oh iyi yapmışsın cnm..bende çıktım eşimle ama İstanbul trafiğinde ve kalabalığında insan stres olup geri geliyo valla bizimki de aynen öyle oldu..bu arada benim adet yok oldu..hani dün size demiştim ya gelmeye başladı diye işte o zaman 1 damla gelmişti..o saatten beri tık yok..bugün sadece lavoboda silince biraz kahverengi leke geldi o kadar..yani çamaşırıma bile geçen bişey yok dünden beri..tedavinin etkisiyle sökülemedi mi bilmiyorum anlamadım valla..sana da böyle olmuşmuydu?
Normalde nasil olurdu senin adetin canim...ilk gun basladiginda yogunmu olurdun? Ilaclarinda..yani son tedavininde etkisi olabilir tabii...ama tam kesilirsen yani hic gelmezse baska birseyleride dusunebilirsin yani:))) bi bak bakalim canim yarin bisiler gelicekmi!
Ben tedaviden sonraki ilk reglimde hemen olmstum...kahverengi lekelenme banada olmustu.
Hayirlisi olsun tatlim...bekle bakalim nolucak!
evt cnm ilk gün sökülürdü bayağı..bir de karın ve bel ağrım olurdu çok..şimdi hiçbir belirti yok olacağıma dair..hatta adet olmadan 1 hafta öncesinden falan göğüslerim acayip acımaya başlardı ve adet olacağım gün bıçak gibi kesilirdi ondan da anlardım olacağımı..ama şimdi çok enteresan bugün başladı göğüs acım !!! aslında kesilmesi gerekirdi..ne bilim ilaçların etkisidir herhalde hormonlar tersimizi döndürdü valla..
evt cnm ilk gün sökülürdü bayağı..bir de karın ve bel ağrım olurdu çok..şimdi hiçbir belirti yok olacağıma dair..hatta adet olmadan 1 hafta öncesinden falan göğüslerim acayip acımaya başlardı ve adet olacağım gün bıçak gibi kesilirdi ondan da anlardım olacağımı..ama şimdi çok enteresan bugün başladı göğüs acım !!! aslında kesilmesi gerekirdi..ne bilim ilaçların etkisidir herhalde hormonlar tersimizi döndürdü valla..
açeyla canım merak ettim senin kaç yumurtan toplandı transferinde şimdiden hayırlı uğurlu olsun
8 yumurtam toplandı.6 tanesine işlem yapılmış
sağol canım. Bugün saat 3 de transferim var.
Allahim insallah bi surpriz oluverir kisss...cunki diger adetlerinden farkli olmus bu ay..Allah buyuktur insallah yuzunu guldurur canimcim.
Yarida bisiy yoksa test yap emi canim...meraklandim kis bendeyerimseniben
mrb arkadaşlar bişey sorucam size lucrın' im biticek cmt.günü şimdi hangi aşamya gecer ve yumurta toplama işlemi için sizce ne kadar beklerim sabırsızlanıyorum daa stres yapıyorum çok kendime neyse emeklerimiz karşılıksızkalmasın herkes bebeğine enkısa zamnda kavuşsun..a.s.
canım hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız :CüvCüv:
açeyla canım merak ettim senin kaç yumurtan toplandı transferinde şimdiden hayırlı uğurlu olsun
canımmm..allah yardımcın olsun,transferin hayırlı olsun.
inşallah sen de mutlu haberler verirsin bizlere...:Saruboceq:
hadi bakalım inşallah sonucu güzel haberlerle dönersin..hayırlısı olsun inşallah..
canim insallah hakkinda hayirli olur dualarimiz seninle diger tarafa pek ugramiyorsun canim bende seni merak ettim geldim buraya
sakin ol canim stres yapma hakkinda hayirlisin verecek allahim:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım sevındım senın adına Allah tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyoruz açelyaaa transferden sonra kendine çok dikkat et canım...
zonnetjeeee hu hu nerelerdesin bacııımmm..??
elsinore de görünmüyor...
valla ne yapayım canım ya...yemek yedim oturdum..
29 aralığa kadar bu vakit nasıl geçecek bilmem.senden ne haber
adet oldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?