aramıza yeni katılan arkadaşlara tedavilerinde başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
merhaba arkadaşlar,
ben de yeni üyelerdenim..polikistik over hastasıyım ve doktorum prof.faruk buyru.eylül ayında tedaviye başladık,yumurtlama takibi yapıyor bana.kendisinden oldukça memnunun,konusuna çok hakim ve sakin biri,bu da beni rahatlatıyor..
hepimiz iyi haberler alırız inşallah...
canım çok tebrik ederim ben sana demiştim ama seninle ilgili olumlu düşünüyorum diye allah tamana erdirsın annalı babalı büyütmeye nasip etsin
selam kızlar,hepininiz güzel temennileri ve dilekleri için ayrı ayrı tşk ederim dün çok kötüydüm ama bugün olaylara çok daha farklı bakabiliyorum artık geçmişe değil geleceğe bakıcaz eşimlede oturduk konuştuk tekrar 3 ay sonra denemeyi düşünüyoruz inşallah allahim ozaman yüzümüzü güldürür
merhaba kizlar
buraya ilk kez yaziyorum.o kadar cok baslik varki nereyi okiyim nereye yaziyim sasirdim. 11 aralikta transferimi yaptirdim.bugun 12 gunum ve trst sonucum 55 mis .mis diyorum cunki telefonla ogrendim.lab. dr uma sonucu faxladi ve suan dr.un aramasini bekliyorum.cok heyecanliyim.
selam kızlar,hepininiz güzel temennileri ve dilekleri için ayrı ayrı tşk ederim dün çok kötüydüm ama bugün olaylara çok daha farklı bakabiliyorum artık geçmişe değil geleceğe bakıcaz eşimlede oturduk konuştuk tekrar 3 ay sonra denemeyi düşünüyoruz inşallah allahim ozaman yüzümüzü güldürür
canım arkadaşlarım hepinizin güzel dilekleri için tekrar tşk ediyorum ama malesef benim umut yolculuğum buraya kadarmış ve işin kötü tarafı ben bu gece ruyamda test sonucumun negatif olduğunu görmüştüm,anneme rüyamı anlattım ve kızım tersi çıkar dedi çok umutluydum ama çıkmadı tersi çok üzgünüm size duygularımı anlatamam yine hastaneden ağlayarak çıktım ve çok kötüyüm allahıma isyan etmek istemiyorum ama bu sene 10 ay sürekli mücadele ettim yaşım küçük olsa yine belki bukadar üzülmezdim ama benim için aylar günler dakikalar bile önemli dr mu aradım gel konuşalım dedi kendisine dedimki yumurtalarım bukadar mı kötüydü transferden sonra herşey çok iyidi demişti şimdi de diyorki siz durumunuz biliyordunuz hayır ben durumumu bilmiyordum evet topu topuna 3 yumartam vardı ve onlar için de iyi denilmişti ama demek ki öyle değilmiş bana tutunmadılar isyan etmek istemiyorum ama umudum hiç kalmadı ağlıyorum ve titrıyorum ama bitti işte diğer sırasını bekleyen arkadaşlar inşallah bari siz güzel haberleriniz verirsiniz ben veremedim çok üzgünüm çok
Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.
merhaba kizlar
buraya ilk kez yaziyorum.o kadar cok baslik varki nereyi okiyim nereye yaziyim sasirdim. 11 aralikta transferimi yaptirdim.bugun 12 gunum ve trst sonucum 55 mis .mis diyorum cunki telefonla ogrendim.lab. dr uma sonucu faxladi ve suan dr.un aramasini bekliyorum.cok heyecanliyim.
merhaba arkadaşlar,
ben de yeni üyelerdenim..polikistik over hastasıyım ve doktorum prof.faruk buyru.eylül ayında tedaviye başladık,yumurtlama takibi yapıyor bana.kendisinden oldukça memnunun,konusuna çok hakim ve sakin biri,bu da beni rahatlatıyor..
hepimiz iyi haberler alırız inşallah...
mrb.arkadaşlar bugün gene randevum vardı lucrının 17.günü hala regl olmadım malesef en son 17 kasımda olmuştum pko hastasıyım cuma gene kontrol var geçen ayın yumurtası hala kendini dışarı atamadıysa tüp bebek programımız iptal olcak buay malesef listedeki yerımı koruyamıcamanladığınız gibi sonrakıay doğum kontrol haplarına başlıcaz adetleri düzene sokmak için bu durumda olan varmı? Bilgilerinizle benı aydınlatırsanız sevinirim ooooffffffffffff yaaaaaaaaabenneyaptımki:çok üzgünüm:
canım benim allah sabır versin birtanem.ne desek boş biliyorum ama bi an önce toparlanmalısın. umudunu kaybetme.hayırlısı nasılsa öyle olacak üzülmekle birşey değişmiyorki.ne olursa olsun her zaman yanındayız canım arkadaşım.bi an önce toparlan tamam mıı
canım benim maşallaah allah nazardan saklasın,tamamına erdirsin ve darısı tüm isteyenlere inş
arkadaşlar yarın sabah 6.30da mersine uçuyorum, haftaya salı gecesi döneceğim.annemlerde internet yok, merak etmeyin beni emii. ha bi de çoook özleyiin. insallah gelsiğimde bi sürü hayırlı haber alırım sizden. kendinize çook iyi bakın, öpüyorum canlarımm
buradayı onu seviyorum beta hcg 1060 12.gün çoğul gebelik galiba
buradayı onu seviyorum beta hcg 1060 12.gün çoğul gebelik galiba
aramıza yeni katılan arkadaşlara tedavilerinde başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
Kizlar..bu arada gecte olsa kan testimi yaptirdim..18.ci gun hcg degerim 2260 cikti.
Böyle haberler almak çok güzel bu müjdeler insana umut veriyor :) Çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. hayırlısı ile rabbim kucagına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle allah nazardan saklasın
Sagol canim..darisi tum bekleyen ve isteyen kardeslerimizin basina. Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini dolup tasirsin insallah! :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?