Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben uzun protokolum adetın 21. gunu lucrın ıle basladık. adet gordukten sonra 3. gunu gonal f le bırlıkte devam ettık

slm arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım. ocak ayında tüp bebek için başlıcam hayırlısıyla hepimize dua ediyorum. ne olur sizde dualarınızı benden eksik etmeyin.

tsk ederim canim ismi benim decapeptyl hic bundan yapan olmadimi aramizda ama ben yurt disindayim o yuzden biraz degisiklik olavbilir
evet canim dik aci kendim yapoyorum hayirlisi bakalim
:Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun.sabırlı ol.elbet tedavi bitecek bak bizde atlattık.çok şükür buggünlere geldik.dua et bol bol rahatlıyorsun.darısı sana.

slm arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım. ocak ayında tüp bebek için başlıcam hayırlısıyla hepimize dua ediyorum. ne olur sizde dualarınızı benden eksik etmeyin.

hayırlısı olsun arkadaşım allah gönlümüze göre versin inşlh:CüvCüv:

bende bugün tekrar gittim doktora 11 milim olmuş yumurtalar doktor en az bi 3-4 gün daha dewan dedi iğnelere bir an önce olsa yaa ölcem meraktan artıkk

tedavin hayırlı olsun.sabırlı ol.elbet tedavi bitecek bak bizde atlattık.çok şükür buggünlere geldik.dua et bol bol rahatlıyorsun.darısı sana.

tsk ederim canim benim amin insallah
sende kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza
:Saruboceq:a.s.

arkadaşlar yaa benım sabah dr kontrolum var. en son dun sabah gorusmustuk. benım bugun çok nakıntım var ve mıdem çok bulanıyor. benım yumurtlama zamanı olan belırtılerım bunlar. dr lar daha var dedıgı halde boyle erkenden yumurtlayanm oldumu? acıkcası canımı sıktı çok

canııııııııııımmm.ilgine teşekkür ederim.herşeyi hatırlıosun.ya ablamlara da anlatıyorum.farkında bile değiller hangi aşamadayım falan.tabii yaşayan bilir.canım doğum kontrol ilaçlarına beş gün daha dewam edicem.hastalığıma daha var.bu kez reglin 16. günü başlattı doktor lucrine.bugün ikinciyide oldum.sen naptın?

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hadi bakalım hayırlısı olsuuuun, bol bol yumurta yapsın inşallaaaah :))

innnşallah elsinoreee...iğnemi hergün aynı saatte yapmam gerekio.ama dün 5 i 5 geçe bugün 5 i 15 geçe oldu.inşallah bu dakika oynamaları bi aksilik çıkarmaz.iyice obsesifleştimmm....:)sen hangi aşamadasın?

bana tarif eden hemsıre kısa süreli farkların sorunn olmadığını soyledı. merek etme yarım saatte değişse sıkıntı olmaz

a.s.a.s.a.s.MERHABALAR ARKADAŞLAR;
2009 YILININ SİZLERE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR,SEVGİ VE BEBİŞ GETİRMESİ DİLEKLERİMLE YENİ YILINIZI KUTLAR,NİCE SENELER DİLERİM...a.s.a.s.a.s.a.s.

tülaycım dileklerine aynen katılıyorum 2009 işallah 2008 den çoooook çooook güzel olur bol hamişli seneler işallah

cnm 10-15 dakikadan bişey olmaz merak etme..benim ilk mikro denemem negatifle sonuçlandı maalesef..en erken mart gibi tekrar denemeyi düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar,
Yine yeni bir yıl var kapımızda ..2009 yılına gireceğimiz bugünlerde istediğiniz herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle iyi seneler !
Rüya yarın hayaldir...rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür..gönlünüz neyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin..şunu unutmayın; herşeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda gelecek hala yerindedir..yeni yıl da geleceğin ilk adımıdır..
Yeni yılınız kutlu olsun...Sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…