Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Test neden hatalı sonuç verir?
Testin hatalı negatif sonuç vermesinin temel nedeni duyarlılığının kandaki düşük düzeydeki hCG değerlerini saptamaya yetmemesidir. Testin erken yapılması bunda en önemli faktördür. Testin bozuk ya da son kullanım tarihinin geçmiş olması da bir diğer etkendir.
Hatalı pozitif sonuçlar ise daha nadir görülür. Bu gibi durumlarda bazen idrardaki başka bir hormona (örneğin LH) çapraz reaksiyon gelişebilir. Bir başka neden de kimyasal gebeliklerdir. Çok erken dönemde test pozitif çıkmasına rağmen daha sonra klinik olarak gebelik fark edilemeden embryo canlılığını yitirir ve kan hCG değerleri düşmeye başlar.
İnfertilite tedavilerinde yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG enjeksiyonları sonrasında da hatalı pozitif sonuçlar görülebilir. Bu nedenle test son hCG enjeksiyonundan 10-14 gün sonra yapılmalıdır.
Testin hatalı pozitif sonuç vermesi oldukça nadirdir.Bu nedenle pozitif sonuç varlığında ek incelemeye gerek duyulmazken negatif olması mutlaka gebe olunmadığı anlamına gelmez

Esencim yanıltabilir seni idrar testi ya beklemeye devam et yada kan testi yaptır cnm

AÇELYA ÇOK GÜZELCEVAPLAMIŞ SORUNU AYRICA

herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
arkadaşım oldukça açıklayıcı net bir cevap olmuş çok teşekkür ederim.

canım hcg iğnesinden bu yana kaç gün geçti.

Bencede sanırım sen de artık hamişliğe terfi ettin esencim

esencim bencede hamişsin. Çünkü ben önceki denememde transferde sonraki 7.8. günler yapmıştım dayanamayıp. Sonuç tek çizgiydi, eğer çatlatma iğnesinden çift çizgi olsaydı bende de olurdu.
Gözün aydın inşallah hamilesindir

inşallah hamileyimdir ama hemen kapılmayayım yarın sabah bidaha sabah ilk idrarla tekrarlayayım.teşekkürler heyecanımı ilk sizlerle paylaştım.sağolun.

esencim bencede hamilesindir yarın bekliyoruz güzel haberlerini canım..
açelya senın transferden sonrakı kacıncı günün buarada canım sendende haberler beklıyoruzz
Kızlar benım de yrn.reglimin 3.lucrın kullanmamın 18.günü kontrolum var ayrıca E2 testi yaptrcakmışım baska teste yaptırmamam gerekcekmi? sınırlarının kaç olması gerekiyo bu testin ayrıca aç veya tok karnına farketmiyomuş sizce nsl.gidiyim etkiler mi??Bilginiz varsa cevaplarsanız sevınırım

************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..progestona başladı.cumartesi dondurulmuşları transfer edildi...2 tane...

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..15 gün içinde tedaviye başlayabilir..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.yılbaşında yumoşlar toplanabilir..

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı...eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..transferi yapıldı 15 aralıkta....

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

sersev79 : 2 yıl yumurtlama tedavisi gördü.28 yumurtası toplandı.4 embriyo transfer edildi.

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.cuma transfer.

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : ilk iğnesine başlıyor.haftaya yumoş toplama işlemi olacak inşallah....

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.şimdi ocakta tüp bebeğe başlayacak...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
hayırlısı inşaallah
iğne yapma dönemindeyim. gonal f ve monegon yapıyorum.
2. tüp bebek denemeiz.
inşaallah herkes için hayırlı sonuçlar olur..
selamlar..

canım hayırlı olsun.inşallah emeğinin karşılığını verir rabbim...

canım inşallah bu defa şeytanın bacağını kırarsın..ağrılar şişlikler normal takma canım.
allah yardımcın olsun.yorma sakın kendini ,dikkat et..

canım yarın tahlilimi yaptırcam.beta hcg kontrol.ocağın ilk haftası kontrolum var.ultroson.senin kaç haftalık oldu.kalp atışı nezaman duyuluyor

ben yarın gidiyorum doktora.hesaptan anlamam ama tam 4 haftalık falan heralde..
korkuyorum çok ya duyamazsam diye kalp atışlarını..allahım sen yardım et...

arkadaslar ben pek giremiyorum sayfaya.ama c.tesi transferim oldu.2 tane 8e bölünmüs embriyo transfer ettiler.test gününü bekliyoruz.insallah iyi sonuc alırız.sonucu yazarım yine.herkese sevgiler....

hayırlı olsun canım.inşallah sende geçeceksin hamişler listesine...

aç tok farketmiyor canım.ben aç gitmiştim.sınırı bilmiyorum ama benimki 2800 lerde falandı.ve normaldi....öptüm şeker...

Son düzenleme:
Biv meraba canım ben tedaviye başladım yarında hastaneye yatcam sanırım pazartesi salı yumurtalarım toplancak beni öle yazarsan sevinirim güselim

Biv meraba canım ben tedaviye başladım yarında hastaneye yatcam sanırım pazartesi salı yumurtalarım toplancak beni öle yazarsan sevinirim güselim

canım benide onu seviyorum listeye ekledi. ben naıl oluyo bilmiyorum .bilen arkdşlr varsa eklesinler lütfen.

bu arada hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Tamam canım pardon ben onada yazmıştım sen düzenliyon sandım bu arad teşşk ederim

ekledim iremnaz . Ama onu seviyorum sanırım daha ii düzenler benimki geçici bir ekleme olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…