Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bende yarın iğnelere başlıyorum

selam canım. iyiyim . sende iyisin umarım. 9. günümdeyim bugün heyecanlı bekleyiş sürüyor. senin tedavin nasıl gidiyor canım.

slm canim iyi olduguna sevindim insallah guzel sonuc alirsin canim benim
benim tedavimde 5 gun kaldi ignelere basliyorum allahim hayirlisini versin hakkimizda
:Saruboceq:

autocad buraya yazmissin bizde diger tarafta seni merak ediyoduk ) gordum cok sevindim . bayagida yuksekmis masallh ama sen ikize yada ucuze kendini ayarla . ne guzel keske benim dfe ikizlerim olsa . benim test sonucumda 55 cikti .evet su an hamileyim ama ileride ne gostercek bilinmez dr guzel ilk baslangic icin dedi ama onumde 2 gun sonra bir test daha var . belki 2 tane var . yinede cok umitlenmeyin dedi .sevincimi yasayamadim anlican ama yinede hamile oldugumu duyunca bir agladim duygulandim. nicin agladim bilmiyorum sevincti herhalde.cuma gunu test sonucuma gore gidip guzel bir defter alicam ona yazilar yazicam .
tekraradn tebrik ederim canim .cok mutlu oldum

kızlar transferimin 9. günündeyim . 2 gündür benim karnımda şişkinlik var. bugün ara ara ağrılarımda oluyor. noluyor bana anlmadım. Allah hayır etsin.

selam cnm buralardayım ben sen neler yapıyosun..büyük güne az kaldı he..inşallah güzel haberler verirsin bize..merakla bekliyoruz..

selam canım. ben çok sabırsızlanıyorum. sanırım 29 aralığa kadar dayanamıcam. 27 aralıkta test yaptırcam.

slm canim iyi olduguna sevindim insallah guzel sonuc alirsin canim benim
benim tedavimde 5 gun kaldi ignelere basliyorum allahim hayirlisini versin hakkimizda:Saruboceq:

az kalmış canım. Başarılar diliyorum. Herşeyin yolunda gitmesini ve bizlere güzel haberler vermeni diliyorum. dualarım seninle canım.:1hug:

açeyla bi şey sorcam canım transferden sonra iğne vuruyonmu hergün

Hayır canım. bana iğne vermedi doktorum. fitil verdi. sen kısa protokol olucaksın değilmi. bende kısa oldum bana herşeyi sorabilirsin canım

kısa protokol diye biliyorum inşallah banada fitil verir çünkü iğne vurmak istemiyorum oturduğum yerde iğne vurduracağım yer yok o yüzden çok zor olur benim için

kısa protokol diye biliyorum inşallah banada fitil verir çünkü iğne vurmak istemiyorum oturduğum yerde iğne vurduracağım yer yok o yüzden çok zor olur benim için

anladım canım. inşallah kullanacağın yumurta geliştirme ilaçlarıda kalçadan enjeksiyon şeklinde olmaz. kendin yapabileceğin şekilde olur. mesela ben puregon ve orgulutran kullandım kendin yaptım hep göbekten. sadece çatlatma iğnesi için dışarı çıktım.

az kalmış canım. Başarılar diliyorum. Herşeyin yolunda gitmesini ve bizlere güzel haberler vermeni diliyorum. dualarım seninle canım.:1hug:

amin canim insallah
canim benim heyecanini cok iyi anliyorum en zor asamadasin bekleme asamasi allahim emeklerini bosa cikarmasin elimde mendilim halayini cekmek icin bekliyor olucam canim
:teytey:a.s.

merhabalar,
4 aşılama ve 1 yarım kalan tüp bebek girişiminden sonra 2. tüp bebek tedavisine başladık.
Allah sonumuzu hayır etsin inşaallah..
hepimiz için dua ile...

hayırlı olsun tedavin inşallah..bu defa allah yüzünü güldürsün.listeye yazıyorum...

Onuseviyorum...canim hamisim...hu huuuu ben burdayim canimm...simdide sen yoksun!
Ne var ne yok...butun gundur yoktun sen? Ne is? Dinleniyormuydun canim?

annemdeydim canım.ordan sık bağlanamıyorum.iyiyim allaha şükür.sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.inşallah sorunsuz geçer valla....

buradayı onu seviyorum beta hcg 1060 12.gün çoğul gebelik galiba

hayırlı olsun tatlım.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...doğğruuu hamişler listesineee...

merhaba bende ocakta başlıyorum.

tedavin hayırlı olsun canım.allah emeğinin karşılığını
versin inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…