Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım transferin yüzgüldüren hayırlarla sonuçlansın inşlalah tabi tüm tedavideki arkadaşalrında yüzünü rabbim güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım ya hayırlı olsun benimde trnsferim bugün.bnde 1 de hastanede olcam.kaç yumurtan var kaç tane transfer edilmesini istiyorsun

Allah yardımcımız olsun.
5 tane embrıyo gelısımıne devam edıyormus. 2 tane transfer etmeyı düşünüyorlar. bana uyar:)
senın kaç tane var kaç tane transfer olacak

Allah yardımcımız olsun.
5 tane embrıyo gelısımıne devam edıyormus. 2 tane transfer etmeyı düşünüyorlar. bana uyar:)
senın kaç tane var kaç tane transfer olacak

benimde 6 tane embriyo dewam ediyor.onlar iki diyor ama bende 3 istiyorum.bu arada sana bişi sorcam bana doktor toplamadan beri günde en az 5 litre su iç diyor sana öle bişi dedilermi neden bu kadar su içmem gerektiğini merak ediyoryumda

kızlar hastaneden aradılar. 1:30 da hastanerde olcam 2:30 da traqnsferım yapılacak çok heyecanlıyım. dua edın

sakin ol canım sakın heyecanlanma ve korkma. bol şans sana. yavrucukların sana sıkıca sarılsın inşallah.
benden sana tavsiye; sıkışık olacaksın ya çok abartırsan çok rahatsız oluyorsun yolda içmeye başla suyu yanına al emi. trasfer bittikten sonrada sürgü iste hemen tuvalete kalkma. bütün merkezler farklı bişey söylüyo ama benimkiler ilk etapta ne kadar yatarsan o kadar iyi olur demişti. söylemişlerdir mutlaka ama bende söleyim parfüm sıkmayacaksın parfümlü üründe kullanmayacaksın unutma embriyolara zarar veriyormuş.

bol şans arkadaşım.

yok canım denmedı. ama ben bol su içmeye devam ettım. vucuttakı ılac etkıısını azaltmak için içilir bol su

canım çok sağol. inşallah duzgun gıder hersey sımdıye kadar çok guzeldı sıkıntı yoktu. ınsallah olmazda. suya dıkkat edıcem. saol onerın ıcın

yok canım denmedı. ama ben bol su içmeye devam ettım. vucuttakı ılac etkıısını azaltmak için içilir bol su

teşekür ederim canım.bnde içiyorum ama içim dışım su oldu artık:Saruboceq:

canım kusura bakma ama sana son bir şey daha sormak istiyorum.transfere giderken aç ya da tok olman bişey ifade eder mi?yemek yeyip yememekte karar veremedim de

kızlar aç tok farketmez. hafif şeyler yemeye gayret gösterin nolur nolmaz.

Uumudumsun canın istiyorsa ye tabi. ben şunun için hafif yiyin dedim; heyecanlanıyorsun insan o arada ister istemez bende ayıptır sölemesi sucuklu yumurta diye gebermiştim transfer sabahı sonra midem ağzıma gelmişti. onun için dedim. ye sen ye bişey olmaz.

canım teşekürler.sen hamilemisin tüpmüydü seninde

bana dua yokmu bende 1 de hastanede olcam benimde transferim bugün:Saruboceq:

canımmm olmaz mı seninkini farketmemişim kusura bakma..:1hug:
inşallah kızlar birlikte alırsınız o güzel haberi..:Saruboceq:
ne güzel aynı gün olacakmış :)

kızlar hastaneden aradılar. 1:30 da hastanerde olcam 2:30 da traqnsferım yapılacak çok heyecanlıyım. dua edın

canım ya hayırlı olsun benimde trnsferim bugün.bnde 1 de hastanede olcam.kaç yumurtan var kaç tane transfer edilmesini istiyorsun

allahim bu arkadaslarimizin bu mubarek gunlerde emeklerini bosa cikarma yarabbi
insallah en hayirlisi ne ise onu verirsin
insallah evlat ozlemlerini giderirsin yarabbi:Saruboceq:

kizlar sakin olun ok dualarimiz sizinleeeeeeeee

allahim bu arkadaslarimizin bu mubarek gunlerde emeklerini bosa cikarma yarabbi
insallah en hayirlisi ne ise onu verirsin
insallah evlat ozlemlerini giderirsin yarabbi:Saruboceq:

kizlar sakin olun ok dualarimiz sizinleeeeeeeee

amin inşallah. valla asure ayında dualar makbulken oluyor:) Allah kımsenın emeklerını boşa cıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…