Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tüp bebek içim tercihim daha erken anne olma şansı,daha az bunalım ve doktorlara azalan inancım 5 kere klomen kullandım yok lh düşük yok fsh yüksek inan benim elimdeki tahliller kadar doktorlarda bile yoktur yapılan onca masraf çekilen eziyet gel git koşturmca ve sonunda hep hüsran hep bunalım belki 15bin ytl yi geçmiştir yaptığımız masraf ama şimdi direk ve kısa çözüm ya var ya yok ben belkilerden çok yoruldum canım sen nekadardır tedavi görüyosun bilmiyorum ama gerçekten yorucu ve stresli bir yol temennin için çok saol rabbim herkese nasip eder inşallah bide tuttuğunu görsem ozaman gam yemicem:CüvCüv:

merhaba ben bugfün ikinci testi yaptırdım değerim 24 den 67ye çıktı çok mutluyum darısı tedavide olan sonuç bekleyen herkesin başına inşallah

açelya arkadaşım merhaba sanada bol şanslar benim bugün beşinci günüm seninde birinci gününmüş allah yardımcın olsun güzel haberler alırız inşallah

canım tedavin hayırlı olsun.kendine çok dikkat et.ağır iş yapmadan
yatmasanda olur.
inşallah mutlu haberler verirsin bizleresırnaşık şey

merhaba ben bugfün ikinci testi yaptırdım değerim 24 den 67ye çıktı çok mutluyum darısı tedavide olan sonuç bekleyen herkesin başına inşallah

cnm çok sevindim senin adına..darısı bizim başımıza ..Allah sağlıkla, sıhhatle tamamına erdirir inşallah..

Aşılamada şans daha düşük diye biliyorum çünkü yumurta kendisi döllemesi lazım ama tüp bebekte direk dölleyip koyuyolar gerisi önce Rabbime sonra senin bünyene kalıyor ama yinede güzel olan tarafı ne biliyomusun arkadaşım tutsada tutmasada onların içinde seninle olduğunu bilmek bende 4 tane var şuan korku çok olsada emin ol hayali bile çok güzelgamyoncuiremsu

Rabbim devamınıda getirsin inşaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaahhhhhh.........:CüvCüv:

canım ben daha yeni başladım (ama önceki hikayem de bir alem onuda yazarım bir ara )ama dediklerini çok iyi anladım inan ki...iyi de para dökmüşsün ne yapacaksın çok yıpratıcı tabi bu işler.bende işte bu sebeple sordum ne yapmalıyım diye çünkü akıl akıldan üstündür ..eşimle de konuştuk o da direkt tüp bebekte o.k. diyor..zaten aşılama ve ilaçlara yaklaşık 1500 verdik..bir kısmını geri alacağız özel sigortadan ama ...dediğin gibi tüp bebekte ya var ya yok.İnşallah hayırlı haberlerini paylaş bizle..Şeniz
onuseviyorum, benide ocak listesine ekleyebilirsin sana zahmet olmaz ise..

canım tedavin hayırlı olsun.kendine çok dikkat et.ağır iş yapmadan
yatmasanda olur.
inşallah mutlu haberler verirsin bizleresırnaşık şey

Allah razı olsun canım çok saol cümlemize inşallah on gün geçmek bilmicek zaten ağır iş yapmıyorumda işte yatma problemim var bide azıcık sigara ama minimuma indi çok saol ilgin için:asigim:

canım özel bi sorun olursa özel mesaj yazabilirsin eşinin desteği çok güzel sende bi an önce anne olmayı hakediyorsun bence .paylaşmammı güzel haberleri.................hele bi o günü görsemmmmmmmm

a.s.
arkadaşım bol şans diliyorummmm umarım herşey güzel geçer kendine dikkat et

hoşgeldin serseva.s. hayırlı uğurlu olsun transferin bende transferimin 7ci günündeyim senin gibi bende sabırsızlanıyorum dr aradım 22 de testini yapabilirsin dedi normalde 23 deydi cnm bende sigara içiyordum ama transfer günümden itibaren hiç içmedim beynimden tamamen sildim kötükedihüso

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..bu ay dondurulmuşlarla deneyecek.yeni yılda sonucunu alacak..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..15 gün içinde tedaviye başlayabilir..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:kasımda tedaviye başladı..transferi yapıldı.test günü 23 aralık

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

aysegul86:uzun protokol olarak tedaviye başladı.pzt yada salı yumoşları toplanacak..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.yılbaşında yumoşlar toplanabilir..

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.transferi yapıldı.test günü 16 aralık...kadıköy acıbademde tedavi gördü..doktoru cem demirel....

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı...eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..transferi yapıldı 15 aralıkta....

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : 11 aralıkta transferi oldu.3 embriyo yerleştirdiler.test tarihi 23 aralık..

NADYA81 : 6 aralıkta transferi yapıldı...

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

sersev79 : 2 yıl yumurtlama tedavisi gördü.28 yumurtası toplandı.4 embriyo transfer edildi.

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

cnm tebrikkk ederimm allah tamamına erdirsın:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5 peş peşe hamiş haberleri geliyor bende gittikçe heyecanlanıyorum darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaaa

:]SIZE="3"]HAMİŞLER LİSTEMİZ -[/SIZE]

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.

comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:

badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:

Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE

IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:

yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:

ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:

lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE

82bursa: HAMİLE.......

ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE

tuba.18 : HAMİLEEE

laram : HAMİLE

ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...

onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...

sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...

allah tamamına erdirsin inşallah..

Son düzenleme:

nevracım bende 2 kez aşılama yaptırdım birsürü paralar harcadım farklı sorunlar varmış ve streste cabası ve çok zaman kaybı imkanın varsa tüp bebek yaptır derim ben tam 9 ay kaybettım

slm arkadaşlar tüp bebek tedavisine umut tüp bebekte başlamaya karar verdim.dr. kromozom analizi istedi 19 ocak ta sonuç alacağım sanırım en geç şubat ayında tedavim başlar.

nevracım bende 2 kez aşılama yaptırdım birsürü paralar harcadım farklı sorunlar varmış ve streste cabası ve çok zaman kaybı imkanın varsa tüp bebek yaptır derim ben tam 9 ay kaybettım
ernurrr canım sağol desteğin için bende öyle düşündüm.. Senin durumun ne aşamada sıkıntı yaşattı?

onuseviyorum beni de ekleee ocakta tedaviye başlayacağım inşallahhhhh
kaydirigubbakcemile5

kizlar dun yumurtalarim toplandi 5 tane toplamislar ay ne olursunuz dua edin benim icin yarin sabah soluyecekler dollenme oldumu diye benim ilkte 4 toplamislardi fakat dollenme olmadi bu seferde mikro oldu ama yie de cok korkuyorum dollenme olmiyacak diye turkiye olsa neyse yine endiselerim gidicek ama almanyada yaptiriyorum bu yuzden endiselerim gitmiyo allah rizasi icin dua edin benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…