anladım canım.umarım bir sorun yoktur.yerimseniben
keşke bir test yapsan.içimiz rahatlasa bizimde...kaydirigubbakcemile3
bende 29 aralık 2008 tarihinde tüp bebek tedavisine başlıcağım . çok heyecanlıyım . biraz da endişeliyim.tüp bebek tedavisi yaklaşık 20- 25 gün sürüyormuş.yani tedavi süreci o kadarmış. o günü sabırla bekliyorum.inşallah bu sefer başarırız.allah herkesin gönlüne göre versin. ilk denemem olcak bu onun için biraz korku biraz endişe ve heyecanım var.inşalah herşey yolunda gider.hepinize duacıyım arkadaşlar.
bu arada hamişler listesindeki
sevim_li , BTRLKC , ve sılam arkadaşlarımız
bebeklerini kaybetmişler..çok üzgünüm.senağlama
rabbim inşallah yüzlerini güldürür...:Saruboceq:
ya valla bizlerin derdi tasası bitmiyor hiç yaa...
tedavi boyunca stres,transferden sonra stres,sonuç pozitif olsa bile
devam edecekmi diye düşünmek stres..
dokuz ay geçip kucağa almadan bitmez bu stres...
allah yardımcımız olsun...
ya valla bizlerin derdi tasası bitmiyor hiç yaa...
tedavi boyunca stres,transferden sonra stres,sonuç pozitif olsa bile
devam edecekmi diye düşünmek stres..
dokuz ay geçip kucağa almadan bitmez bu stres...
allah yardımcımız olsun...
slm kızlaar. bebeklerini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin canlarım. çok geçmiş olsunn. yeni bebiş haberleriyle sevindik ama kayıplara da üzülüyoruz allah yardımcımız olsun. nasılsınız kızlar. yarın saat 12de umut tüp bebekte polip ameliyatına gireceğim dualarınızı esirgemeyin kızlaar
sağol cnm iyiyiz..sana yarın için bol şanslar diliyorum inşallah güzel geçer işlemin..iyice bi temizlet de bebişe yer açılsın tamam mı :))
çok teşekkür ediyorum canım benim. insallah meleklerimize kavuşacağız.çook güzel bir rüya gördüm. hamileydim doğum yaptım, bir kızım oldu ve adını rüya koydum :) emzirdim, kucağımda gezdirdim. çok güzel bir duyguydu. eger bir kızım olursa adını rüya koyacağım ondan eminimmm
slm kızlaar. bebeklerini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin canlarım. çok geçmiş olsunn. yeni bebiş haberleriyle sevindik ama kayıplara da üzülüyoruz allah yardımcımız olsun. nasılsınız kızlar. yarın saat 12de umut tüp bebekte polip ameliyatına gireceğim dualarınızı esirgemeyin kızlaar
zonnetjeee kız yarın büyük gün...kaçta haber verebileceksin bize ? hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?