Selam canım. Hayırlısı olsun. Inşallah güzel haberlerini alırız. 20 aralıkta transfer olup nasıl 30 aralığa test yapıcaksın. Benim 15 aralıkta transferim olsu test günüm 29 aralık. 5.gün tranferimi oldu sana. Bendede göğüslerde şişlik var.. Ayrıca karnımda davul gibi oldu 4 gündür şiştim .huzursuz ediyor beni bu durum.
selam arkadaşlar!ben aranıza yeni katıldım.banada transfer 20 Aralıkta yapıldı.30Aralık test günüm.hamile arkadaşlara hayırlısı ile kucaklarına almalarını diliyorum.tedavi olanlarında hayırlısı ile hamile kalmalarını.bugün 6.gün pek birşey hisstmiyorum.2gündür hafif kasık ağrım var dün daha belirgindi bugün bastırınca var.göğüslerim zaten trasferden önce ağrımaya şişmeye başlamıştı.birde bende pıhtılaşma sorunu var.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.5 tane düşüğüm var.bu sefer inşallah olmaz ama yine de endişeleniyor insan.
selam canım. ben çok sabırsızlanıyorum. sanırım 29 aralığa kadar dayanamıcam. 27 aralıkta test yaptırcam.
bana 3.gün transferi yapıldı.benim merkezim 10.gün çağırıyor teste.seninkini biraz geç vermişler.neyse canım sonuçlarımız iyi olsun.şişlik bende de var.bugün strese girdim biraz.
e zaten 27'si 12.günün olmuyo mu cnm yapabilirsin tabi..hadi hadi yaaap :))
evet canım 27 sinde 12.gün oluyor. Ama bana 29 Aralıkta gel demişti ordaki hemşire. ama bennn cumartesi gidicem. Patlarım pazartesiye. Birde idrar testinde çıkarmı acaba yapsam.delikafadulden
cnm o kadar beklemişsin bence 2 gün daha bekle ve idrar testi yapma..biliyosun hamile olduğun halde idrarda çıkmayabiliyo..bu iki günü kendine boşu boşuna zehir etme derim ben..
canım paylaşıyoruz ki çileler azalsın bu zor günleri daha kolay atlatalım.
inanırmısın burdaki arkadaşların tecrübeleri,yardımları ,paylaşımları olmasaydı ben de kolayca atlatamazdım bu durumları.allaha çok şükür herşey yolunda gitti...
umarım senin içinde herşey yoluna girer.senide tedavisi sürenler listesine ekleyelim canım.arada bir uğra bize haber ver durumunu..inşallah sende pembe listeye eklenirsin...
canım teşekküre gerek yok o senin başarınn kaydirigubbakcemile5
inşallah canım meleklerimize rabbimin izniyle sağ sağlim kavuşuruz...
ne zaman gidecektin kontrole?
arkadaslar ben pek giremiyorum sayfaya.ama c.tesi transferim oldu.2 tane 8e bölünmüs embriyo transfer ettiler.test gününü bekliyoruz.insallah iyi sonuc alırız.sonucu yazarım yine.herkese sevgiler....
Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah sende Hamile olursun:CüvCüv:
arkadaslar ben pek giremiyorum sayfaya.ama c.tesi transferim oldu.2 tane 8e bölünmüs embriyo transfer ettiler.test gününü bekliyoruz.insallah iyi sonuc alırız.sonucu yazarım yine.herkese sevgiler....
çok iyi yaaa. benim merkez geç verdi tarihi . gidip cumartesi test yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. nerede yaptırdın sen . ben umut tüp bebekte yaptırdım.
ernurrr cnm seninki kısa prtk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?