Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim eline emeğine sağlık sen bana umut oldun bu listelerinle (inşallah tüm tedavi sürecindeki arkadaşlarada olacaksın ve onlarda benim gibi pozitif sonuç alacaklar) sana ne desem az Rabbim gönlüne göre versin çokk sagol.

EMSAALL canim gercekten cok sevindim masallah sana demistik demi
gozunuz aydin allahim bizim meleklerimizide gonder

canım çok sağol yanımda oldugun için. merak etme inşallah en kıza zamanda sende bizlere müjde vereceksin ve senin halay başını ben çekecegim :) dualarım seninle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasınn inşallahhhhh

emsall.kesinleştimi senin hamilelik?allahım ne güzel.hayırlı olsun..
onuseviyorumun bu güzel listesinde bizde olalım allam lütfenn..

mrb canim yanilmiyorsam uzun protokol tedavi oluyordun adetin geldimi gelismeler nasil

slm kızlar ben geldim müjdeeee hamileyimmmmmmmmmm :))) degerim 143 bebişim içimde Rabbime şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başıına dualarım sizinle arkadaşlar

tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:sm_cool:

bugün transferi olan arkadaşlarımızında Allah yardımcı olsun.hayırlısıyla güzel sonuçlara vesile olsun inşallah

tecrübeli arkadaslar bisesorcam size haftaya cuma ilk ultrasonum yapilcak.kese görmek icin.vajinal yoldanmi yapilio ultrason?eger öyleyse bi zarari olmuyomu acaba??

canım vajinal muayene yapıyolar.çünkü daha net görünüyor.bir zararı olsa bakmazlar zaten canım.banada öle baktılar.bebişini görünce bize haber ver muhakkak...

canım inşallah ...senin durumun ne canım?

kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım

allah nasib ederse bende şubat itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyacağım ama biraz tedirginim biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım.......yaşım 27 ,6 senelik evliyim...ilk başlarda biz istemedik daha sonra istediğimizde 1 düşüğümüz oldu şimdide eşimin sperm değerleri düşük olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdik rabbim isteyen herkese nasib etsin.......

slm kızlar ben geldim müjdeeee hamileyimmmmmmmmmm :))) degerim 143 bebişim içimde Rabbime şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başıına dualarım sizinle arkadaşlar

canım yeni gördüm ne güzellllll delikafadulden zaten hamile olduğun beliydi ama emin oldun canım hayırlısı allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına:1hug:

süper bir haber çok sevindim :teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar bi şey sorcam hamile kalan arkadaşlara tüp bebekte transferden sonra hamilelik belirtisi oldumu

selam kızlar uzun zamandır uğramamıştım ev taşımaydı ertelenen transferdi derken şimdi yüzüm biraz güldü de sizlerlede paylaşmak istedim. tedavide olan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler ve hayırlı sonuçlar diliyorum. ve hamiş kalan arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve Allah tamamına erdirsin diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. veeee 11 ekim 2008 de toplanan yumurtalarım 10 ocak 2009 tarihinde hayırlısı ile (yani yarın ) transfer edilecek inşallah. Dilerim daha hayırlı haberlerle dönerim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

Emsalcim tebrik ederim.. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:Saruboceq:
çok sevindimmmmmm :))))))))))

kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım

cnm inşallah sonucu da güzel olur sorunsuz olur :Saruboceq:

Kızlar benim de yarın 9,30 da toplacak yumurtalar bana da dua edin nolur..
sizin kaç gün sonra oldu transferler toplamadan sonra?

Kızlar benim de yarın 9,30 da toplacak yumurtalar bana da dua edin nolur..
sizin kaç gün sonra oldu transferler toplamadan sonra?

canım allah yardımcın olsun inşallah.kolay geçecek inşallah bol bol yumoşun olacak...
heyecan yapma.bol bol dua et canım...

hadi hayırlısı tatlım.umarım herşey yolunda gider ve rabbim yüzünü güldürür...habersiz bırakma bizi...

tedavin hayırlı olsun canım.rabbim kucağını boş bırakmasın bu defa inşallah...a.s.

Emsalcim tebrik ederim.. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:Saruboceq:
çok sevindimmmmmm :))))))))))

canım çok teşekkür ederim amin inşallah canım. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahhhhhh. emin olun her daim dualarım sizlerle.her biriniz inşallah müjdeli haberler vereceksiniz

tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:sm_cool:
canım inşallah Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın dualarım sizlerle. amin canım inşallah şimdi onun için dua ediyorum hayırlısı ile kucagımıza alalım Ya Rabbim diye
Canım kesin belli oldu Allah'ıma şükür teşekkür ederim. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…