Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba kızlar. ben ılk denememe bu ay başlayacagım mikroenjeksiyon yöntemı uygulanacakmıs. heyecanlıyım.esımde hareket sorunu var.:enbuyukkk:

selam nisasum. hayırlı olsun tedavin. bol şanslar diliyorum. nerede yaptırıyorsın. ne zaman başlıyorsun.

açelya ve onuseviyorum tebrik ediyorum sizleri allah tamamına erdirsin
açeyla sanırım senin ikiz benimde 12.gün değerim 660 tı şu an ikiz bekliyorum
senin tedavinide merak ediyordum umutta yaptırdın değilmi

tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin..
bişeyi merak ettim progynex ve crinone jel aynı işe yaramıyor mu zaten neden ikisini birden verdi doktor ? ikisi de progesteron çünkü..doktor bana ilk aşılamamda crinone vermişti ikincisinde progynex..

Gecer canım gecer bak biz 24. haftaya doğru gidiyoruz. Sadece keyif almaya çalış herşey yolunda gidiyor emin ol. Çok tebrik ediyorum tekrar..

sağol canım benim. sen bana hep pozitif enerji veriyorsun. süprizzzzz
maşallah canım seninde 24. hafta oldu demek. zaman çOk çabuk geçiyor aslında ama bişeyleri bekleyince geçmiyormuş gibi geliyor. Allah sağlık kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

açelya ve onuseviyorum tebrik ediyorum sizleri allah tamamına erdirsin
açeyla sanırım senin ikiz benimde 12.gün değerim 660 tı şu an ikiz bekliyorum
senin tedavinide merak ediyordum umutta yaptırdın değilmi

sağol canım. evet bende umutta yaptırdım. senle umut tüp bebek sayfasındada konuşuyorduk hatta ben daha o zaman başlamamıştım tedaviye.

kızlar merbaha
bugun tekrar kontrole gittim. iki dr kontrol etti. herseyın normal oldugunu bıldırdıler. sıkıntı yokmus. 12 mm a kadar buyuyenler var. adetımın 8. gunu. dr um belkı haftasonu olmadı onumuzdekı hafta bası toplama işlemi gercekleşir dedi.. ilk tedavı oldugundan merak edıyorum. uyutuluyor ama uyanınca acı sancı bişey oluyormu? h.içi ıolursa o gun işe gidebilirmiyim? nasıl olur

ben yeniyim kulüpte fakat kasımda ilk denedim tüp bebeği 19mm ve 20 mm çapında farklı boyutlarda 15 yumurtam toplandı 8 işlem gördü birincisi işe gitmen biraz zor sancın oluyor ben 2 gün toparlanamadım ama kişiden kişiyede değişiyor doktorun ellerinin marifeti önemli kimi 15 dk çıkıyor kimi 45 dk çıkıyor işlemden senin kaç yumurta görülüyor dr bir şey söyledimi birde nerde tedavi görüyorsun ? şimdiden Allah yardımcın olsun

arkadaşlar forumlarda gezerken figenn in de hamile olduğunu okudum tesadüfen...
ne güzel bu aralar hamişler listemiz doldu taştı.
allah azaltmasın....

slm arkadaşlar.kusura bakmayın baya yoğun ve mutlu bir dönem geçirdik.hamile olduğuma inanamıyorum mucize gibi birşey bu.bizim ilk denememizdi ama hiç umudumuz yoktu allahtan umut kesilmiyo işte,inşl allah tamamına erdirir,rüya gibi.alman hastanesinde yaptık tüp bebek dokturumuz tansel beydi eşimden dolayı gitmiştik.herşeyden cok memnun kaldık.allah herkese bu mutluluğu ve sonrasında kucaklarına almayı nasip etsin inşalllllaaaahhh.kalpten yanınızdayım.en önemli şey moral unutmayın, ne olursa olsun morlinizi iyi tutun

bu arada sonuca ulaşan herkesi tebrik ederim.bizim tahmini doğum tairhi 16 ağustos.sizinkiler nedir?

sagda 8 9tane solda 5 6 tane dıe asıstanına bılgı verırken duydum. açıkcası çok kurcalamıyım dıe kaç tane dıe sormadım. memoril hastanesinde semra kahraman a gidiyorum. tabii butun muayenelerı kendısı yapmıyor. sadece ılk gorusmede ve bugun muayenede görüştük.

çok güzel inşallah hepsi kalitelidir de kalanını dondurursun ben dondutdurdum ocakta dondurulmuşları deneyeceğim inşallah semra hanımıda takip ediyorum mümkün olduğunca çok iyiimiş fakat bütün prf. aynı kendisi nadir görüşüyor hastalarla bir de nekadar soru sorarsan sor çok birşeyler anlatmıyorlar eğer ısrar etmezsen inşallah hepimize hayırlı bir yıl olur 2009 ve hepimiz beklediğimiz bebişlere kavuşuruz. Bu arada
yaşın kaç kaç yılık evlisin ve pko n varmı

Arkadaşlar aranızda yeniyim fakat sıkıntımız aynı sıkıntı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 31.12.2008 yani çarşamba günü 15 kişilik bayan arkadaş sohbet gurubum bende toplanacağız. Çarşamba günü saat 15.00 ve 16.00 arası hepiniz ve hepimiz için dua edeceğiz.Lütfen sizde katılın rabiim hayırlı bir sene İsteyen herkese ikiz ikiz bebişler versin. Hepimizin duaları kabul olsun.Bende Ocak 8 den itibaren dondurulmuşları deneyeceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin ve yeni yıl hepimize
hayırlı sağlıklı ve bol bebişli gelsin hepinizi sevgi ile öpüyorum MUTLU YILLAR

canım ben 28 yasındayım. 2,5 senelik evliyim. pko falan yok bende. benım tuplerde tıkanıklık var. sendeki sorun pko mu? sen nerede tedavı oluyorsun

Allah dualarınızı kabul etsın..

Peki dondurdugumuz zaman ücret ne kadar oluyor. ilaç falan kullanılmıyor dımı

]COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..progestona başladı.cumartesi dondurulmuşları transfer edildi...2 tane...

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye oluyor, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek dendi.
tedavisi başladı.pazartesi salı yumoşları toplanacak...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebitocum : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.24 aralıkta transferi oldu.iki embriyo transfer edildi...

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.cuma transfer.

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : ilk iğnesine başlıyor.haftaya yumoş toplama işlemi olacak inşallah....

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.şimdi ocakta tüp bebeğe başlayacak...

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

esencim : 5 düşüğü var.20 aralıkta transfer yapıldı.30 aralık test günü...

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.gonal-f kullanıyor...

nisasum : ilk denemesi.microenjeksiyon uygulanacak.kocasında hareket azlığı var...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5[/COLOR

Son düzenleme:

canım benim yumoş toplama işlemim 20 dakika sürdü.uyandığımda çok hafif bir karın ağrım vardı ama geçti.
kanamam veya lekelenmem olmadı.rahat geçirdim yani.

canım benim yumoş toplama işlemim 20 dakika sürdü.uyandığımda çok hafif bir karın ağrım vardı ama geçti.
kanamam veya lekelenmem olmadı.rahat geçirdim yani.

sağol canım. inşallah benımde öyle olur. haftasonuna gelırde izin falan ugrasmam ınsallah

merhaba arkadaşlar,,hepinizi çok özledim,,epeydir giremedim foruma,,

benim 24 aralıkta transferim oldu 2 emb.konuldu,,bakalım hayırlısı olur inş.

daha önce tüp bebkte yöntemiyle hamile kalanlaarr,,,neler hissettiniz ne gibi belirtileriniz oldu,,

bu arada seniseviyorum,,canım listede adımı görünce çok sevindim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…