Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın çok moralim bozuk. sabah 6 da kahverengi akıntı başladı hafif hafif devam ediyor tam kanama şeklinde değil daha. doktoru aradım. kan ver hemen bakalım dedi. kan verdim . sonuç 6.24. doktorla konuşamadım henüz dersteymiş.
yani transferin 9. günü sonucum 2,70 di. 11. gün sonucumda 6,24 yükselmiş ama çok aaaazzzzz..
ne biçim bi iş buuuu.

emsal kendi derdimden seni yeni gördüm arkadaşım. çok sevindim çoooooooookk. darısı bana inşallah.

kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım

hadi hayirli olsun.insallah 2side simsiki tutunur sana.test günün ne zaman canim?

Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz​

Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Kadınlar Kulübü Üyelerine Özel Ücretsiz Tüp Bebek ve Bütünleşik Tedavi Planı.

Maya Tüp Bebek Merkezi, anneliği yaşamak isteyen anne adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. Anketi dolduran 750. kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi armağan ediyoruz. Anketimizi dolduran tüm üyeler ise “Bütünleşik Tedavi Planı”ndan yararlanma hakkı kazanacak.

Çekilişimize katılan 750. üye, 1800 Euro değerindeki jinekolojik muayene, sperm tahlili ve geri kalan tüm tedaviyi kapsayan, ücretsiz tüp bebek tedavisi ve Maya Konukevi’nde konaklama hakkı kazanacaktır. (İlaç masrafları, ilave olarak çıkabilecek ek tedavi giderleri çifte aittir.)

Konun devamı ve detayları için burayı tıklayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben geldim müjdeeee hamileyimmmmmmmmmm :))) degerim 143 bebişim içimde Rabbime şükürler olsun.darısı tüm isteyenlerin başıına dualarım sizinle arkadaşlar

canım tebrik ederim. çok güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin. sağlıklı büyüsün doğsun inşallah .:teytey:

merhaba nazlı aranıza yeni katıldım.degerlerin düşük çıkmış ama yinede umudunu kaybetme son anda hızlı bir şekilde yükselebiliyor inşallah öyle olur.bende mikro yapmıştım sonucu bir hafta önce öğrendim.11 gün degerim 33 dü,çok koyu renkli neredeyse siyaha yakın kanamam basladı dr. bana 2 gün sonra tekrar kan verelim demişdi.tekrar verdim 29 çıktı.dr kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama hayırlısı dua etmekden başka yapabilecek birseyimiz yok.umarım degerlerin yükselir çünkü cevremde böyle hızla yükselen degerler duydum.

bluenight hoşgeldin. benimde dış gebelik falan belki bilmiyorum daha. doktor 5 in üstünü gebe kabul ederiz ama sonuç çok düşük. bekleyip pazar günü tekrar test yapıcaz yapacak bişey yok dedi. sanada geçmiş olsun. sağol inşallah yükselir değerler ama çok umudum yok.

herseyin hayırlısı,allah yardımcın olsun inşallah hayırlı güzel haberler verirsin.

naslicim cok üzüldüm ama bakalim dr.un ne diycek?hayirlisi olsun insallah..

naslı canım en iyisini doktor bilir ama acaba yerleşiyo falan olabilir mi..?
inşallah öyledir .. bebişin de naslı naslı geliyodur:Saruboceq:
dur bakalım yaa şimdiden .. insan diyecek bişey de bulamıyo ki :1hug:

Kızlar benim de yarın 9,30 da toplacak yumurtalar bana da dua edin nolur..
sizin kaç gün sonra oldu transferler toplamadan sonra?

insallah sorunsuz bir sekilde toplanir canimcim yumurtalarin
allah yardimcin olsun

kızlar çok şükür sorunsuz bir şekilde hersey halloldu. ıkı embrıyo transfer oldu. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tesekkur ederım

canip benim insallah allahim yardimcin olur ve sana sikica tutunur bebislerin

canim ya biraz dusuk ama hic keyfini bozma belkide gec yerlesti cunku degerin negatif olacak kadar dusuk degil
allahim hayirlisini versin

kizlar aranizda uzun protokol yaptirip adet gormeden puregona gecen varmi
biz bugun puregona basliyoruz
biraz kafam karisti dogrusu

kızlar sonunda regl odlum yarın doktora gıdecegım cok rahatladım ınanamıyorum...

bende bugün dr a gittim reglimin 3.günüydü kan verdim hormon tahlillerim için. pztesi sonuçları alıcam.
tahlillerde normal çıkarsa bundan sonraki aşama ne olacak tüp bebek için kızlar bana bilgi verirmisiniz.
hemen ilaca başlıcakmıyım.
bişey daha sorucam aşılamada ben gonol-f iğne olmuştum. günde üç iğneyi birden yaptığımda ancak 4 yumurta olmuştu bende az değilmi.

doktor aradı kızlar. kimyasal kesinlikle dedi. pazar günü test yenilenecek. ama artık ihtimal yok. hazırla kendini dedi. ancak bu değer %60 oranında yükselirse bir ihtimal olabilir ama sağlıklı bi gebelikten sözetmek şu anda mümkün değil dedi.

hepiniz sağolun bu arada.

kahverengi akıntımda devam ediyor hala. kanama şekline dönüşmedi bazen artıyor. bazen azalıyor.
ben 5 ay tedaviye ara verdim kızlar. bu süre boyunca ne siteye gereceğim. ne iğne ne ilaç ne yumurta nede yumurtlama kelimelerini duymak bile istemiyorum. kendime 5 ay tatil verdim.

iyiyim ve hepinizi seviyorum.
hepinize bol şans diliyorum.

canım naslım allahtan ümit kesılmez bu 5 ay içind eoluveırı bakarsınkendıne ıyı bak bıtanem.sen kocan saglıklı olunda ınsaalah gerısı olur

canim hakkinda hayirlisi olsun ama sakin pes etme!!kendi kendinemi 5 ay verdin dr.un mu dedi?eger dr.un demediyse ara verme canim bence.pes etme.olucak elbet.napalim bizim bebislerimiz biraz nazli geliyolar.ama pes etmek yok.olurmu?Çok üzgünüm çoook

karanfilcim doktor bişey demedi. ben kendi kendime 5 ay ara verdim. çünkü son üç ayda iki aşılama bir de micro yapıldı ve çooook yıprandım. bi süre bunların hepsinden uzak kalmak istiyorum.

bu arada geç yerleşme falan olamaz dedi doktor.
hepinize teşekkür ederim.

hayirlisi olsun canim yaaaaaaaaaaa
ne diyelim daha gunu gelmemis demekki
:uhm::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…