Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım bana hemşire 30 dakıkaya kadar sarkma olabılrı endişe etme gecıkırsen demıstı

2009 sonuna kadar hepimizin sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle...
Hepinizin mutlu gönlünüzce bir yıl geçirmenizi dilerim..

YENI YILDA,
Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak,
Keşke dememek için düşlermizi ikiyle çarpalım bu kez...
Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayıralım kendimize...
Unutmayalım ki kazağımızı ters giydiğimiz zaman; hayat bazen daha güzel olabilir...
Bembeyaz yağan kar, ne yasanmışsa yasanşın, örter geçmişin hatalarını...
Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir baslangıç...
2009 yılı öyle bir yıl olsun ki,
2008 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin...
Sağlık, mutluluk, başarı ve
bol kazanç getirsin bize 2009 yılı...
Neşe dolu bir yıl gecirin...
Isteklerimizin hepsinin gerçekleşeceği yeni bir yıl dileğiyle
MUTLU YILLAR

kizlar size bise yazmak istiyorum ama niyeyse hala emin olamiyorum ve inanamiyorum.test yaptirdim ve pozitif cikti.ama deger olarak ögrenemedim.sadece pozitif dediler gebesiniz dediler.dogrumudur sizce ben hala soktayim:/ilaclardan dolayi pozitif cikmaz dimi?doktoruma ulasamadim yilbasi nedeniyle.eger ilaclarin etkisiyle pozitif cikmazsa HAMILEYIM kizlar:))
herkese mutlu yillar ve bebisli yillar diliyorum....

Tüp bebek denediğin hastanede ve gununde yaptırdıysan hamılesındır canım. Yenı yıla harıka bir giriş olacak senınkı. Allah sağlıkla kucagına aldırsın

ya walla tedavi oldugum hastanede yaptirmadim eve yakin bi klinikte yaptirdim ve 11.günde yaptirdim.dayanamadimki...acaba yanlis cikma ihtimali varmidir?

ya walla tedavi oldugum hastanede yaptirmadim eve yakin bi klinikte yaptirdim ve 11.günde yaptirdim.dayanamadimki...acaba yanlis cikma ihtimali varmidir?

yorum için aynı hastanemı dıye sordum. hanı hamılesınız dedıler ya. 11. gun ıyı bır gun:) hamılesın bencee. degerını bılsek tekmı cıftmı onu dusunurduk:) arasan soylemıyorlarmı degerını

yok canim ya degerine bakmadik sadece pozitif veya negatifmi diye söyleyebiliriz dediler.dondurulmus embriyodan yapildi.2 tane transfer edildi.hamilemiyimdir yani?inanamiyorum yaaa...

yani simdi hani ben progesteron igne kullaniyorum estorejen banti kullaniyorum onlardan dolayi pozitif cikmaz dimi?ilaclarin etkisi yoktur dimi?ya ben inanamiyorum ya hala ondan bu kadar soruyorum..:)

kendim yapiyorum canim ben sapliyorum esim ilaci veriyorsırnaşık şey

canım ben de öyle bir iğne kullanmıştım.evet şırınga olduğu için geriyor biraz.
bendede acıyordu diğerine nazaran.kolay gelsin sana...

slm arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım. ocak ayında tüp bebek için başlıcam hayırlısıyla hepimize dua ediyorum. ne olur sizde dualarınızı benden eksik etmeyin.

tedavinde başarılar diliyorum canım.umarım 2009 sana uğur getirsin....

çok sevindim canım.tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.hamilesin dedilerse hamilesindir.
tadını çıkar tatlım.çok mutlu oldum gerçekten.

esencim senide tebrik ederim canım.
ne güzel 2009 un bu ilk saatlerinde iki güzel haber aldım.inşallah bu sene bebiş haberleri bol olur.
allah isteyen herkesin kucağını doldursun....

HAMİŞLER LİSTEMİZ -

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.

comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:

badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:

Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE

IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:

yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:

ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:

lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE

82bursa: HAMİLE.......

ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE

tuba.18 : HAMİLEEE

laram : HAMİLE

ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...

onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...

sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...

zonnetje : dayanamıyorum ve yazıyorum.2.deneme dondurulmuşlarla HAMİLEEEE..

figenn _ : sonuç positif HAMİLEEEE

autocad : sonuç positif ..HAMİLEEEE

açeyla : değeri yüksek üçüz gebelik olabilir..HAMİLEEEE

esencim : HAMİLEE

karanfil28 : HAMİLEEE....2008 İN SON HABERLERİ...

allah tamamına erdirsin inşallah...

Son düzenleme:
]COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye oluyor, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek dendi.
tedavisi başladı.pazartesi salı yumoşları toplanacak...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.cuma transfer.

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : ilk iğnesine başlıyor.haftaya yumoş toplama işlemi olacak inşallah....

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.şimdi ocakta tüp bebeğe başlayacak...

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.gonal-f kullanıyor...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5[/COLOR

karanfil28 bebğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin

merhaba kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım daha çok yeni şu anda progynex ve crınone jel kullanıyorum dünden beri vucudumda kaşıntı ve kaşımanın sonucu kırmızı kabarıklıklar oluşuyo popomda ve bacaklarımda dr ovadrıl diye bir losyon verdi dr yediklerindendir dedi kızartma ve baharat yeme dedi ama benim ayaklarımın altıda şişti ve üzerlerine basamayacagım kadar agrıyo benim durumumu yaşayan oldumu hiç yardım

geçmiş olsun tatlım benim başıma gelmedi oyüzden yardımcı olamayacağım.
doktorun tavsiyelerine uy canım.inşallah atlatırsın..

karanfil28 bebğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin

saol canim benim hala inanamiyorum walla:)yarin doktoruma gidicem bakalim ne diycek.yarin yine haberdar ederim sizi..:asigim:

canim cok sagol..yanlislik yoktur dimi yaaa hala inanamiyorum da:):CüvCüv:

Kızlar yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı bebişlere inşallah.dün doktora gittik keseleri gördük 2tane.3.silik sanırım kendi kendi sönüyor dedi doktor.biliyosunuz benim hcg çok yüksekti.bulantım ve kasık ağrım var.yarım saat ayakta kalamıyom dinleniyorum

canım benide eklermisin..29 aralıkta anotoliada ilk micro denememe aşladım.eşimde spermde morfolojk boz. var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…