Mantık Evliliği Hakkındaki Düşünceleriniz?

zerenteacher

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.382
4.759
333
İzmir
Merhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Başka bir arkadaşımın karşısına böyle bir fırsat çıksa manyak mısın sakın kaçırma derim ama kendim olunca işte emin olamıyorum..Çocuk bana çok aşık, iki sene ben seni bekledim diyor, ve evlenecegim insan sen olmalısın diyor,, ona karşı tavırlarım iki ay önceki gibi değil, daha da ısınıyorum ama evlilik fikri sanki beni korkutuyor,, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
 
mantık derken şöyle, mesleği gayet iyi, memleketi, ailesi, bana karşı saygılı, ne dersem onu yapıyor,, çok sevdiğini söylüyor,bu açıdan bakıyorum , yoksa hiç bir zaman çok zengin olsun , çok yakışıklı olsun falan demedim kimse için..
 
Zamanla aşık olursun şüphen olmasın canım. Kör kütük aşık olup kıskançlık krizine girip sürekli bir birini yaralayan hastalanan çiftlerden olmaktansa bence tanıyıp şans verip sevmek önemli.. Denemişsin aşık olduğun insan ile bak olmamış 2 sene sonra tekrar karşına çıkması da tesadüf olamaz üstünden de zaman geçmiş artık.
 
Ben asla mantık evliliği yapamam .
Bana göre mantıklı olan iki tarafında birbirini sevdiği , saygı duyduğu , güven duyduğu ilişkidir.
Sevgilime, eşime baktığımda içimin titremesi lazım aşık olduğum adamdan bebeğimin olması lazım . Diğer türlüsü beni çok çok mutsuz ederdi
 
bak canim bunlar varsa zaten bi sure sonra asik olursun :))
 


Kac yasinda bu adam?
 
ask dedigin ilk goruste olan bir sey degilki.. tanidikca asik olursun.. seni sevdiyini el ustunde tutudugunu gorunce sende kayitsiz kalamzsin .. illa ki icin isinir onu gorunce mutlu olursun.. evlenen insanlarin %10-luk kismi ilk goruste asik olmustur gerisi tanidikca .. mantik evliligi cikar icin olmadikca karsi degilim.. sende diyosun zaten beni seviyor saygili falan :) hadi hayirlisi
 
Zaten nedense nerde bir b.ktan adam var aşık oluruz.
Düzgün, mantığımıza uygun adama aşık olmamız çok zor.
İlle ağzımıza s. çok afedersiniz :)

Hepimiz için konuşuyorum..

Bence mantığınla aşık ol mümkünse :)

Doğal olan kalbini kırmayan, seni yormayan, hırpalamayan adama aşık olman.
Sen bakma bela aradığımıza
 
Aşık olmadiginiz biriyle evlendiginizde cok buyuk bir risk alirsiniz, ya baskasina aşık olursaniz? Ya kalbinizdeki boşluğu baskasi doldurursa?
Bir de insan yeri geliyor ailesine bile tahammul edemiyor ayni evin icindeyken, ask olmadan bir adama tahammul etmek zor olmaz mi? Bunun cinsellik boyutu var, hastaligi var, var da var... sadece kafalarimiz uyusuyor, iyi bir insan diye bu paylasimlarda bulunabilecek misiniz?
 
mantik evliligi iyidir cnm zamanla seversin merak etme bak kendi azinla itiraf ettin onceki gibi degil isiniyorum diye ben askimdan geberiyordum ama malesef bosaniyoruz bahtin yolun acik olsun hayirlisi olsun hakkinda insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…