HAMİŞLER LİSTEMİZ -
1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE
2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:
3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...
4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:
5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..
6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:
7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...
8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:
9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:
10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.
comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:
badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:
Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE
IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:
yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:
ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:
lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE
82bursa: HAMİLE.......
ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE
tuba.18 : HAMİLEEE
laram : HAMİLE
ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...
onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...
sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...
zonnetje : dayanamıyorum ve yazıyorum.2.deneme dondurulmuşlarla HAMİLEEEE..
figenn _ : sonuç positif HAMİLEEEE
autocad : sonuç positif ..HAMİLEEEE
açeyla : değeri yüksek üçüz gebelik olabilir..HAMİLEEEE
esencim : HAMİLEE
karanfil28 : HAMİLEEE....2008 İN SON HABERLERİ...
emsalll35 : HAMİLEEEEE...2009 ÜN İLK MÜJDESİ...
allah tamamına erdirsin inşallah...
EMSAALL canim gercekten cok sevindim masallah sana demistik demi
gozunuz aydin allahim bizim meleklerimizide gonder
canım çok sağol yanımda oldugun için. merak etme inşallah en kıza zamanda sende bizlere müjde vereceksin ve senin halay başını ben çekecegim :) dualarım seninle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasınn inşallahhhhh
emsall.kesinleştimi senin hamilelik?allahım ne güzel.hayırlı olsun..
onuseviyorumun bu güzel listesinde bizde olalım allam lütfenn..
slm kızlar ben geldim müjdeeee hamileyimmmmmmmmmm :))) degerim 143 bebişim içimde Rabbime şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başıına dualarım sizinle arkadaşlar
tecrübeli arkadaslar bisesorcam size haftaya cuma ilk ultrasonum yapilcak.kese görmek icin.vajinal yoldanmi yapilio ultrason?eger öyleyse bi zarari olmuyomu acaba??
emsall.kesinleştimi senin hamilelik?allahım ne güzel.hayırlı olsun..
canım vajinal muayene yapıyolar.çünkü daha net görünüyor.bir zararı olsa bakmazlar zaten canım.banada öle baktılar.bebişini görünce bize haber ver muhakkak...
sagol canim.mutlaka haber vericem.hayirlisiyla bi görsem:ecrin_bebek:
slm kızlar ben geldim müjdeeee hamileyimmmmmmmmmm :))) degerim 143 bebişim içimde Rabbime şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başıına dualarım sizinle arkadaşlar
]COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]
pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....
şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..
semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..
irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye oluyor, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek dendi.
tedavisi başladı.pazartesi salı yumoşları toplanacak...
karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...
fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..
yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..
asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...
multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..
hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...
myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.
glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..
senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..
BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..
shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..
haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak
tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.
VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...
melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..
lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...
bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.
hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..
nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...
saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...
neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...
bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...
selcen : adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...
kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...
naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....
SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...
crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...
sesib : tedavisi ocakta başlıyor...
emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...
mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...
umudumsun0707 : transferi yapıldı sonuç bekliyor.
biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.tüp bebeğe başlıyor.reglin üçüncü günü hormon testi yapacak.
visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı...(
msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.transferi yapıldı sonuç bekliyor.
azbycv : memorialde tedavi oluyor.gonal-f ve cetrotide 0,25 kullanıyor.
s&g : şubatta tedaviye başlıyor.
HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff
arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5
kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım
Kızlar benim de yarın 9,30 da toplacak yumurtalar bana da dua edin nolur..
sizin kaç gün sonra oldu transferler toplamadan sonra?
selam kızlar uzun zamandır uğramamıştım ev taşımaydı ertelenen transferdi derken şimdi yüzüm biraz güldü de sizlerlede paylaşmak istedim. tedavide olan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler ve hayırlı sonuçlar diliyorum. ve hamiş kalan arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve Allah tamamına erdirsin diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. veeee 11 ekim 2008 de toplanan yumurtalarım 10 ocak 2009 tarihinde hayırlısı ile (yani yarın ) transfer edilecek inşallah. Dilerim daha hayırlı haberlerle dönerim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
allah nasib ederse bende şubat itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyacağım ama biraz tedirginim biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım.......yaşım 27 ,6 senelik evliyim...ilk başlarda biz istemedik daha sonra istediğimizde 1 düşüğümüz oldu şimdide eşimin sperm değerleri düşük olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdik rabbim isteyen herkese nasib etsin.......
Emsalcim tebrik ederim.. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:Saruboceq:
çok sevindimmmmmm :))))))))))
canım inşallah Rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın dualarım sizlerle. amin canım inşallah şimdi onun için dua ediyorum hayırlısı ile kucagımıza alalım Ya Rabbim diyetebrik ederim.darısı başımıza inşallah.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah:sm_cool:
Canım kesin belli oldu Allah'ıma şükür teşekkür ederim. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhhemsall.kesinleştimi senin hamilelik?allahım ne güzel.hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?