- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
- Konu Sahibi zerenteacher
-
3 yildir unutamadin mi? cok uzun sure ama.. kavusmadigin icin takinti yapmis ola bilirmisin?teşekkürler kızlar,, çok aşık olmayı beklemiyorum çünkü ben o duyguyu 3 sene evvel diğer kişi de bıraktım maalesef,, sanki ondan başkasını öpemem sarılamam gibi geliyor ama o orda kalmış bir ilişki,, kafamı allak bullak eden de bu zaten,, sırf eski bir ilişkiye takılıp da böyle belki de beni çok mutlu edebilcek birini bu sefer de geri tepmek istemiyorum..
İki ay önce daha serttim ona karşı ama bu iki ay içinde bende biraz yumuşadığımı düşünüyorum ama gene de korkuyorum işte..
yok takıntı değil, çok sevdik çok aşık olduk ama olmadı işte, sonra başkasıyla evlendi , ondan sonra da kimseyi sevemedim zaten..3 yildir unutamadin mi? cok uzun sure ama.. kavusmadigin icin takinti yapmis ola bilirmisin?
bak osevmis asik olmus ki evlenmis.. geriye bakma artik.. bana oyle geldiki simdiki sevgilinle ayrilsan baskasina karsida boyle mesafeli duracaksin yani kimseyi hayatina almiycaksin.. boyle yillar bir birini kovalar sonra bir bakmissin ki cocuk yapma yasin geciyor.. bosver onu.. zaten ask planli gelismiyor ki sevemem asik olamam dersin bi bakmissin ki sirilsiklam asiksin..yok takıntı değil, çok sevdik çok aşık olduk ama olmadı işte, sonra başkasıyla evlendi , ondan sonra da kimseyi sevemedim zaten..
bak osevmis asik olmus ki evlenmis.. geriye bakma artik.. bana oyle geldiki simdiki sevgilinle ayrilsan baskasina karsida boyle mesafeli duracaksin yani kimseyi hayatina almiycaksin.. boyle yillar bir birini kovalar sonra bir bakmissin ki cocuk yapma yasin geciyor.. bosver onu.. zaten ask planli gelismiyor ki sevemem asik olamam dersin bi bakmissin ki sirilsiklam asiksin..
bende senin gibiyim seni cok iyi anliyorumcanımmm tam da bu durumda olurum sanırım iyi çözdün beni:))
"Mantık evliliği yaptım, çok mutluyum" diyen tipler nasıl ısındılar, nasıl aynı yatağa girdiler o adamlarla?
Ya da evlendiler ve aynı evin içinde kocalarına aşık olmayı mı beklediler?
Sonra da aşık oldular ya da sevdiler, şefkat duydular ve ardından tensel uyum da mı oldu?
Nedir yani?
Mantık evliliği mantıksızlık bence.
İğrenç geliyor düşündüğüm zaman.
Ama herkesin yapısı başka, koşulları başka tabii.
Bence konu sahibi "bir daha sevemem" gibi bir durum söz konusu değil.
Gayet de yeniden aşık olabilirsin. Öyle şartlama kendini.
Bence de sonradan sevme diye bir sey olamaz. Insan birine ya cekilir, ya cekilmez bunun ortasi yoktur, zaten sebebi/mantigi da yoktur cekilmenin, sehvet hissetmenin.
Tabi ki ben de sana katiliyorum sekerim ama soyle bir sey de var: Yas 30 olunca etrafinda kimse kalmiyor, bakalim bu kadar ilgi gosterecek baska biri cikacak mi? Ask bulmasi cok zor bir sey, ya gelmezse? Bu kadin ailesiz, cocuksuz, yapayalniz mi yasayip olsun?
Evet iyi bir evlilik olmaz, cinsellik, sehvet de icinde cokca olmayabilir ama yalniz yasayip olmekten iyidir bence. Alternatif bu kadar urkunc olunca , kulaga o kadar da kotu gelmiyor.
"Mantık evliliği yaptım, çok mutluyum" diyen tipler nasıl ısındılar, nasıl aynı yatağa girdiler o adamlarla?
Ya da evlendiler ve aynı evin içinde kocalarına aşık olmayı mı beklediler?
Sonra da aşık oldular ya da sevdiler, şefkat duydular ve ardından tensel uyum da mı oldu?
Nedir yani?
Mantık evliliği mantıksızlık bence.
İğrenç geliyor düşündüğüm zaman.
Ama herkesin yapısı başka, koşulları başka tabii.
Bence konu sahibi "bir daha sevemem" gibi bir durum söz konusu değil.
Gayet de yeniden aşık olabilirsin. Öyle şartlama kendini.
Bence de sonradan sevme diye bir sey olamaz. Insan birine ya cekilir, ya cekilmez bunun ortasi yoktur, zaten sebebi/mantigi da yoktur cekilmenin, sehvet hissetmenin.
Tabi ki ben de sana katiliyorum sekerim ama soyle bir sey de var: Yas 30 olunca etrafinda kimse kalmiyor, bakalim bu kadar ilgi gosterecek baska biri cikacak mi? Ask bulmasi cok zor bir sey, ya gelmezse? Bu kadin ailesiz, cocuksuz, yapayalniz mi yasayip olsun?
Evet iyi bir evlilik olmaz, cinsellik, sehvet de icinde cokca olmayabilir ama yalniz yasayip olmekten iyidir bence. Alternatif bu kadar urkunc olunca , kulaga o kadar da kotu gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?