Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya arkadaşlar bu arada Onuseviyorum nerde doktora gidecekti hala haber yok merak ettim

canim dussede kalitesi kotu olanlar bozulur onlarda zaten senin isine yaramaz
senin icin onemli olan 2 3 tane oda bu satten sonra dusmez sen kendini uzme rahat ol
ayrica ne zaman transfer yarinmi
a.s.
su an transfer gunumuz belli değil dayarnırsa cumaya yanı 5. gune kadar bekleyecekler. en erken yarın olacak. artık heyecanla beklıyorum.
konustugum embrıyolog hepsının 1. kalıte oldugunu soyledı. heralde artık düşmez

Bende pazartesi günü kan verip öğreneceğim,tüp bebek neticesini...Diğer tüpbebek tedavisi gören arkadaşlarımın aksine benim asıl endişem hamile kaldığımı öğrendikten sonra başlayacak,öncesinde yaşadığım servikal yetmezlik kaynaklı 16 ve 18. haftadaki düşükler öyle korkutuyor ki beni,hamile kaldığımı öğrensem bile doğurana kadar korkularım geçmeyecek... 2. hamileliğimden biliyorum uyandığım her sabah ve yatağa yattığım her gece sağlıklı geçen o gün için Allaha şükrediyordum ,eğer hamile kalabilmişsem kabus geri dönecek...Hem çok korkuyorum hem de deliler istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun

senin adina cok uzuldum canim ya
insallah bu son olacak ve artik bebegini kucagina alcaksin
:Saruboceq:

hemen ümitsizliğe kapılma arkadaşım çok erken davranmışsın bence 12.günü bekle inşlh allahım senide sevindirir.

onuseviyorum burdamısın kontrole gidicektin arkadaşım nasıl geçti merak ediyorum

onuseviyorum burdamısın kontrole gidicektin arkadaşım nasıl geçti merak ediyorum

Ya arkadaşlar bu arada Onuseviyorum nerde doktora gidecekti hala haber yok merak ettim

burdayım şekerlerim.doktora gittim sorun yok çok şükür.kan sayımı falan
istedi ,vitamin verdi.

emsallciğim sevindim senin adına inşallah yükselecek
değerin rabbimin izniyle.hayırlı
haberlerini bekliyoruz.

çok şükür sevindim :)

NASLIIIII kıyamam sana ağlama sakın.canımya.zaten cok erkendı suan aglamak içine rken hem bebişinide kötü etkılersın ne olur üüzlme artık canım..
MSMS düşmez düşşe bıle 4e düşsün zaten ıkı tane transfer edıyorlar önemlı olan saglıklı olması.düşünme olumsuz canım

naslicim niye umutlarini tüketiosun bakim?dur bi bakalim cumartesi gelsin.0 da cikabilirdi.iyi düsün biraz.moralini bozma hemen hayirlisiyla degerin yükselir insallah ve senden mutlu haberi aliriz.o zamanda mutluluktan aglarsin insallah.ama bozma moralini canim.herseyin hayirlisi..

canım aynı durum tekrarlayacak diye kanunmu avr.allah korusun endişelnmekte ve düşünmekte haklısın ama lütfen bu senın psıkolojını etkılemesın dolayısyla bebeişinede yansır. bu sefer olacak allahın izniyle coks aglıklı bır bebegını kucagına alacaksın.oanı o günü onu kokladıgın zamanı düşün bitanem.a.s.Şeniz

kızlar hepiniz çok sağolun iyiki varsınız. biraz daha iyiyim. sitede gördüm 9. gün değeri 1 olan ama 12. gün yükselenler var. benimde öyle olur inşallah. gerçekten çok erken oldu test. çoğul olursa hani erkenden belli olur demiştim ben. doktorumda benim ısrarlarıma dayanamadı ve oda benim kadar üzüldü. kesinlikle moralini bozma şu an asla hamile değilsin diyemem. cumartesiyi bekleyip görcez artık bundan sonra beklemek zorundasın dedi. birazdan muayeneye gideceğim rahim kalınlığına bakayım gel dedi doktor.

cmt test sonucum yükselir inşallah.

naslıcıgım işallah yükselcek buna inanıyorum canım
onu seviyorum senn adınada sevındım tatlm bebişine çok iyi bak kaç haftalık oldu suan...
buarada diğer test gününü bekleyen arkadaşlar olumlu sonuçlar almanız dileklerimle...

osman denızhan özgün topik acmıs kızlar .

sağol tatlım.7 haftalık oldum
allahın izniyle.:CüvCüv:

canım bence moralini bozma çünkü daha çok erken
keşke yapmasaydın 12. günü bekleseydin bak şimdi morelin bozulmuş
bence kendini üzme cumartesi gününü bekle inşallah sonucun katlanır ve hamilesindir rabbim gönlüne göre versin :CüvCüv:

canım allah büyük öyle haberler alıyorumki bence hemen moralini bozma hiç beklemediğin kadar yükselebilir sen sadece dua et ve dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…