin ayrıca

Of of off uzdunuz beni ya.

Bizi bizden başka kimse anlamıyor cidden öğretmenlere saldırarak kendilerini bıçaklıyorlar farkında değiller . Yol yemek tüm memurlara var bize yok. Ağzımızı açmıyoruz . Kitap karası piyasa malum . Allah yardım etsin tek maaşla çöl daha zor

Canım boşver sen herşeyi ben bilirim en mükemmel benim diye konuşanları
Herkes kendi yaşadığını çektiğini bilir
Başkaları için konuşmak kolaydır ben bile olsam yaşamak daha zordur
En sevdiğim sözlerdendir
Çaresizseniz çare sizsiniz başkası değil
O yüzden sen elinden geleni yap borç dediğin ödenir biter sabretmek lazım malesef
Bugunlerde geçicek inş sen yeterki sabırlı ol dua et şükret

Farkında değilim size de laf anlatamayacağım kalbinizin ekmeğini yiyin

Ben de pes ettim gerçekten milletimiz nasıl bu hale geldi nasıl bu kadar dinlemekten yoksun

İyi de konu sahibi her mesajda ciddi sağlık sorunlarımiz var ,çok para harcadık demiş daha ne desin .

İşte bilip bilmeden yargılamamak lazım insanları.

Çok üzgünüm inşallah çabucak toparlanirsiniz

wc kağıdını veliler alıyor okullarda sırayla

İyi de konu sahibi her mesajda ciddi sağlık sorunlarımiz var ,çok para harcadık demiş daha ne desin .

İşte bilip bilmeden yargılamamak lazım insanları.
konu sahibi sağlık artı kazaya çok para gittiği için maaşım yetmıyor bunalıyorum demiş.bazı üyeler sadece konuya odaklanacaklarına aaa biz de 2 memuruz bizim maaşımız da yetmıyor yazmış üyelerde bılmeden konu sahibine yüklenmiş.2 memur maaşı ortalama bir yaşam için yeterli bu ülkede ona göre evde oturulur ona göre araba alınır ona göre tatil planlanır yani lüks yaşanmaz ama geçim sıkıntısı da olmaz.sağlığa ciddi para gidiyor mecbur canımız için özel hastanelerin en iyi doktorların ilaçların besinlerin vitaminlerin peşindeyiz.ha bir de şu var aa biz asgari ücretle gecınıyoruzzz siz ağlıyorsunuz diyenler de haksız.memur olmak büyük torpil yoksa bu devir de gayet zor.eğitimi var bunun yıllarca .maddi manevi tükenmesi var.sınavları var.karşılaştırılamaz meslekler .mesela doktorlar çok kazanır öğretmenden ama kazanması zordur okulu okuması zordur okuma yılı fazladır riski yıpranması çoktur vs vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…