- Konu Sahibi zerenteacher
-
bak canim bunlar varsa zaten bi sure sonra asik olursun :))mantık derken şöyle, mesleği gayet iyi, memleketi, ailesi, bana karşı saygılı, ne dersem onu yapıyor,, çok sevdiğini söylüyor,bu açıdan bakıyorum , yoksa hiç bir zaman çok zengin olsun , çok yakışıklı olsun falan demedim kimse için..
Merhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Başka bir arkadaşımın karşısına böyle bir fırsat çıksa manyak mısın sakın kaçırma derim ama kendim olunca işte emin olamıyorum..Çocuk bana çok aşık, iki sene ben seni bekledim diyor, ve evlenecegim insan sen olmalısın diyor,, ona karşı tavırlarım iki ay önceki gibi değil, daha da ısınıyorum ama evlilik fikri sanki beni korkutuyor,, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
84lüyüz ikimizde..Kac yasinda bu adam?
84lüyüz ikimizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?