Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb.canım hayırlı olsun transferının 4.günü yani nasılsın kendine bebişlerine çook iyi bak işallah hamiş haberlerinide alırız haftaya canım buarada nerde ve neden yaptırmıştın cnm bende kısmetse ocakda jinemedde yaptırcamda ...

slm kizlar nasilsiniz
ben tam 1 saat sonra ilk ignemi yapicam ok heycanliyim
bana tavsiyeleriniz varmi ilerleyen gunler ile ilgili

slm kizlar nasilsiniz

valla canım herşeyden önemlisi bıkmayacaksın,inanacaksın olacağına.
iğneyi bir kerede hızlıca sok .yavaş yavaş sokarsan canın acır.
allah yardımcın olsun canım.

sera96
Arkadaşlar aranızda yeniyim fakat sıkıntımız aynı sıkıntı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 31.12.2008 yani çarşamba günü 15 kişilik bayan arkadaş sohbet gurubum bende toplanacağız. Çarşamba günü saat 15.00 ve 16.00 arası hepiniz ve hepimiz için dua edeceğiz.Lütfen sizde katılın rabiim hayırlı bir sene İsteyen herkese ikiz ikiz bebişler versin. Hepimizin duaları kabul olsun.Bende Ocak 8 den itibaren dondurulmuşları deneyeceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin ve yeni yıl hepimize
hayırlı sağlıklı ve bol bebişli gelsin hepinizi sevgi ile öpüyorum MUTLU YILLAR

sera96'ya,
BEN DE O GÜN ÖZELLİKLE DUA İSTİYORUM İNŞAALLAH BENİ DE ANIN..
İYİ YILLAR HERKESE!
(bu arada alıntı yapmayı bilmiyorum tam olarak. umarım yazı bozuk gitmez?)

arkadaşlar bugün lucrin iğnemin ilkini oldum.gazam mübarek ossuuun....:))

kızlar yaa artık yumurtaların toplanmasına az kaldı. benım alt karın bolgemde baya baskı var. sagda yumurta daha çopk oldugundan agrılarım oluyo azar azar. gaz sancısı var. hamıleler gibi sık ıdrar basladı. sanırım gebelerdekı gibi yeri daralttık.

kızlar sabah beta hcg için kan verdim.
Sonucu aldım şimdi 10.gündeyim 271 çıktıı. Çok şaşkınım. Korkuluyım.

hayırlı olsun.bende bugün baktırdım.sonucum 104.Allah tamamına erdirsin.darısı isteyen herkese.

arkadaşım gözün aydın bebişini görmüşsün.darısı bize olur inşallah.bende bugün test yaptırdım 104.listeye girerim herhelde.birde şimdi kaç haftalık oluyor benim?transfere kaç hafta ekleniyor?

hadi hayırlısı olsun. güzel güzel gelişsin yumoşlar. hangi iğneyi oluyorsun canım.

canim uzun protokol oldugu icin su anda yumurta baskilayici igne oluyorum adi decapeptyl
kalem igne degil normal enjektor o yuzden dun biraz gerildim gobekten yapiyorum hemde
aranizda oyle yapan oldumu arkadaslar
tsk ederim canim
:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

valla canım herşeyden önemlisi bıkmayacaksın,inanacaksın olacağına.
iğneyi bir kerede hızlıca sok .yavaş yavaş sokarsan canın acır.
allah yardımcın olsun canım.

tsk ederim canim benim hayirlisiyla basladik oylede biter insallah
valla o kadar uzun ki sok sok bitmedi kendime igne yapamiyorum biraz korkagimda canim cok tatli benim dekaydirigubbakcemile3

ayrica benim ilacta yakti sonra canimi sizinde oyle oluyormu:uhm:

hayırlı olsun.bende bugün baktırdım.sonucum 104.Allah tamamına erdirsin.darısı isteyen herkese.

tebrik ederim canım. Allah seninde tamamına erdirsin. Ne zaman gideceksin kese ve kalp atışı için. Bana 12 Ocağa randevu verdiler ama ben kese için başka bir yere önceden gidicem merak ediyorum. yerimde duramıyorum.

baskılayıcı ıgneler yaptıktan sonra kaşıntı yanma gibi bir his bırakabiliyor

arkadaşlar bugün lucrin iğnemin ilkini oldum.gazam mübarek ossuuun....:))

hayılı olsun canım benım doğum kontrl hapların bitti ozman geçen ayda lucrın kullanmıştn sanırım tatlım bu sefer hayırlısıyla e2 istedğin gibi çıksın canım d.kontrol hpı biter bitmez regl oldnmu?

var tabi cnm lucrin kullanan herkes senin yaptığın şekilde yaptı..çünkü lucrin de kalem şeklinde değil enjektör şeklinde..dik açıyla vuruyorsundur herhalde değil mi öyle olunca daha az acıyo çünkü..biraz yanması da çok normal merak etme..inşallah bol bol yumurta yapacak onlar sana :))

slm kizlar nasilsiniz
canım ilk ıgnen lucrinmi canım? kendınmı yapıyorsun yoks abıryerdemı yaptıryorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…