slm kızlaar. bebeklerini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin canlarım. çok geçmiş olsunn. yeni bebiş haberleriyle sevindik ama kayıplara da üzülüyoruz allah yardımcımız olsun. nasılsınız kızlar. yarın saat 12de umut tüp bebekte polip ameliyatına gireceğim dualarınızı esirgemeyin kızlaar
öncelikle bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok geçmş olsun.umudunuzu yitirmeyin ben inanıyorumki başarıcaksınız.allah sabırlar versin. melankoli canım sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan .moralini hiç bozma.tekrar arkadaşlar hepinize geçmiş olsun....
inşallah cnm..çok güzel bir rüyaymış..inşallah gerçek olur..
allah yardımcın olsun canım...
elsinorenin dediği gibi bebişlere yer aç...:ecrin_bebek:
melankoli canım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun allah sabır versin
Kiz yavri..tst gunum yarin evet..ama benim is muallakta kalicak biraz..evde test yapicamya once..sabah yine kan aldirmaya gidicem..sonucu en erken ertesi gun veriyolar..
dokuz dogurtucaklar beni anliyacagin beklemekten:)))))))
en erken sekilde sizi haberdar edicem canimcim.
saolasın canım benim. allah yüzümüze baksın insallah hepimizin melekleri gelir bi an önce. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin allahım tüm isteyenlerimizee.Dualarimiz seninle canim..Allahim versin sifanida biran once bebeklerine kavusasin. Ameliyatin allahin izniylecok iyi gecicek, sansin acik olsun canim
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum bugün transferimin 5. günü hiç yatmadım desem yeri var adet ağrısına benzer ağrılarım ve şikayetlerim var göğüs şişliği acıması bide arada sigara kaçamağı yapıyorum ama fazla diil 1-2 tane günde napim dayanamıyorum.bu ilk denemem 28 yumurta toplandı 15 sağlam çıktı 13 tanesi döllendi 9-8-7-6 hücreli 4 embriyo transfer edildi de ben 15 gün bekleyemem kaçıncı günü belli olmaya başlıyo nolur bana yardımcı olursanız çok sevinicem Allahım hepimize yardım etsin
açeyla nerelerdesin canım dinlen kalkma canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız
açelya arkadaşım merhaba sanada bol şanslar benim bugün beşinci günüm seninde birinci gününmüş allah yardımcın olsun güzel haberler alırız inşallah
ya bide sürekli yatıcaksın diyorlar ben yatınca daha çok ağrım oluyo sana doktor yatıcaksın falan dedimi bana sadece ilişki yok normal hayatına devam edebilirsin dediler belimde kasıklarımda ve özellikle göğüslerimde hem ağrı hem şişlik var sende varmı bu şekil şikayetleraçelyacım yok 12.gün değil 16.günü gidicem doktorada heralde daha önce belli olur o şekilde randevu verdiler kaçıncı günü belli olmaya başlıyomuş bi bilgin varmı canım
selam canım nasılsın,iyimisin.bendinleniyorum. dün transferim oldu.sen tedaviye ne zaman başlayacaksın.?
gunaydin kizlar listeleri arada yayinlayabilirmiyiz
onuseviyorum galiba sen ilgileniyordun canim
merhaba arkadaşım bende 2 yıl yumurtlama tedavisi gördüm aşılama yaptırmadım ama o uygulamaya kadar geldim yani şimdi tüp bebek yaptırdım bugün 5. günümüz ve diyorumki keşke daha önce yaptırsaydık 2 yılımız ve bir dünya paramız boşuna gitti allah yardımcın olsun iyi düşün öyle karar verselam arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırdım maalesef negatif dr 1 ay dinlen sonra ya 2.aşılama ya da tüp bebek seçim sizin dedi.ben de galiba tüp bebek deneyeceğim. 34 yaşındayım
selam canım nasılsın,iyimisin.bendinleniyorum. dün transferim oldu.sen tedaviye ne zaman başlayacaksın.?
canım bu akşam yapıcam yeni listeleri.biraz geç oldu biliyorum ama
biraz yeniler biriksin dedim.
akşam görebilirsin listeyi...yerimseniben
merhaba arkadaşım bende 2 yıl yumurtlama tedavisi gördüm aşılama yaptırmadım ama o uygulamaya kadar geldim yani şimdi tüp bebek yaptırdım bugün 5. günümüz ve diyorumki keşke daha önce yaptırsaydık 2 yılımız ve bir dünya paramız boşuna gitti allah yardımcın olsun iyi düşün öyle karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?