Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu arada 7 yumurtam var sizce nasıl dün bakıldıda 17- ile 14 mm olmuşlar :))))))))

Kızlar bu arada 7 yumurtam var sizce nasıl dün bakıldıda 17- ile 14 mm olmuşlar :))))))))

selam fena değil. benimde 8 yumurtam toplandı. büyüklükleride iyi. benim mesela 12-13 yumurtam vardı 8 tanesi çok iyi büyürken diğerleri 10-12 mmde kaldı daha büyümedi (
Doktorum 6 tane işimi görür dedi ve rahatladım. sende rahat ol bence. Başarılar dilerim.

Sağol canım işallah hayırlısı olsun a.s.

arkadaslar size i sorum olcak.yarın 1 hafta olcak transferim olalı ama bugün bembeyaz ve biraz katı akıntım oldu sizce negatif sonuc alcammı demek?moralim cok bozuldu?yine olmadımı yoksa?tecrübeli arkadaslar yardımcı olurmusunuz?(

canım moralini bozma hemen o akıntı bendede oluyordu.

kıslaaarr doktordan geldim.gördüm meleğimi.
kalp atışlarınıda gördük allaha bin şükür.
darısı herkesin başına....

bende dün ilk iğnemi yaptım arkadaşlar çok acıdı yaaa.pko olunca doktor çok dikkatli olmamız gerek dedi.salı kaç yumurta olduğu belli olucak.

bide bişey sorucam size bende pko varya yumurtalar daha mı geç yoksa daha mı erken olgunlaşır bilen var mı

kızlar selam.
bende gonal-f 450 kullanıyorum. dr um başlangıcta 200 ml enjekte etmemı uygun gordu. yarın tekrar randevum var ve doz değişecekmı yarın bellı olacak. merak ettığım bu durumda bu ılaçtan kaç kutu kullanmamız gerekıyor.

karanfilciğim fitil kullanıyorsan onun artığıda gelebilir canım...

yok canım yaaa kullanmıyorum fitil.progesteron igne bant folik asit coraspin kullanıyorum sadece.moralim bozuldu bayagı....senin nasıl oluyodu canım?kacıncı denemeydi?test gününü beklerken neler yasadın?

canım maşallah ne güzel bi haber canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına:teytey:

onuseviyorum canım hayırlı olsun allah kucagına almayıda nasip etsin insallah...darısı basımıza:)

Meraba canım hayırlı olsun bende o günleri görürde yazarım işallah ve tüm isteyen arkadaşlara darısıa.s.

bende dün ilk iğnemi yaptım arkadaşlar çok acıdı yaaa.pko olunca doktor çok dikkatli olmamız gerek dedi.salı kaç yumurta olduğu belli olucak.

hadi bakalım hayırlı olsun cnm tedavin..pko hakkında bir fikrim yok ama yumurtaların geç ya da erken olgunlaşmasını etkiler mi ki..istersen bir netten araştır cnm..

kızlar sabah beta hcg için kan verdim.
Sonucu aldım şimdi 10.gündeyim 271 çıktıı. Çok şaşkınım.
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmm

Son düzenleme:
bugün dr gittim. tedaviyi yine yarım bırakma ihtimalimiz var (bu 2. denemeydi, ilki de yarım kalmıştı). yine yetersiz sayıda ve yetersiz büyüklükte yumurta var. bende yumurta sayısı ve kalitesi düşük olduğu için henuz sonuna kadar gelemedik. hayırlısı inşaallah. bugün akşam tahlil sonucuma göre karar verecek dr telefonla ilacı bırak ya da devam et diyecek. belki ilacı bırak doğal olarak gözlemleyelim diyebilir, bu ihtimalden öğlen bahsetti. neyse erken yorum yapmayayım. dualarınızı isityorum..
herkes için hayırlısı inşaallah..
vv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…