Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Normalde nasil olurdu senin adetin canim...ilk gun basladiginda yogunmu olurdun? Ilaclarinda..yani son tedavininde etkisi olabilir tabii...ama tam kesilirsen yani hic gelmezse baska birseyleride dusunebilirsin yani:))) bi bak bakalim canim yarin bisiler gelicekmi!

Ben tedaviden sonraki ilk reglimde hemen olmstum...kahverengi lekelenme banada olmustu.

Hayirlisi olsun tatlim...bekle bakalim nolucak!

evt cnm ilk gün sökülürdü bayağı..bir de karın ve bel ağrım olurdu çok..şimdi hiçbir belirti yok olacağıma dair..hatta adet olmadan 1 hafta öncesinden falan göğüslerim acayip acımaya başlardı ve adet olacağım gün bıçak gibi kesilirdi ondan da anlardım olacağımı..ama şimdi çok enteresan bugün başladı göğüs acım !!! aslında kesilmesi gerekirdi..ne bilim ilaçların etkisidir herhalde hormonlar tersimizi döndürdü valla..

Onu Seviyorum çok ama çok sevindim canım Allah tamamını erdirir kucağına almayı nasip eder inşallah canım kendinize iyi bakın :)

Sünger53 umarım senin içinde herşey gönlünce olur cnm..

hmm.CADIARZU..ilginççç.CADIARZU.değişik kokular
alıyorum..:CüvCüv:

Allahim insallah bi surpriz oluverir kisss...cunki diger adetlerinden farkli olmus bu ay..Allah buyuktur insallah yuzunu guldurur canimcim.

Yarida bisiy yoksa test yap emi canim...meraklandim kis bendeyerimseniben

açeyla canım merak ettim senin kaç yumurtan toplandı transferinde şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Allahim insallah bi surpriz oluverir kisss...cunki diger adetlerinden farkli olmus bu ay..Allah buyuktur insallah yuzunu guldurur canimcim.

Yarida bisiy yoksa test yap emi canim...meraklandim kis bendeyerimseniben

ay inşallah kıs :)) ama bugün de gelen giden bişey yok valla..sadece çoook hafif sütlü kahve şeklinde bir leke ama o da tuvaletteyken..yani çamaşıra gelen bişey yok..bakalım doktor ilk 2 ay adet düzensizlikleri ve lekelenmeler olabilir demişti o yüzden beklemedeyim..sanırım ilaçlardan yani (

8 yumurtam toplandı.6 tanesine işlem yapılmış
sağol canım. Bugün saat 3 de transferim var.

canim insallah hakkinda hayirli olur dualarimiz seninle diger tarafa pek ugramiyorsun canim bende seni merak ettim geldim buraya
sakin ol canim stres yapma hakkinda hayirlisin verecek allahim:Saruboceq:

8 yumurtam toplandı.6 tanesine işlem yapılmış
sağol canım. Bugün saat 3 de transferim var.

hayırlısı olsun canım sevındım senın adına Allah tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyoruz açelyaaa transferden sonra kendine çok dikkat et canım...

mrb arkadaşlar bişey sorucam size lucrın' im biticek cmt.günü şimdi hangi aşamya gecer ve yumurta toplama işlemi için sizce ne kadar beklerim sabırsızlanıyorum daa stres yapıyorum çok kendime neyse emeklerimiz karşılıksızkalmasın herkes bebeğine enkısa zamnda kavuşsun..a.s.

canım doktor kontrolün ne zaman?
ultrasonda bakıp yumurtaların durumuna göre karar verecek
doktorun,,,yerimseniben

canım hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız :CüvCüv:

açeyla canım merak ettim senin kaç yumurtan toplandı transferinde şimdiden hayırlı uğurlu olsun

canımmm..allah yardımcın olsun,transferin hayırlı olsun.
inşallah sen de mutlu haberler verirsin bizlere...:Saruboceq:

hadi bakalım inşallah sonucu güzel haberlerle dönersin..hayırlısı olsun inşallah..

canim insallah hakkinda hayirli olur dualarimiz seninle diger tarafa pek ugramiyorsun canim bende seni merak ettim geldim buraya
sakin ol canim stres yapma hakkinda hayirlisin verecek allahim:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım sevındım senın adına Allah tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyoruz açelyaaa transferden sonra kendine çok dikkat et canım...

sağolun kızlar. hepinize çok teşekkür ederim. iyiki varsınızŞeniza.s.

valla ne yapayım canım ya...yemek yedim oturdum..
29 aralığa kadar bu vakit nasıl geçecek bilmem.senden ne haber
adet oldunmu?

valla ne yapayım canım ya...yemek yedim oturdum..
29 aralığa kadar bu vakit nasıl geçecek bilmem.senden ne haber
adet oldunmu?

yok ya olmadım cnm..hiç belirti de yok..ama 4-5 ay önce zona olduğum kolumda hafif bir yanma var tekrarlamasından korkuyorum bi yandan da adet zamanlarında olabilir diye düşünüyorum hormonlardan dolayı ne bilim beklemedeyim bende işte..herkesin farklı bir beklemesi var :))

anladım canım.umarım bir sorun yoktur.yerimseniben
keşke bir test yapsan.içimiz rahatlasa bizimde...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…