selam kızlar nasılsınız. tedavide olan arkadaşlar bol şans diliyorum. beklemede olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.
bugün keseleri görmeye gitim. üçüzüm olucak arkadaşlar. çok şaşkınım.:CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız. tedavide olan arkadaşlar bol şans diliyorum. beklemede olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.
burdayım şekerlerim.doktora gittim sorun yok çok şükür.kan sayımı falan
istedi ,vitamin verdi.
emsallciğim sevindim senin adına inşallah yükselecek
değerin rabbimin izniyle.hayırlı
haberlerini bekliyoruz.
kızlar merhaba beni merak eden yok galiba :))
açelyaaaaaaa ne mutlu sana allah tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı uğurlu olsun allah kucagına almayı nasip etsin darısı başımızaa aminselam kızlar nasılsınız. tedavide olan arkadaşlar bol şans diliyorum. beklemede olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.
bu seferde bu rahim kalınlığı kafama takıldı tabi. saatlerder arıyorum internette. hamilelikte rahim kalınlığı ne oluyor diye aranıp duruyorum ama bişey bulamadım. bişey bilen varmı, bu kalınlık neye alamet.
harikaa yaa. kör istedi bir göz Allah verdi 3 göz olmuş:) sağlıkla hepsını kucagına al inşallah sorunsuz bir sekılde.selam kızlar nasılsınız. tedavide olan arkadaşlar bol şans diliyorum. beklemede olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah.
bu seferde bu rahim kalınlığı kafama takıldı tabi. saatlerder arıyorum internette. hamilelikte rahim kalınlığı ne oluyor diye aranıp duruyorum ama bişey bulamadım. bişey bilen varmı, bu kalınlık neye alamet.
kızlar günaydın. hamilelekte rahim kalınlığı konusunda fikri olan varsa bekliyorum. hamile kalan arkadaşlar rahim kalınlığını hatırlayan varmı.
biv adet olacağın zamanda rahim kalın oluyo doğru biliyorsun ama hamile kalıncada kalın oluyo.
kızlar hastaneden aradılar. 1:30 da hastanerde olcam 2:30 da traqnsferım yapılacak çok heyecanlıyım. dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?