Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım.umarım bir sorun yoktur.yerimseniben
keşke bir test yapsan.içimiz rahatlasa bizimde...kaydirigubbakcemile3

du bakalım bikaç gün daha geçsin de gelmezse yaparım çünkü forumlarda okudum tedaviden sonra 10-15 gün gecikenler bile olmuş..benim daha 4 gün gecikti..

zonnetjeee kız yarın büyük gün...kaçta haber verebileceksin bize ? hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

sünger53 cnm yarın tekrarlayacaksın değil mi testini..senin de güzel haberlerini bekliyoruz..

bu ara testler de bol pozitif sonuçlar da..hihoyyyt
ne güzel...sırnaşık şeyallah herkese nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

bende 29 aralık 2008 tarihinde tüp bebek tedavisine başlıcağım . çok heyecanlıyım . biraz da endişeliyim.tüp bebek tedavisi yaklaşık 20- 25 gün sürüyormuş.yani tedavi süreci o kadarmış. o günü sabırla bekliyorum.inşallah bu sefer başarırız.allah herkesin gönlüne göre versin. ilk denemem olcak bu onun için biraz korku biraz endişe ve heyecanım var.inşalah herşey yolunda gider.hepinize duacıyım arkadaşlar.

listeye bir anne aday adayı daha ...
tedavin hayırlı olsun canım .inşallah hayırlısı olur,mutlu haberler verirsin bizlere....

bu arada hamişler listesindeki
sevim_li , BTRLKC , ve sılam arkadaşlarımız
bebeklerini kaybetmişler..çok üzgünüm.senağlama
rabbim inşallah yüzlerini güldürür...:Saruboceq:

bu arada hamişler listesindeki
sevim_li , BTRLKC , ve sılam arkadaşlarımız
bebeklerini kaybetmişler..çok üzgünüm.senağlama
rabbim inşallah yüzlerini güldürür...:Saruboceq:

hadi ya çok üzüldüm demek ki hayırlısı böyle imiş..ileride daha büyük sorunlar olabilirdi belki de..inşallah bir dahaki sefere kavuşurlar...

ya valla bizlerin derdi tasası bitmiyor hiç yaa...
tedavi boyunca stres,transferden sonra stres,sonuç pozitif olsa bile
devam edecekmi diye düşünmek stres..
dokuz ay geçip kucağa almadan bitmez bu stres...
allah yardımcımız olsun...

evt annelerin hakkı ödenmez..keşke kucağa aldıktan sonra da bitse bu sefer başka başka dertler ama güzel şeyler tabi bunlar..her kadının mutlaka yaşaması gereken şeyler..inşallah bir gün hepimiz yaşarız..

cok haklisin canim cok zor ya allahim kazsiz belasiz nasip etsin insallah herkese

slm kızlaar. bebeklerini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin canlarım. çok geçmiş olsunn. yeni bebiş haberleriyle sevindik ama kayıplara da üzülüyoruz allah yardımcımız olsun. nasılsınız kızlar. yarın saat 12de umut tüp bebekte polip ameliyatına gireceğim dualarınızı esirgemeyin kızlaar

sağol cnm iyiyiz..sana yarın için bol şanslar diliyorum inşallah güzel geçer işlemin..iyice bi temizlet de bebişe yer açılsın tamam mı :))

sağol cnm iyiyiz..sana yarın için bol şanslar diliyorum inşallah güzel geçer işlemin..iyice bi temizlet de bebişe yer açılsın tamam mı :))

çok teşekkür ediyorum canım benim. insallah meleklerimize kavuşacağız.çook güzel bir rüya gördüm. hamileydim doğum yaptım, bir kızım oldu ve adını rüya koydum :) emzirdim, kucağımda gezdirdim. çok güzel bir duyguydu. eger bir kızım olursa adını rüya koyacağım ondan eminimmm

inşallah cnm..çok güzel bir rüyaymış..inşallah gerçek olur..

öncelikle bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok geçmş olsun.umudunuzu yitirmeyin ben inanıyorumki başarıcaksınız.allah sabırlar versin. melankoli canım sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan .moralini hiç bozma.tekrar arkadaşlar hepinize geçmiş olsun....

allah yardımcın olsun canım...
elsinorenin dediği gibi bebişlere yer aç...
:ecrin_bebek:

melankoli canım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun allah sabır versin

arkadaşlar bugün ilginç bir haber okudum..Hindistan'da 70 yaşında bir kadın tüp bebek yöntemi ile hamile kalmış..bu da artık bize umut mu olur ne olur bilemedim..o yaştan sonra çocuğu ne yapacksa..yazık günah çocuğa valla.. ama anlatmak istediğim o kalabiliyosa biz hayli hayli kalırız değil mi :))

zonnetjeee kız yarın büyük gün...kaçta haber verebileceksin bize ? hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

Kiz yavri..tst gunum yarin evet..ama benim is muallakta kalicak biraz..evde test yapicamya once..sabah yine kan aldirmaya gidicem..sonucu en erken ertesi gun veriyolar..

dokuz dogurtucaklar beni anliyacagin beklemekten:)))))))

en erken sekilde sizi haberdar edicem canimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…