Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız. tedavide olan arkadaşlar bol şans diliyorum. beklemede olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.
bugün keseleri görmeye gitim. üçüzüm olucak arkadaşlar. çok şaşkınım.:CüvCüv:

canım benim ne güzellll üçüz annesi olacaksın haa :) tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile bebişlerini kucagına almayı nasip etsin inşallah. ne güzel bi duygudur bu demi ? inşallah bende yarın gittigimde degerim yükselir bi sorun yoktur ve bende senin gibi keseleri yada keseyi görürüm sonra inşallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:1shok:
ucuz mu ne kadar guzel allahim size guc versin canim benim
saglicakla kavusursuz bebislerine insallah

canım çok teşekkür ederim inşallah yükselir şu an pek bişey anlamadım yani ne sevinebildim nede üzüldüm herşey yarın belli olacak rabbim yardımcımız olsun inşallah. bebişinin iyi olmasına çok çok sevindim canım rabbim nazarladan korusun inşallah kendine dikkat et Allah'a emanet olun canım

kızlar merhaba beni merak eden yok galiba :))

kızlar merhaba beni merak eden yok galiba :))

canım unuttuk sanma seni aşk olsun.nasılsın nasıl gidiyor?

üçüzzzz delikafadulden
süper bişey bu.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımcım :ecrin_bebek::icecream:

açelya ne güzel haber üçüz heeeee süper..
iwy sen ne durumdasın. millet bugün benle uğraştı sorma.

doktora gittim kızlar. rahim içi çok iyi görünüyor dedi. rahim kalınlığı 13 mm miş. adet olacak olsam bu kadar kalın olmazmış. sakın umudunu kaybetme ben çok umutluyum dedi. Cumartesi tekrar test yapılacak. hiç olmazsa bi umutla bekliyor insan. böyle daha iyi.

bu seferde bu rahim kalınlığı kafama takıldı tabi. saatlerder arıyorum internette. hamilelikte rahim kalınlığı ne oluyor diye aranıp duruyorum ama bişey bulamadım. bişey bilen varmı, bu kalınlık neye alamet.

açelyaaaaaaa ne mutlu sana allah tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı uğurlu olsun allah kucagına almayı nasip etsin darısı başımızaa amin

canım çok sevindim üçüzmü delikafadulden süper ya ne güzel gözünaydın hayırlısı sırnaşık şeyile allah kucağına almayı nasip eder inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE MEMORİAL DA TEDAVİME BAŞLADIM.BUGÜN 8 GÜNÜM.GONALF 150 VE CETROTİDE 0.25 KULANIYORUM.DOKTORUM HALE HANIM.MEMORİAL DE TEDAVİ GÖREN BAŞKA ARKADAŞLARIMLA ÖZELLİKLE TANIŞMAK VE SÜREÇLERİMİZİ PAYLAŞMAK İSTERİM.rABBİM NEREDE TEDAVİ GÖRÜRSEK GÖRELİM VE HANGİ DERTTEN TEDAVİYE İHTİYACIMIZ OLURSA OLSUN HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

açeyla tebrık ederim. saglıklı olsunlarda.insaalah... saglıklı olun canım

naslıı doktor demiş ya bu kadar kalın olmaz adet olacaksna demıs ...endieşelenme..bend eumutluyum güzel haberleını alacagız ınsaalah

harikaa yaa. kör istedi bir göz Allah verdi 3 göz olmuş:) sağlıkla hepsını kucagına al inşallah sorunsuz bir sekılde.

benim bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı hamilelik belirtisinde olmazmı arkadaşlar.yine de yanlış bilgi vermiyim size

slm arkadaşlar bende şubat ayında başlıyacağım tedaviye inş.hayırlı olur hamile arkadaşlar inş.sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz tedavi olanlar ve tedaviye başlıyacaklar hayırlı sonuçlarrr alırıs inş.bizimde yüzümüz güler inş.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş.isteyen herkese:ecrin_bebek:

kızlar günaydın. hamilelekte rahim kalınlığı konusunda fikri olan varsa bekliyorum. hamile kalan arkadaşlar rahim kalınlığını hatırlayan varmı.

biv adet olacağın zamanda rahim kalın oluyo doğru biliyorsun ama hamile kalıncada kalın oluyo.

kızlar hastaneden aradılar. 1:30 da hastanerde olcam 2:30 da traqnsferım yapılacak çok heyecanlıyım. dua edın

hamılelıkte adete gore bıraz daha kalın oluyor dıe bılıyorum. benım bıldıgım normal rahım klaınlıgı 9-12 mm olmalı

kızlar hastaneden aradılar. 1:30 da hastanerde olcam 2:30 da traqnsferım yapılacak çok heyecanlıyım. dua edın

canım ya hayırlı olsun benimde trnsferim bugün.bnde 1 de hastanede olcam.kaç yumurtan var kaç tane transfer edilmesini istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…