E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.961
kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım
slm kızlar ben geldim müjdeeee hamileyimmmmmmmmmm :))) degerim 143 bebişim içimde Rabbime şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başıına dualarım sizinle arkadaşlar
kızlar günaydın çok moralim bozuk. sabah 6 da kahverengi akıntı başladı hafif hafif devam ediyor tam kanama şeklinde değil daha. doktoru aradım. kan ver hemen bakalım dedi. kan verdim . sonuç 6.24. doktorla konuşamadım henüz dersteymiş.
yani transferin 9. günü sonucum 2,70 di. 11. gün sonucumda 6,24 yükselmiş ama çok aaaazzzzz..
ne biçim bi iş buuuu.
merhaba nazlı aranıza yeni katıldım.degerlerin düşük çıkmış ama yinede umudunu kaybetme son anda hızlı bir şekilde yükselebiliyor inşallah öyle olur.bende mikro yapmıştım sonucu bir hafta önce öğrendim.11 gün degerim 33 dü,çok koyu renkli neredeyse siyaha yakın kanamam basladı dr. bana 2 gün sonra tekrar kan verelim demişdi.tekrar verdim 29 çıktı.dr kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama hayırlısı dua etmekden başka yapabilecek birseyimiz yok.umarım degerlerin yükselir çünkü cevremde böyle hızla yükselen degerler duydum.
bluenight hoşgeldin. benimde dış gebelik falan belki bilmiyorum daha. doktor 5 in üstünü gebe kabul ederiz ama sonuç çok düşük. bekleyip pazar günü tekrar test yapıcaz yapacak bişey yok dedi. sanada geçmiş olsun. sağol inşallah yükselir değerler ama çok umudum yok.
kızlar günaydın çok moralim bozuk. sabah 6 da kahverengi akıntı başladı hafif hafif devam ediyor tam kanama şeklinde değil daha. doktoru aradım. kan ver hemen bakalım dedi. kan verdim . sonuç 6.24. doktorla konuşamadım henüz dersteymiş.
yani transferin 9. günü sonucum 2,70 di. 11. gün sonucumda 6,24 yükselmiş ama çok aaaazzzzz..
ne biçim bi iş buuuu.
ne biçim bi iş buuuu.
Kızlar benim de yarın 9,30 da toplacak yumurtalar bana da dua edin nolur..
sizin kaç gün sonra oldu transferler toplamadan sonra?
kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım
bluenight hoşgeldin. benimde dış gebelik falan belki bilmiyorum daha. doktor 5 in üstünü gebe kabul ederiz ama sonuç çok düşük. bekleyip pazar günü tekrar test yapıcaz yapacak bişey yok dedi. sanada geçmiş olsun. sağol inşallah yükselir değerler ama çok umudum yok.
hepiniz sağolun bu arada.
kahverengi akıntımda devam ediyor hala. kanama şekline dönüşmedi bazen artıyor. bazen azalıyor.
ben 5 ay tedaviye ara verdim kızlar. bu süre boyunca ne siteye gereceğim. ne iğne ne ilaç ne yumurta nede yumurtlama kelimelerini duymak bile istemiyorum. kendime 5 ay tatil verdim.
iyiyim ve hepinizi seviyorum.
hepinize bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?