sersev79 senin direkt tüp bebek tercih nedenin ne idi çok özel değilse paylaşır mısın?
ben kafaya çok takıyorum ve aşılamanın şansı daha düşük diye çekiniyorum..gerçi Allah bilir..
inşallah sonucun pozitif çıkar...:Saruboceq:
merhaba ben bugfün ikinci testi yaptırdım değerim 24 den 67ye çıktı çok mutluyum darısı tedavide olan sonuç bekleyen herkesin başına inşallah
açelya arkadaşım merhaba sanada bol şanslar benim bugün beşinci günüm seninde birinci gününmüş allah yardımcın olsun güzel haberler alırız inşallah
merhaba ben bugfün ikinci testi yaptırdım değerim 24 den 67ye çıktı çok mutluyum darısı tedavide olan sonuç bekleyen herkesin başına inşallah
sersev79 senin direkt tüp bebek tercih nedenin ne idi çok özel değilse paylaşır mısın?
ben kafaya çok takıyorum ve aşılamanın şansı daha düşük diye çekiniyorum..gerçi Allah bilir..
inşallah sonucun pozitif çıkar...:Saruboceq:
canım tüp bebek içim tercihim daha erken anne olma şansı,daha az bunalım ve doktorlara azalan inancım 5 kere klomen kullandım yok lh düşük yok fsh yüksek inan benim elimdeki tahliller kadar doktorlarda bile yoktur yapılan onca masraf çekilen eziyet gel git koşturmca ve sonunda hep hüsran hep bunalım belki 15bin ytl yi geçmiştir yaptığımız masraf ama şimdi direk ve kısa çözüm ya var ya yok ben belkilerden çok yoruldum canım sen nekadardır tedavi görüyosun bilmiyorum ama gerçekten yorucu ve stresli bir yol temennin için çok saol rabbim herkese nasip eder inşallah bide tuttuğunu görsem ozaman gam yemicem:CüvCüv:
canım tedavin hayırlı olsun.kendine çok dikkat et.ağır iş yapmadan
yatmasanda olur.
inşallah mutlu haberler verirsin bizleresırnaşık şey
canım ben daha yeni başladım (ama önceki hikayem de bir alem onuda yazarım bir ara )ama dediklerini çok iyi anladım inan ki...iyi de para dökmüşsün ne yapacaksın çok yıpratıcı tabi bu işler.bende işte bu sebeple sordum ne yapmalıyım diye çünkü akıl akıldan üstündür ..eşimle de konuştuk o da direkt tüp bebekte o.k. diyor..zaten aşılama ve ilaçlara yaklaşık 1500 verdik..bir kısmını geri alacağız özel sigortadan ama ...dediğin gibi tüp bebekte ya var ya yok.İnşallah hayırlı haberlerini paylaş bizle..Şeniz
onuseviyorum, benide ocak listesine ekleyebilirsin sana zahmet olmaz ise..
slm kızlaar. bebeklerini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin canlarım. çok geçmiş olsunn. yeni bebiş haberleriyle sevindik ama kayıplara da üzülüyoruz allah yardımcımız olsun. nasılsınız kızlar. yarın saat 12de umut tüp bebekte polip ameliyatına gireceğim dualarınızı esirgemeyin kızlaar
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum bugün transferimin 5. günü hiç yatmadım desem yeri var adet ağrısına benzer ağrılarım ve şikayetlerim var göğüs şişliği acıması bide arada sigara kaçamağı yapıyorum ama fazla diil 1-2 tane günde napim dayanamıyorum.bu ilk denemem 28 yumurta toplandı 15 sağlam çıktı 13 tanesi döllendi 9-8-7-6 hücreli 4 embriyo transfer edildi de ben 15 gün bekleyemem kaçıncı günü belli olmaya başlıyo nolur bana yardımcı olursanız çok sevinicem Allahım hepimize yardım etsin
canım ben daha yeni başladım (ama önceki hikayem de bir alem onuda yazarım bir ara )ama dediklerini çok iyi anladım inan ki...iyi de para dökmüşsün ne yapacaksın çok yıpratıcı tabi bu işler.bende işte bu sebeple sordum ne yapmalıyım diye çünkü akıl akıldan üstündür ..eşimle de konuştuk o da direkt tüp bebekte o.k. diyor..zaten aşılama ve ilaçlara yaklaşık 1500 verdik..bir kısmını geri alacağız özel sigortadan ama ...dediğin gibi tüp bebekte ya var ya yok.İnşallah hayırlı haberlerini paylaş bizle..Şeniz
onuseviyorum, benide ocak listesine ekleyebilirsin sana zahmet olmaz ise..
ernurrr canım sağol desteğin için bende öyle düşündüm.. Senin durumun ne aşamada sıkıntı yaşattı?nevracım bende 2 kez aşılama yaptırdım birsürü paralar harcadım farklı sorunlar varmış ve streste cabası ve çok zaman kaybı imkanın varsa tüp bebek yaptır derim ben tam 9 ay kaybettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?