Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aramıza yeni katılan arkadaşlara tedavilerinde başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun

tşkrler ernurr iyi dileklerin için. unutmayalım her son yeni bir başlangıçtır 3 ay sonra senden hayırlı haberler bekliyoruz canım:içelim::içelim:

slm hoşgeldin. doktorum hakkında bu siteden bilgi almak,ve okuduğum olumlu yazılar sayesinde güvenim bir kat daha artıyor.

seninde iyi haberlerini bekliyoruz.:ecrin_bebek:

canım çok tebrik ederim ben sana demiştim ama seninle ilgili olumlu düşünüyorum diye allah tamana erdirsın annalı babalı büyütmeye nasip etsin

Saol Ernurrcumm canim..rabbim herkezin gonlune gore versin, sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.

Senden bugun bu guzel sozleri duymak cok sevindirdi beni canim. Tabiki dun yasadigin uzuntu insanin aklindan cikabilecek birsey degil. Ama bugun farli birsekilde bakabilmen olaya senin icin cok guzel seyler getiricek canim...3 ay sonra insallah bomba gibi baslicaksin birsonraki deneyimine..Allahim bu kez bos cevirmesin senin ellerini canim..ben inaniyorum..inanmayada devam edicem...hepimiz icin! :teselli:

Hadi bakalim canim..hayirlisi olsun diyelim...doktorunlada konusta oyle tebrik edelim seni:)) 55 hicte fena bi deger degil...tekrarlicakmisin canim 2 gun sonra testi?

İŞTE BUDUR :)
durmak yok yola devam :):):):)

mrb.arkadaşlar bugün gene randevum vardı lucrının 17.günü hala regl olmadım malesef en son 17 kasımda olmuştum pko hastasıyım cuma gene kontrol var geçen ayın yumurtası hala kendini dışarı atamadıysa tüp bebek programımız iptal olcak buay malesef listedeki yerımı koruyamıcamanladığınız gibi sonrakıay doğum kontrol haplarına başlıcaz adetleri düzene sokmak için bu durumda olan varmı? Bilgilerinizle benı aydınlatırsanız sevinirim ooooffffffffffff yaaaaaaaaabenneyaptımki:çok üzgünüm:

canım benim allah sabır versin birtanem.ne desek boş biliyorum ama bi an önce toparlanmalısın. umudunu kaybetme.hayırlısı nasılsa öyle olacak üzülmekle birşey değişmiyorki.ne olursa olsun her zaman yanındayız canım arkadaşım.bi an önce toparlan tamam mıı

Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.

canım benim maşallaah allah nazardan saklasın,tamamına erdirsin ve darısı tüm isteyenlere inş

arkadaşlar yarın sabah 6.30da mersine uçuyorum, haftaya salı gecesi döneceğim.annemlerde internet yok, merak etmeyin beni emii. ha bi de çoook özleyiin. insallah gelsiğimde bi sürü hayırlı haber alırım sizden. kendinize çook iyi bakın, öpüyorum canlarımm

canım hayırlı olsun.sonucun poitif görünüyor.inşallah değerin artar herşey yolunda gider...

canım hayırlı olsun tedavin.umarım mutlu sona ulaşırsın...

canım durumuna yardımcı olamayacağım ama sadece allah yardımcın olsun diyim sana.
herşey yoluna girer umarım

kıslaaarr nerdesiniz ya?bugün yoksunuz forumda...
autocaddan haber yok mu?

Canimm hayirli yolculuklar sana...annecinin yanina gidiyorsun demek..neguzel vakit gecirirsiniz kiss annenle..gule gule git gule gule gel.

buradayı onu seviyorum beta hcg 1060 12.gün çoğul gebelik galiba

Oy oy oyyy..hihoyyytcanim...12.ci gun icin baya yuksek degeri tatlim...cogul gebelige benziyor evet...ama yineden boyle seylere belli olmuyor canim...umarim sende benim gibi cogul gebelikten korkmuyorsundur..ozellikle 3 uzden:bbo:
Ikiz olursalar cok sevinicem..korkmamda ama 3 uz beni cok korkutuyor canim...riski cok..herseyin en iyisini yuce Rabbim bilir tabikide..hepimiz O na emanetiz canim. Allahim tamamina erdirsin insallah..tekrar tebrik ederim canim.:1hug:

Onuseviyorum...canim hamisim...hu huuuu ben burdayim canimm...simdide sen yoksun!
Ne var ne yok...butun gundur yoktun sen? Ne is? Dinleniyormuydun canim?

Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.

Böyle haberler almak çok güzel bu müjdeler insana umut veriyor :) Çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. hayırlısı ile rabbim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle allah nazardan saklasın

merhabalar,
4 aşılama ve 1 yarım kalan tüp bebek girişiminden sonra 2. tüp bebek tedavisine başladık.
Allah sonumuzu hayır etsin inşaallah..
hepimiz için dua ile...

Sagol canim..darisi tum bekleyen ve isteyen kardeslerimizin basina. Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini dolup tasirsin insallah! :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm kizlar nasilsiniz acelya canim nasilsin nasil gidiyor
bende gecmisi okuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…