Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emsalll geç girdim bugün dört gözle bekliyordum arkadaşım hayırlı olsun allahım korusun inşallah sıkı sıkı tutundu bebişin sana hadi yat aşagı kaldır ayaklarını yukarı iki günü keyifli geçir allahım inşallah tamamına erdirecek darısı bizlerin başına hadi kızlaaaaaaaaaar hep beraber emsal içinnnnnn:teytey::dance::dance::teytey:

msms takma bunları kafana transfere sakin git benimde 8 embriyom vardı transfer günü 6 ya inmişti doktorum sorunsuz olanlar kalıyor geriye demişti 4.nü de dontutturdum buay için işallah korkma maşallah az degil 10 tane transferden sonraya kalan kalitelileri dondur hayatım sonrası için sıkıntı çekme hadi hayırlısı

sagol canımmmm inşallah perşembe günü iyi haberler alırım inşallah dedigin gibi tutundu ve tutunmaya devam eder bebegim inşallah rabbim tamamına erdirir. amin arkadaşım rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın en kısa zamanda isteyen herkezin kucaklarını doldursun. eşimle bu gün konuşuyorduk sizleri anlattım (Allah hepinizden razı olsun bana çok destek oldunuz) inşallah iyi sonuçlar alırız ve inşallah rabbim hasret çeken herkezin hasretini dinririr diye dua ediyordu :)

emsal bizede dua et. artık duaların daha makbul biliyorsun:dance:

Estagfirullah canım ne demek her zaman dualarımdasınız hepiniz rabbim yardımcımız olsun. (perşembe günüde tahlilim iyi çıkarsa inşallah)canım aklına geldikçe selavat çek dua et bol bol ben öyle yaptım yapıyorum. inşallah rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürecek inşallah

cnm değerin çok normal bence tabi önemli olan 2 gün sonra ikiye katlanması..inşallah katlanır da Allah tamamına erdirir..kendine çok dikkat et..şimdiden tebrik ederim cnm..

canim hadi hayirlisi..bende yeni geldim eve.istanbuldan almanyaya yani.ama inanki aklim hep sendeydi.su 2 gün dikkat et kendinede bebisin simsiki tutunsun sana.2 gün sonra iyi haberlerini bekliyoruz canim.:Saruboceq:

canim benim allahim dualarini kabul etsin yuzunu hep guldursun yarin senin icin daha uzun halay cekicez sen merak etme guzel haberlerle geleceksin rahat ol stres yapma
allahim bebisine yardim etsin:Saruboceq:

kızlar günaydın;
9. gün bhcg değerim 2,7 . yani çok düşük. doktor hamilelik varda diyemem yokta diyemem testi çok erken yaptık senin sabırsızlığın yüzünden dedi. 12. gün tekrar test yapılacak. yükselirse hamile olduğunu düşünebeliri ancak dedi. 9. gün çok erken, var olduğu halde sıfır bile çıkabilirdi diyo doktor. ama bence 9. gün için 2,7 çok düşük bi değer. bütün umutlarım bitti sanırım şu an.

mrb.canım kendini üzme lütfen sonuçda dr."varda yokda diyemem 9.gün çok erken 0 bile çıkabılırdı "demiş yani bence stres yapıp kendınıde bebişinide etkileme işallah 3-4 gün içinde hamıle haberlerini alırız ve sevınırız canım:teytey::teytey:

naslı bu testi yok say. bılıyorsun zaten çok erkendi. sabret bırkaç gun daha. guzel haberler alman dileğiyle..

naslı değerin düşük gerçekten ama umut devam ediyo yine de..
çok da stres yapma bence..
o zaman pazartesi mi tekrardan yapacaksın..
inşallah cnm hamilesindir:Saruboceq:

kızlar hepiniz sağolun. test cumartesi günü tekrarlanacak. doktorda olumsuz düşünme diyor. ama insanın elinde değil. yinede gözyaşlarımı tutamıyorum.

kızlar bugun hastane ıle gorustum 6 tane ye düşmüş embrıyolar. daha düşermi bundan sonra. 3. gunumuız

canim benim uzme kendini hicbirsey olmasaydi daha daha dusuk cikiyordu 1 yada alti
belki bebegin sana tutunmaya calisiyor :uhm:
oyuzden onu uzme ve rahat ol gercektende erken yaptin
ama artacak insallah degerin sadece rahat ol ve dinlen
a.s.

kızlar hepiniz sağolun. test cumartesi günü tekrarlanacak. doktorda olumsuz düşünme diyor. ama insanın elinde değil. yinede gözyaşlarımı tutamıyorum.
canım yapma boyle varsa bır bebek varolandanda olacaksın..

kızlar bugun hastane ıle gorustum 6 tane ye düşmüş embrıyolar. daha düşermi bundan sonra. 3. gunumuız

canim dussede kalitesi kotu olanlar bozulur onlarda zaten senin isine yaramaz
senin icin onemli olan 2 3 tane oda bu satten sonra dusmez sen kendini uzme rahat ol
ayrica ne zaman transfer yarinmi
a.s.

cnm bence de hemen üzülme..benim anlamadığım doktorun bunun sıfır bile çıkabileceğini bildiği halde neden testi yapmayı kabul etti...senin moralinin bozulacağını düşünmesi gerekirdi bence..en azından seni uyarması gerekirdi diye düşünüyorum..bak boşu boşuna üzülüyorsun...inşallah cumartesi günü yüzün güler cnm..bizler de güzel haberlerini bekliyoruz..

cnm değerin çok normal bence tabi önemli olan 2 gün sonra ikiye katlanması..inşallah katlanır da Allah tamamına erdirir..kendine çok dikkat et..şimdiden tebrik ederim cnm..

inşallah canım amin Allah razı olsun dün tahlil sonucunu beklerken bişey yoktur diye baya dolaştım kipa yı falan gezdim dünden beri baya sancım var bilseydim gezmezdim ama inşallah yarın degerin katlandıgını görürüm canım

naslı cim üzülme lütfen daha çok erken 9. gün de zaten belli olmaz 12. gün degerin önemli inşallah 12. gün degerin çok çok güzel çıkacak hiç moralini bozma bebişin sana tutunmaya çalışıyor bence ne kendini ne eşini nede bebişini zorlayıp üzme rabbim yüzünü güldürecek inşallah

canim hadi hayirlisi..bende yeni geldim eve.istanbuldan almanyaya yani.ama inanki aklim hep sendeydi.su 2 gün dikkat et kendinede bebisin simsiki tutunsun sana.2 gün sonra iyi haberlerini bekliyoruz canim.:Saruboceq:

canım benim çok teşekkür ederim ne diyecegimi bilemiyorum sizlere :) hepiniz çok tatlısınız inşallah yarın da iyi haberler verecegim sizlere Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…