arkadaşlar ben geldim hepinizden Allah razı olsun sizleri çoooooookkkkk seviyorum nasıl bi yürek sizlerdeki yaa gelir gelmez açtım baktım yazdıklarınıza ağladım. sizlere ne diyecegim nasıl teşekkür edecegim bilmiyorum Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallahhh.canlarım test sonucum 37.28 doktorum gebelik yok diyemem ya geç tutundu yada (allah korusun düşük tehlikesi var )dedi perşembe günü testi yeniden yapacagız bu iki gün kendine dikkat et dedi dr. ilaçlara devam aspirin folic ve crinone,nin jel kullanıyordum. dua ediyorum sürekli 2 gün sonra degerim yükselsin diye
yaa kızlar benım kafam karısıyo. sımdı benım 10 embrıyom varya:) yavrularım yane:) benım duydugum kadarı ıle gun ılerledıkce sayı azalabılıyor. peki bitiyormu. yanı benı arayıp demezler dımı 10 embrıyonda gelişmedi falan..
emsalll geç girdim bugün dört gözle bekliyordum arkadaşım hayırlı olsunallahım korusun inşallah sıkı sıkı tutundu bebişin sana hadi yat aşagı kaldır ayaklarını yukarı iki günü keyifli geçir allahım inşallah tamamına erdirecek darısı bizlerin başına hadi kızlaaaaaaaaaar hep beraber emsal içinnnnnn:teytey::dance::dance::teytey:
emsal bizede dua et. artık duaların daha makbul biliyorsun:dance:
arkadaşlar ben geldim hepinizden Allah razı olsun sizleri çoooooookkkkk seviyorum nasıl bi yürek sizlerdeki yaa gelir gelmez açtım baktım yazdıklarınıza ağladım. sizlere ne diyecegim nasıl teşekkür edecegim bilmiyorum Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallahhh.canlarım test sonucum 37.28 doktorum gebelik yok diyemem ya geç tutundu yada (allah korusun düşük tehlikesi var )dedi perşembe günü testi yeniden yapacagız bu iki gün kendine dikkat et dedi dr. ilaçlara devam aspirin folic ve crinone,nin jel kullanıyordum. dua ediyorum sürekli 2 gün sonra degerim yükselsin diye
sagol canımmmm inşallah perşembe günü iyi haberler alırım inşallah dedigin gibi tutundu ve tutunmaya devam eder bebegim inşallah rabbim tamamına erdirir. amin arkadaşım rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın en kısa zamanda isteyen herkezin kucaklarını doldursun. eşimle bu gün konuşuyorduk sizleri anlattım (Allah hepinizden razı olsun bana çok destek oldunuz) inşallah iyi sonuçlar alırız ve inşallah rabbim hasret çeken herkezin hasretini dinririr diye dua ediyordu :)
Estagfirullah canım ne demek her zaman dualarımdasınız hepiniz rabbim yardımcımız olsun. (perşembe günüde tahlilim iyi çıkarsa inşallah)canım aklına geldikçe selavat çek dua et bol bol ben öyle yaptım yapıyorum. inşallah rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürecek inşallah
kızlar günaydın;
9. gün bhcg değerim 2,7 . yani çok düşük. doktor hamilelik varda diyemem yokta diyemem testi çok erken yaptık senin sabırsızlığın yüzünden dedi. 12. gün tekrar test yapılacak. yükselirse hamile olduğunu düşünebeliri ancak dedi. 9. gün çok erken, var olduğu halde sıfır bile çıkabilirdi diyo doktor. ama bence 9. gün için 2,7 çok düşük bi değer. bütün umutlarım bitti sanırım şu an.
kızlar günaydın;
9. gün bhcg değerim 2,7 . yani çok düşük. doktor hamilelik varda diyemem yokta diyemem testi çok erken yaptık senin sabırsızlığın yüzünden dedi. 12. gün tekrar test yapılacak. yükselirse hamile olduğunu düşünebeliri ancak dedi. 9. gün çok erken, var olduğu halde sıfır bile çıkabilirdi diyo doktor. ama bence 9. gün için 2,7 çok düşük bi değer. bütün umutlarım bitti sanırım şu an.
canım yapma boyle varsa bır bebek varolandanda olacaksın..kızlar hepiniz sağolun. test cumartesi günü tekrarlanacak. doktorda olumsuz düşünme diyor. ama insanın elinde değil. yinede gözyaşlarımı tutamıyorum.
kızlar bugun hastane ıle gorustum 6 tane ye düşmüş embrıyolar. daha düşermi bundan sonra. 3. gunumuız
kızlar günaydın;
cnm değerin çok normal bence tabi önemli olan 2 gün sonra ikiye katlanması..inşallah katlanır da Allah tamamına erdirir..kendine çok dikkat et..şimdiden tebrik ederim cnm..
canim hadi hayirlisi..bende yeni geldim eve.istanbuldan almanyaya yani.ama inanki aklim hep sendeydi.su 2 gün dikkat et kendinede bebisin simsiki tutunsun sana.2 gün sonra iyi haberlerini bekliyoruz canim.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?