su an transfer gunumuz belli değil dayarnırsa cumaya yanı 5. gune kadar bekleyecekler. en erken yarın olacak. artık heyecanla beklıyorum.canim dussede kalitesi kotu olanlar bozulur onlarda zaten senin isine yaramaz
senin icin onemli olan 2 3 tane oda bu satten sonra dusmez sen kendini uzme rahat ol
ayrica ne zaman transfer yarinmia.s.
Bende pazartesi günü kan verip öğreneceğim,tüp bebek neticesini...Diğer tüpbebek tedavisi gören arkadaşlarımın aksine benim asıl endişem hamile kaldığımı öğrendikten sonra başlayacak,öncesinde yaşadığım servikal yetmezlik kaynaklı 16 ve 18. haftadaki düşükler öyle korkutuyor ki beni,hamile kaldığımı öğrensem bile doğurana kadar korkularım geçmeyecek... 2. hamileliğimden biliyorum uyandığım her sabah ve yatağa yattığım her gece sağlıklı geçen o gün için Allaha şükrediyordum ,eğer hamile kalabilmişsem kabus geri dönecek...Hem çok korkuyorum hem de deliler istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar günaydın;
9. gün bhcg değerim 2,7 . yani çok düşük. doktor hamilelik varda diyemem yokta diyemem testi çok erken yaptık senin sabırsızlığın yüzünden dedi. 12. gün tekrar test yapılacak. yükselirse hamile olduğunu düşünebeliri ancak dedi. 9. gün çok erken, var olduğu halde sıfır bile çıkabilirdi diyo doktor. ama bence 9. gün için 2,7 çok düşük bi değer. bütün umutlarım bitti sanırım şu an.
onuseviyorum burdamısın kontrole gidicektin arkadaşım nasıl geçti merak ediyorum
Ya arkadaşlar bu arada Onuseviyorum nerde doktora gidecekti hala haber yok merak ettim
burdayım şekerlerim.doktora gittim sorun yok çok şükür.kan sayımı falan
istedi ,vitamin verdi.
emsallciğim sevindim senin adına inşallah yükselecek
değerin rabbimin izniyle.hayırlı
haberlerini bekliyoruz.
kızlar günaydın;
9. gün bhcg değerim 2,7 . yani çok düşük. doktor hamilelik varda diyemem yokta diyemem testi çok erken yaptık senin sabırsızlığın yüzünden dedi. 12. gün tekrar test yapılacak. yükselirse hamile olduğunu düşünebeliri ancak dedi. 9. gün çok erken, var olduğu halde sıfır bile çıkabilirdi diyo doktor. ama bence 9. gün için 2,7 çok düşük bi değer. bütün umutlarım bitti sanırım şu an.
canım aynı durum tekrarlayacak diye kanunmu avr.allah korusun endişelnmekte ve düşünmekte haklısın ama lütfen bu senın psıkolojını etkılemesın dolayısyla bebeişinede yansır. bu sefer olacak allahın izniyle coks aglıklı bır bebegını kucagına alacaksın.oanı o günü onu kokladıgın zamanı düşün bitanem.a.s.ŞenizBende pazartesi günü kan verip öğreneceğim,tüp bebek neticesini...Diğer tüpbebek tedavisi gören arkadaşlarımın aksine benim asıl endişem hamile kaldığımı öğrendikten sonra başlayacak,öncesinde yaşadığım servikal yetmezlik kaynaklı 16 ve 18. haftadaki düşükler öyle korkutuyor ki beni,hamile kaldığımı öğrensem bile doğurana kadar korkularım geçmeyecek... 2. hamileliğimden biliyorum uyandığım her sabah ve yatağa yattığım her gece sağlıklı geçen o gün için Allaha şükrediyordum ,eğer hamile kalabilmişsem kabus geri dönecek...Hem çok korkuyorum hem de deliler istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun
naslıcıgım işallah yükselcek buna inanıyorum canım
onu seviyorum senn adınada sevındım tatlm bebişine çok iyi bak kaç haftalık oldu suan...
buarada diğer test gününü bekleyen arkadaşlar olumlu sonuçlar almanız dileklerimle...
kızlar günaydın;
kızlar hepiniz çok sağolun iyiki varsınız. biraz daha iyiyim. sitede gördüm 9. gün değeri 1 olan ama 12. gün yükselenler var. benimde öyle olur inşallah. gerçekten çok erken oldu test. çoğul olursa hani erkenden belli olur demiştim ben. doktorumda benim ısrarlarıma dayanamadı ve oda benim kadar üzüldü. kesinlikle moralini bozma şu an asla hamile değilsin diyemem. cumartesiyi bekleyip görcez artık bundan sonra beklemek zorundasın dedi. birazdan muayeneye gideceğim rahim kalınlığına bakayım gel dedi doktor.
cmt test sonucum yükselir inşallah.
merhaba;kızlar bugun hastane ıle gorustum 6 tane ye düşmüş embrıyolar. daha düşermi bundan sonra. 3. gunumuız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?