- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi zerenteacher
-
"Mantık evliliği yaptım, çok mutluyum" diyen tipler nasıl ısındılar, nasıl aynı yatağa girdiler o adamlarla?
Ya da evlendiler ve aynı evin içinde kocalarına aşık olmayı mı beklediler?
Sonra da aşık oldular ya da sevdiler, şefkat duydular ve ardından tensel uyum da mı oldu?
Nedir yani?
Mantık evliliği mantıksızlık bence.
İğrenç geliyor düşündüğüm zaman.
Ama herkesin yapısı başka, koşulları başka tabii.
Bence konu sahibi "bir daha sevemem" gibi bir durum söz konusu değil.
Gayet de yeniden aşık olabilirsin. Öyle şartlama kendini.
Merhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Başka bir arkadaşımın karşısına böyle bir fırsat çıksa manyak mısın sakın kaçırma derim ama kendim olunca işte emin olamıyorum..Çocuk bana çok aşık, iki sene ben seni bekledim diyor, ve evlenecegim insan sen olmalısın diyor,, ona karşı tavırlarım iki ay önceki gibi değil, daha da ısınıyorum ama evlilik fikri sanki beni korkutuyor,, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
Mantik evliliği diyen arkadaslara katiliyorum. Cunku zamanla sende seveceksin cekim baslicak. Inan bu hayat seni seven cok seven biriyle cok cok daha guzel. Eski iliskini unut bak o evlenmis. Kimseyi sevemem dusuncesini de at kafandan ball gibi de seversin sevdirmesinj bilene. Tatlim bence sen bu cocugu biraz tanimaya calis duygularinda hafif kiprasimlar baslarsa... bu is olmustur.Merhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Başka bir arkadaşımın karşısına böyle bir fırsat çıksa manyak mısın sakın kaçırma derim ama kendim olunca işte emin olamıyorum..Çocuk bana çok aşık, iki sene ben seni bekledim diyor, ve evlenecegim insan sen olmalısın diyor,, ona karşı tavırlarım iki ay önceki gibi değil, daha da ısınıyorum ama evlilik fikri sanki beni korkutuyor,, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
Mantığın m sinin olmadığı yerde aşk nasıl oluyor?
Aslında bunu düşünmeliyiz bence.
Mesela burda çok okuyoruz..
Evli birine aşığım lütfen beni kınamayın ühüüüüüü haftada bir gün karısının koynundan
çıkıp bana gelmesini bekliyorum. Çokkk aşığım onsuz yaşayamamm...
Mantık yok aşk var. Aşk varsa iğrenç değildir ama sanırım..
Bana tokat attı defalarca şiddet gördüm ama kopamıyorum.
Lütfen ayrıl demeyin deli gibi aşığım..
Dayak var, mantık yok, aşk var. Ama iğrenç değil sevdiğinin attığı tokat da gidiyor hani..
Sevgilim işsiz ve iş beğenmiyor, sorumsuz ve bu durumda görüşemiyoruz da..
Ama aşığımmmmm onu çok seviyorum. Olsun evlenince aşkımızı bölüşür yeriz.
Bir de çocuğumuz olur aşkımızın meyvesi daha ne isterim..
Mantık yok biliyorum ama aşk varrr. Sorumsuz ve tembel olması iğrenç mi?
Ne diyorsun kalbim gümmm gümmm diyorum yaa.. :)
Benim aşkım beni eve hapsetti, ondan izinsiz bakkala gidemez oldum. Sinirlenince küfür eder ama özür dilemeyi bilir.
Arkadaşlıklarım da bitti. Kimseyle bağım kalmadı. Çok yalnızım.
Beni ağlattığı zamanlar da duvara ağlıyorum sonra özür diliyor zaten.
Ama onun gözlerine baktığımda hepsi geçiyor. Ölüyorummmm aşkımdan.
Mantıksız böyle biriyle evlilik belki ama çokkk aşığım mantık evliliği iğrenç yaaa ıyyy..
Biraz düşününce..
Mantık sıfır deli divane aşklar gördük, duyduk, evlenince fos oluyor bu şartlar altında..
Mantık dahilinde sevmek daha risksiz aslında, daha huzurlu.
Adam sorumluluk sahibi,çalışkan, seni üzmüyor, kırmıyor, düşünceli, anlayışlı, kibar biri.
Sen de mantığı elden bırakmadığın için ( gözleri kör edecek kadar aşık değilsin henüz) saçma fedakarlıklarda bulunmuyorsun, hatalarını görmezden gelmiyorsun.
Hayal kırıklıkların da olmuyor.
Bu kadar mantığın olduğu bir adamla aynı evde yaşamak neden iğrenç olsun ki?
aynı durum bende de var mantıken herşey uyuyo abimin eski eşiyle maddi durum süper ötesi aileler tahsil durumu falan ama aşk bitince anında bitti evlilikk en yakın örnekIsinmak degil askindan yanmak lazim bana gore :) o noktaya gelinirse evlenilsin tabi, nikahta keramet vardir diyip mutsuz bir hayat riski almamak lazim.
abim bosaniyor su an, en yakin ornegim o, mukemmel ciftlerdi, ask yoktu, ask olmayinca tahammul de olmadi, bitti gitti...
aynen aklımdan geçeni yazmışsın içi kabul etmeli insanın çünkü sonuçta o adamla ilişkiye gireceksin yani..Aşk değil de ten çekimi olmalı kesinlikle. O yoksa istediği kadar mantıklı olsun, aynı yatağa gireceğiz neticede midesi almaz insanın.
Aşk evliliği yaptım, yine olsa yine aşk evliliği yaparım, mantıkla yaklaşılan hiç bir ilişkinin aşka dönüştüğünü zannetmiyorum, ha sevgi oluşur ona bir şey diyemem ama aşk olmaz... Ben sonradan aşık oldum diyenlerin aşkı bilmediği için öyle söylediğini düşünüyorum. Can Dündar'ın meşhur "aşka dair" diye bir yazısı var, onu paylaşayım.. benim yaşadığım şey işte oydu...
Merhaba arkadaşlar, 30 yaşıma geldim , birisine 3 sene fena aşık oldum ama sonumuz olmadı, ondan sonra da hayatıma çok kimseyi de sokmadım, karşıma çıkan her insan bi şekilde olmadı ve bitti,, 2 sene önce bir çocuk çıktı karşıma , maddi manevi yönden gercekten cok iyi bir insan ama ben öbür ilişkimin acısı çok taze diye buna şans vermemiştim,, nasıl olduysa iki sene sonra tekrar karşıma çıktı, iki aydır da görüşüyorum ama mantıken her şey evet çok iyi ama cok aşık olamayacak , çok çok sevemeyecekmişim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?