- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
- Konu Sahibi zerenteacher
-
ama kizda isiniyor sevgilisine :)Aşık olmadiginiz biriyle evlendiginizde cok buyuk bir risk alirsiniz, ya baskasina aşık olursaniz? Ya kalbinizdeki boşluğu baskasi doldurursa?
Bir de insan yeri geliyor ailesine bile tahammul edemiyor ayni evin icindeyken, ask olmadan bir adama tahammul etmek zor olmaz mi? Bunun cinsellik boyutu var, hastaligi var, var da var... sadece kafalarimiz uyusuyor, iyi bir insan diye bu paylasimlarda bulunabilecek misiniz?
ben aşk evliliği yaptım ama şu kadarını söyleyim eşim 2-3 ay evde 1 ayı aşkın görevi yüzünden dışarıda hep derim sevmeseydim 1 gün katlanmazdım, herkesin kriteri farklıdır tabi ki benim kıstasım da karşılıklı sevgiMerhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Başka bir arkadaşımın karşısına böyle bir fırsat çıksa manyak mısın sakın kaçırma derim ama kendim olunca işte emin olamıyorum..Çocuk bana çok aşık, iki sene ben seni bekledim diyor, ve evlenecegim insan sen olmalısın diyor,, ona karşı tavırlarım iki ay önceki gibi değil, daha da ısınıyorum ama evlilik fikri sanki beni korkutuyor,, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
evlendikten sonramı aşık oldunuz?Bende mantik evliligi yaptim 3yilimiz bitti ve ona deliler gibi asigim.
hakkinizda hayirlisi olsun ben mantik eviliginden yanayim..
hea ben de seviyorum zipzip ı ne yalan söylymözlemişim kız seni
ama kizda isiniyor sevgilisine :)
kısa ve öz "KAÇ YAŞINDA?" ama bana hiç bu yorumu yapmadı kırıldım vallahea ben de seviyorum zipzip ı ne yalan söylym
ama soyle bir sey var ask her zaman ilk goruste yaranmazkiii.. illaki taniyacaksin sohbet edeceksin.. ben demiyorum hemen evlenin ama bir sans versin beklesin biraz.. zamanla asik olur belkide.. olmuyorsa yapamiyorsa asla evlenmesin.. bide su var.. askindan yanip kavrulan insanlarda bosana biliyor.. saygi gormeyince ilgi gostermeyince askta bitiyor bi zaman sonra.. hazir onu seven saygili iyi kalpli birisi varsa karsisinda sevmeyi denesin bence.. :)Isinmak degil askindan yanmak lazim bana gore :) o noktaya gelinirse evlenilsin tabi, nikahta keramet vardir bile bile mutsuz bir hayata baslamamak lazim.
abim bosaniyor su an, en yakin ornegim o, mukemmel ciftlerdi, ask yoktu, ask olmayinca tahammul de olmadi, bitti gitti...
iyidirde isin icinde cikar yoksa :)Mantık evliliği iyidir, kimsenin kahrını aşık olduğunuz için çekmezsiniz çğnkü kahır çekilecek biriyle evlenmezsiniz. Sonradan sevilebilir de.
Hiç bana göre değil ama anormal bulmuyorum
Bence kestirip atmayin zaman taniyin biraz. Ben pek aşk olaylarina inanmiyorum. Yani şöyleki evet cok hoslaniyorum benim olsun istiyorum vs sonra benim olduktan bi sure sonra ki bu ortalama 1 seneye denk geliyo sıkılmaya baslıyorum bana gore ask gecici bi sey onun icin cokta onemli degil bence seversiniz zamanla biraz taniyinMerhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Başka bir arkadaşımın karşısına böyle bir fırsat çıksa manyak mısın sakın kaçırma derim ama kendim olunca işte emin olamıyorum..Çocuk bana çok aşık, iki sene ben seni bekledim diyor, ve evlenecegim insan sen olmalısın diyor,, ona karşı tavırlarım iki ay önceki gibi değil, daha da ısınıyorum ama evlilik fikri sanki beni korkutuyor,, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
ama soyle bir sey var ask her zaman ilk goruste yaranmazkiii.. illaki taniyacaksin sohbet edeceksin.. ben demiyorum hemen evlenin ama bir sans versin beklesin biraz.. zamanla asik olur belkide.. olmuyorsa yapamiyorsa asla evlenmesin.. bide su var.. askindan yanip kavrulan insanlarda bosana biliyor.. saygi gormeyince ilgi gostermeyince askta bitiyor bi zaman sonra.. hazir onu seven saygili iyi kalpli birisi varsa karsisinda sevmeyi denesin bence.. :)
iste bende onu diyorum :) erkek zaten seviyor kizda diyorki isiniyorum ona karsi.. bende diyorumki zaten bu isler isinarak baslar bi kac gun sonra tavrina huyuna suyuna asik olursun .. mantik evliligi bana gore cikar icin yapilir para icin cocuk icin ve s... konunun ismi yanlis bence.. zaten bi taraf asik digeride isinmis bunun neresi mantik evliligi? ay umarim anlata bilmisimdir :))Zamanla asik olup evlenirse mantik evliligi olmaz ki o ask evliligi olur, hangimiz ilk goruste carpilip evlendik ki zaten...
mantik evliliği icinde ask olmadan sadece karsilikli guven ve fikir uyusmasi sonucu yapilan evliliktir. Kavram kargasasi olmasin :)
O nikah masasinda yanindaki adama asiksan ona mantik evliligi denmez ki zaten...
evlendikten sonramı aşık oldunuz?
Canım direkt konuna yazacak olursam (yukarıdakileri başlığa göre yazdım),şunu söylerim, severek de pek tabi evlilik olur. Sonuçta aşk duygusu kalıcı değil, sevgi yoksa tabiki evlenme, ama sevgi varsa olur tabi.Merhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?