canım ilk ıgnen lucrinmi canım? kendınmı yapıyorsun yoks abıryerdemı yaptıryorsun?
var tabi cnm lucrin kullanan herkes senin yaptığın şekilde yaptı..çünkü lucrin de kalem şeklinde değil enjektör şeklinde..dik açıyla vuruyorsundur herhalde değil mi öyle olunca daha az acıyo çünkü..biraz yanması da çok normal merak etme..inşallah bol bol yumurta yapacak onlar sana :))
tsk ederim canim benim hayirlisiyla basladik oylede biter insallah
valla o kadar uzun ki sok sok bitmedi kendime igne yapamiyorum biraz korkagimda canim cok tatli benim dekaydirigubbakcemile3
ayrica benim ilacta yakti sonra canimi sizinde oyle oluyormu:uhm:
slm arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım. ocak ayında tüp bebek için başlıcam hayırlısıyla hepimize dua ediyorum. ne olur sizde dualarınızı benden eksik etmeyin.
adetın kaçıncı gununde 11 mm idi?bende bugün tekrar gittim doktora 11 milim olmuş yumurtalar doktor en az bi 3-4 gün daha dewan dedi iğnelere bir an önce olsa yaa ölcem meraktan artıkk
tedavin hayırlı olsun.sabırlı ol.elbet tedavi bitecek bak bizde atlattık.çok şükür buggünlere geldik.dua et bol bol rahatlıyorsun.darısı sana.
hayılı olsun canım benım doğum kontrl hapların bitti ozman geçen ayda lucrın kullanmıştn sanırım tatlım bu sefer hayırlısıyla e2 istedğin gibi çıksın canım d.kontrol hpı biter bitmez regl oldnmu?
hadi bakalım hayırlısı olsuuuun, bol bol yumurta yapsın inşallaaaah :))
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
innnşallah elsinoreee...iğnemi hergün aynı saatte yapmam gerekio.ama dün 5 i 5 geçe bugün 5 i 15 geçe oldu.inşallah bu dakika oynamaları bi aksilik çıkarmaz.iyice obsesifleştimmm....:)sen hangi aşamadasın?
adetın kaçıncı gununde 11 mm idi?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
innnşallah elsinoreee...iğnemi hergün aynı saatte yapmam gerekio.ama dün 5 i 5 geçe bugün 5 i 15 geçe oldu.inşallah bu dakika oynamaları bi aksilik çıkarmaz.iyice obsesifleştimmm....:)sen hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?