merhaba arkadaşlar,,hepinizi çok özledim,,epeydir giremedim foruma,,
benim 24 aralıkta transferim oldu 2 emb.konuldu,,bakalım hayırlısı olur inş.
daha önce tüp bebkte yöntemiyle hamile kalanlaarr,,,neler hissettiniz ne gibi belirtileriniz oldu,,
bu arada seniseviyorum,,canım listede adımı görünce çok sevindim sağol
slm kizlar nasilsiniz
ben tam 1 saat sonra ilk ignemi yapicam ok heycanliyim
bana tavsiyeleriniz varmi ilerleyen gunler ile ilgili
slm kizlar nasilsiniz
arkadaşlar bugün lucrin iğnemin ilkini oldum.gazam mübarek ossuuun....:))
kızlar sabah beta hcg için kan verdim.
Sonucu aldım şimdi 10.gündeyim 271 çıktıı. Çok şaşkınım. Korkuluyım.
HAMİŞLER LİSTEMİZ -
1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE
2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:
3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...
4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:
5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..
6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:
7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...
8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:
9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:
10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.
comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:
badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:
Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE
IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:
yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:
ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:
lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE
82bursa: HAMİLE.......
ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE
tuba.18 : HAMİLEEE
laram : HAMİLE
ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...
onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...
sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...
zonnetje : dayanamıyorum ve yazıyorum.2.deneme dondurulmuşlarla HAMİLEEEE..
figenn _ : sonuç positif HAMİLEEEE
autocad : sonuç positif ..HAMİLEEEE
açeyla : değeri yüksek üçüz gebelik olabilir..HAMİLEEEE
allah tamamına erdirsin inşallah...
hadi hayırlısı olsun. güzel güzel gelişsin yumoşlar. hangi iğneyi oluyorsun canım.
hayırlı olsun.bende bugün baktırdım.sonucum 104.Allah tamamına erdirsin.darısı isteyen herkese.
valla canım herşeyden önemlisi bıkmayacaksın,inanacaksın olacağına.
iğneyi bir kerede hızlıca sok .yavaş yavaş sokarsan canın acır.
allah yardımcın olsun canım.
hayırlı olsun.bende bugün baktırdım.sonucum 104.Allah tamamına erdirsin.darısı isteyen herkese.
[color="ındigo"]tsk ederim canim benim hayirlisiyla basladik oylede biter insallah
valla o kadar uzun ki sok sok bitmedi kendime igne yapamiyorum biraz korkagimda canim cok tatli benim dekaydirigubbakcemile3[/color]
ayrica benim ilacta yakti sonra canimi sizinde oyle oluyormu:uhm:
canim uzun protokol oldugu icin su anda yumurta baskilayici igne oluyorum adi decapeptyl
kalem igne degil normal enjektor o yuzden dun biraz gerildim gobekten yapiyorum hemde
aranizda oyle yapan oldumu arkadaslar
tsk ederim canim:Saruboceq:-tatlicadiarzu-
canım ilk ıgnen lucrinmi canım? kendınmı yapıyorsun yoks abıryerdemı yaptıryorsun?slm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?