Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar.bende ocak ayı içersınde tüpbebek düşünüyorum. gecırılen evreler cokmu zor. bend ekıstte falan bakılıyormu? sıvı verılerekmı bakılıyor.zor bır olaymı?

bana 3.gün transferi yapıldı.benim merkezim 10.gün çağırıyor teste.seninkini biraz geç vermişler.neyse canım sonuçlarımız iyi olsun.şişlik bende de var.bugün strese girdim biraz.

30 aralıkta hayırlı haberlerini bekliyoruz:ecrin_bebek:

bana 3.gün transferi yapıldı.benim merkezim 10.gün çağırıyor teste.seninkini biraz geç vermişler.neyse canım sonuçlarımız iyi olsun.şişlik bende de var.bugün strese girdim biraz.

çok iyi yaaa. benim merkez geç verdi tarihi . gidip cumartesi test yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. nerede yaptırdın sen . ben umut tüp bebekte yaptırdım.

e zaten 27'si 12.günün olmuyo mu cnm yapabilirsin tabi..hadi hadi yaaap :))

evet canım 27 sinde 12.gün oluyor. Ama bana 29 Aralıkta gel demişti ordaki hemşire. ama bennn cumartesi gidicem. Patlarım pazartesiye. Birde idrar testinde çıkarmı acaba yapsam.delikafadulden

evet canım 27 sinde 12.gün oluyor. Ama bana 29 Aralıkta gel demişti ordaki hemşire. ama bennn cumartesi gidicem. Patlarım pazartesiye. Birde idrar testinde çıkarmı acaba yapsam.delikafadulden

cnm o kadar beklemişsin bence 2 gün daha bekle ve idrar testi yapma..biliyosun hamile olduğun halde idrarda çıkmayabiliyo..bu iki günü kendine boşu boşuna zehir etme derim ben..

cnm o kadar beklemişsin bence 2 gün daha bekle ve idrar testi yapma..biliyosun hamile olduğun halde idrarda çıkmayabiliyo..bu iki günü kendine boşu boşuna zehir etme derim ben..

haklısın canım. Zaten taktımmı takarım iş güç yapamam olumsuz çıkarsa. iki gün daha beklicem.

canım yarın tahlilimi yaptırcam.beta hcg kontrol.ocağın ilk haftası kontrolum var.ultroson.senin kaç haftalık oldu.kalp atışı nezaman duyuluyor

arkadaslar ben pek giremiyorum sayfaya.ama c.tesi transferim oldu.2 tane 8e bölünmüs embriyo transfer ettiler.test gününü bekliyoruz.insallah iyi sonuc alırız.sonucu yazarım yine.herkese sevgiler....

arkadaslar ben pek giremiyorum sayfaya.ama c.tesi transferim oldu.2 tane 8e bölünmüs embriyo transfer ettiler.test gününü bekliyoruz.insallah iyi sonuc alırız.sonucu yazarım yine.herkese sevgiler....

Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah sende Hamile olursun:CüvCüv:

hadi bakalım cnm inşallah güzel haberlerini alırız..hayırlısı olsun..bu aralar kendine çok dikkat et..

çok iyi yaaa. benim merkez geç verdi tarihi . gidip cumartesi test yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. nerede yaptırdın sen . ben umut tüp bebekte yaptırdım.

açeyla banada senin gibi 14 güne hemşire yaptır demişti ama dr aradığımda 12 günde yaptırabilirsın demişti onlarda sanırım standart 14 gün veriliyor bence yaptır zaten 2 günde bir test istiyorlar sendende tekrar isteyecekler

hadi hayırlısı bakalım 8 hücreli gayet iyi inşallah tutunurlar.bana 3 tane trns. edilmişti.12 gün hcg değerim 1026 çoğul gebelik galiba.yarın tekrar kan testi yapılacak.keseler ocağın ilk haftası görünecekmiş.inanamıyorum insan bi garip oluyo.ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN

selam arkadaşım hayırlısı olur inşallah bebişlerin annesine sımsıkı tutunurlar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:dance:

açeyla canım bence bekle test gününü sonra idrarda çıkmazsa morelin bozulur yine de sen bilirsin arkadaşım inşallah sonuç mutlu eder seni dualarımız seninle

arkadaşlar bir sorum olacak;bugün transferim 6.günü çatlatma iğnesinin etkisi geçmişmidir?şeytana uydum test yaptım silik çizgi var.daha önceleride bu testi çooook yaptığım için tanıyorum artık.negatiflerde tam beyaz bir görüntü oluyordu.yarın sabah idrarıyla tekrarlasammı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…