kızlar selam.
bende gonal-f 450 kullanıyorum. dr um başlangıcta 200 ml enjekte etmemı uygun gordu. yarın tekrar randevum var ve doz değişecekmı yarın bellı olacak. merak ettığım bu durumda bu ılaçtan kaç kutu kullanmamız gerekıyor.
Amin canım İnşallah. Çok şakınım. Allahıma şükürler olsun.
darısı başına canım .
kıslaaarr doktordan geldim.gördüm meleğimi.
kalp atışlarınıda gördük allaha bin şükür.
darısı herkesin başına....
kızlar sabah beta hcg için kan verdim.
Sonucu aldım şimdi 10.gündeyim 271 çıktıı. Çok şaşkınım. Korkuluyım.
açelyacım sana bise sorcam.bu bekleyis sırasında kasık agrın falan oldumu veya bembeyaz akıntın falan?belirtileri varmıydı?benim arada kasık agrımda oluyo akıntımda.acaba yolundamı gitmiyo?moralim bozuluyo walla...nasıldı senin?yardımcı olursan cok sevinirim....
Meraba canım hayırlı olsun bende o günleri görürde yazarım işallahve tüm isteyen arkadaşlara darısıa.s.
onuseviyorum canım hayırlı olsun allah kucagına almayıda nasip etsin insallah...darısı basımıza:)
canım maşallahne güzel bi haber canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına:teytey:
yok canım yaaa kullanmıyorum fitil.progesteron igne bant folik asit coraspin kullanıyorum sadece.moralim bozuldu bayagı....senin nasıl oluyodu canım?kacıncı denemeydi?test gününü beklerken neler yasadın?
mrb kızlarr açelya onu seviyorum çoook sevindim sizin adınıza güle güle buyutun bebişlerinizi canlarım...
Benımde bugun reglm 3.günüydü dr.kontrolum vardı geçen ayın yumurtası hala düşmemiş malesef şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalm önümüzdeki ay umarım düşer de tüpe baslarz onu seviyorm listede değişiklik oldu kısmetse ocakda tüpe baslıcam canım sıkıldı malesef önümüzdeki ayda atmazsa kendini ((( iğneyle södürüp alcaklar öyle baslıcaz tüpe bunu yaşıyan varmı? arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim...
kıslaaarr doktordan geldim.gördüm meleğimi.
kalp atışlarınıda gördük allaha bin şükür.
darısı herkesin başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?