Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dualarimiz seninle canim..Allahim versin sifanida biran once bebeklerine kavusasin. Ameliyatin allahin izniylecok iyi gecicek, sansin acik olsun canim

saolasın canım benim,iyiki varsınız.

inşallah cnm..çok güzel bir rüyaymış..inşallah gerçek olur..

amiin insallah bi an evvel gerçekleşir zaten kız olursa mutlaka rüya koycam adını :)

allah yardımcın olsun canım...
elsinorenin dediği gibi bebişlere yer aç...
:ecrin_bebek:

saolasın canım,sizlerle kendimi daha iyi hissettim inanın bunaa saolasınız canlarım benim

melankoli canım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun allah sabır versin

hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar. tek bir cümleniz bile kendimi iyi hissetmeme yetiyor inanın bana. insallah benim de sizlere yararım oluyordur.

canım allah yardımcın olsun beklemek çok zor, neyse 12 gün bekledin ya son 1 günü de uyuyarak geçir bence. ben olsam öle yapardım. hayırlı haberlerle gel insallaaaaaaaah:Saruboceq:

Dualarimiz seninle canim..Allahim versin sifanida biran once bebeklerine kavusasin. Ameliyatin allahin izniylecok iyi gecicek, sansin acik olsun canim
saolasın canım benim. allah yüzümüze baksın insallah hepimizin melekleri gelir bi an önce. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin allahım tüm isteyenlerimizee.

her şey için saolun kızlar, iyiki varsınız,burda hiç arkadaşım yok gurbetteyim, herkesle bebek konusunu da paylaşamıyorum. tekrar tekrar iyiki varsınızz hepinizi çook seviyorumm.a.s.

Seni seviyorum meraba canım biraz geç kaldım kusura bakma bayram falan canım ben on onbeşgün içinde tedaviye başlıycam tekrar beklemedeyim hastaneden arıycaklar yine bu gün onuncu gün beklemedeyim bilmiyorum istediğini yaz on onbeşgün içinde tedavi planı yada beklemede yaz farketmez

gunaydin kizlar listeleri arada yayinlayabilirmiyiz
onuseviyorum galiba sen ilgileniyordun canim

merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum bugün transferimin 5. günü hiç yatmadım desem yeri var adet ağrısına benzer ağrılarım ve şikayetlerim var göğüs şişliği acıması bide arada sigara kaçamağı yapıyorum ama fazla diil 1-2 tane günde napim dayanamıyorum.bu ilk denemem 28 yumurta toplandı 15 sağlam çıktı 13 tanesi döllendi 9-8-7-6 hücreli 4 embriyo transfer edildi de ben 15 gün bekleyemem kaçıncı günü belli olmaya başlıyo nolur bana yardımcı olursanız çok sevinicem Allahım hepimize yardım etsin

hoşgeldin aramıza arkadaşıma.s.
arkadaşım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar
kaydirigubbakcemile5 benim bi bilgim yok benimde ilk denemem olcak ama sadece dua edebilirim senin için canım inşallah güzel haberlerle bizi burda sevindirirsin:1hug:

açeyla nerelerdesin canım dinlen kalkma canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız

teşekkür ederim arkadaşım bu arada adım sevcan inşallah güzel arkadaşım inşallah benim ve bütün arkadaşların bebişleri hayata tutunurlar rabbim sanada yardım etsin dilerim bi an önce sende bebişlerine kavuşursun dualarım hepimize

açelya arkadaşım merhaba sanada bol şanslar benim bugün beşinci günüm seninde birinci gününmüş allah yardımcın olsun güzel haberler alırız inşallah

açelya arkadaşım merhaba sanada bol şanslar benim bugün beşinci günüm seninde birinci gününmüş allah yardımcın olsun güzel haberler alırız inşallah

selam canım. sağol. inşallah seninde hayırlısı olsun. inşallah sendende güzel haberler alıırız. sen 12.gün mü test yaptıracaksın.

açelyacım yok 12.gün değil 16.günü gidicem doktorada heralde daha önce belli olur o şekilde randevu verdiler kaçıncı günü belli olmaya başlıyomuş bi bilgin varmı canım

açelyacım yok 12.gün değil 16.günü gidicem doktorada heralde daha önce belli olur o şekilde randevu verdiler kaçıncı günü belli olmaya başlıyomuş bi bilgin varmı canım
ya bide sürekli yatıcaksın diyorlar ben yatınca daha çok ağrım oluyo sana doktor yatıcaksın falan dedimi bana sadece ilişki yok normal hayatına devam edebilirsin dediler belimde kasıklarımda ve özellikle göğüslerimde hem ağrı hem şişlik var sende varmı bu şekil şikayetler

selam canım nasılsın,iyimisin.bendinleniyorum. dün transferim oldu.sen tedaviye ne zaman başlayacaksın.?

slm iyim canım sağol.hayırlı olsun kaç tane transfer edildi
benim ocak ayına kaldı bayram yaktı beni ne yapalım herşeyin hayırlısı inşallah senin güzel haberlerini alırız canım dua ediyorum hep sanaa.s.:Saruboceq:

selam arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırdım maalesef negatif dr 1 ay dinlen sonra ya 2.aşılama ya da tüp bebek seçim sizin dedi.ben de galiba tüp bebek deneyeceğim. 34 yaşındayım

selam arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırdım maalesef negatif dr 1 ay dinlen sonra ya 2.aşılama ya da tüp bebek seçim sizin dedi.ben de galiba tüp bebek deneyeceğim. 34 yaşındayım
merhaba arkadaşım bende 2 yıl yumurtlama tedavisi gördüm aşılama yaptırmadım ama o uygulamaya kadar geldim yani şimdi tüp bebek yaptırdım bugün 5. günümüz ve diyorumki keşke daha önce yaptırsaydık 2 yılımız ve bir dünya paramız boşuna gitti allah yardımcın olsun iyi düşün öyle karar ver

selam canım nasılsın,iyimisin.bendinleniyorum. dün transferim oldu.sen tedaviye ne zaman başlayacaksın.?

canım hayırlsı olsun çok sevındım senin adına nasıl ağrın varmı? yumurta toplama transfer nasıl kaç embriyo transfer edildi tatlım sana dinlen kendini yorma hatta yataktan çıkma tatlım )))a.s.
İnşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız ve herhamile aldığımızda sevındıgımız gibi sanada sevınırız canım

canım bu akşam yapıcam yeni listeleri.biraz geç oldu biliyorum ama
biraz yeniler biriksin dedim.
akşam görebilirsin listeyi...yerimseniben

canım bende mikroenjeksiyon yaptırıyorum jınemedde listende varmda tüp degl tatlm ilk iğnelerimin lucrınııın son 5 günü nezaman yapılır bilmiyorum ama ocakda sanırm eklersen sevınırıma.s.

sersev79 senin direkt tüp bebek tercih nedenin ne idi çok özel değilse paylaşır mısın?
ben kafaya çok takıyorum ve aşılamanın şansı daha düşük diye çekiniyorum..gerçi Allah bilir..
inşallah sonucun pozitif çıkar...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…