[sıze="2"]selam kızlar uzun zamandır uğramamıştım ev taşımaydı ertelenen transferdi derken şimdi yüzüm biraz güldü de sizlerlede paylaşmak istedim. Tedavide olan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler ve hayırlı sonuçlar diliyorum. Ve hamiş kalan arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve allah tamamına erdirsin diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.[/sıze] [sıze="3"]veeee 11 ekim 2008 de toplanan yumurtalarım 10 ocak 2009 tarihinde hayırlısı ile (yani yarın ) transfer edilecek inşallah. Dilerim daha hayırlı haberlerle dönerim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...[/sıze]
Arkadaşlar benimde büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesini verecekler.yarınmı vurulucam yoksa sonramı bilmiyorum.hayırlısı öğreneceğiz bakalım.foliküller gelişmiş iyi bakalım ne kadar yumurta elde edilecek.sırada toplama işlemi var.süreci yarıladık.rabbim banada sizlerede hayırlısı ile güzel sonuçlarla tamamlamayı nasip etsin.
Olmayan arkadaşlarda bunun bir imtihan olduğunu düşünerek teselli bulabilir.rabbim belki bir daha ki sefere nasip edecek.belki bu sefer olan hayırlı bir evlar olmayacaktı.sonuçta veren de o vermeyende ve herşeyi bilende.biz elimizden geleni yapalım ki yapıyoruz sonrası tevekkül ve dua ..
canım benim az yada çok degerin çıkıyor merak etme ve kendini kasma bebişin geliyo işte dua et bol bol moralini bozma bi kaç gün sonra çok daha iyi bi degerle müjdeyle geleceksin bu kadar aceleci olma kendinide bebişinide üzmekızlar günaydın çok moralim bozuk. sabah 6 da kahverengi akıntı başladı hafif hafif devam ediyor tam kanama şeklinde değil daha. doktoru aradım. kan ver hemen bakalım dedi. kan verdim . sonuç 6.24. doktorla konuşamadım henüz dersteymiş.
yani transferin 9. günü sonucum 2,70 di. 11. gün sonucumda 6,24 yükselmiş ama çok aaaazzzzz..
ne biçim bi iş buuuu.
dualarım seninle canım degerin yükselecek merak etmeemsal kendi derdimden seni yeni gördüm arkadaşım. çok sevindim çoooooooookk. darısı bana inşallah.
çok teşekkür ederim amin canım inşallaahhh darısı tüm isteyenlerin başınacanım tebrik ederim. çok güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin. sağlıklı büyüsün doğsun inşallah .:teytey:
hayırlı olsun şimdiden güzelim çoğu gitti azı kaldı haklısın bizler elimizden geleniyaptık gereken yardımları aldık olmadı ama olmayacak diye birşey yok inşallah senden de hayırlı haberler alırız ve desene son 20 gün bu hayırlı haber için
kizlar dun ilk ignemi oldum puregon 150 lik sali gunude kontrolum var sizler nasil olmustunuz ilk gunler kaclik vuruldunuz ve kac gun yaptinizzzzzzzzzzzz
canım sakım kımse ıle kıyaslama. sende bılıyorsun herkesın durumu farklı. keske herkese aynı olsa:) harıka bi şekılde burada karsılastırırdık:)
umarım çok iyi gecer tedavın. hersey yolunda gıtsınnn..
kizlar dun ilk ignemi oldum puregon 150 lik sali gunude kontrolum var sizler nasil olmustunuz ilk gunler kaclik vuruldunuz ve kac gun yaptinizzzzzzzzzzzz
buyur canım merak etme. dr lara guven. benıde bılıyorsun çok sorun cıkar dıe bekledım ama transferde bıttı soru nsuz sekılde.kiyaslama degilde merak canim kim nasil yapti diye
tsk ederim insallah canim yumoslar buyur ve sorunsuz tedavime devam ederim
sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini
hadi hayırlı olsun canım. şimdi yumurtaların gelişecek. güzel güzel gelişsinler inşallah.
ben 7 gün 75 doz puregon kullandım 8.gün 150 doz,9.gün 225 doz oldum ve bitirdim.
buyur canım merak etme. dr lara guven. benıde bılıyorsun çok sorun cıkar dıe bekledım ama transferde bıttı soru nsuz sekılde.
iyiyim sadece sıkıldım:) calısan ınsan olunca evde durmak zor geliyor.
ee bırde hasta değilim ama yataktayım:)
bişey sorucam yaa benım transferden sonra ozellıkle dun akşamdan berı kullandıgım gunluk ped hep ıslak. sankı su gelıyo hep. ne olabılır bu.
kızlar sorunlar neydı sızlerde ben şöyle bır anlatıyımmı
bu sıte de gerçekten herşey konuşuluyorya heledeherkes bırbırını anlıyorya bu süper bişey yanı
4 yıllık evlıyım .3,5 yıldır olmuyor bu zamn içerısınde tetkıkler tedavıler üzüntüler ağlamaar la geçti.sonuç :1 yıl içerısınde bır kımyasal gebelık o kadar gerısı dedıgım gıbı üzüntü sitres ten ibaret.
doktorlar olur bekle dıyorlar gıtmedıgım hastane kalmadı ama yınede bır yerlerde bır sorun oldugunu düşünüyorum
mesela ben tedavılere ılk başladıgımda panık atak geçirdim almış oldugum antıdeprasanların ebgel olabılecegını düşünüyorum
eşime tetkıklerın başında test yapıldı normal dendı bı dahada ısteyen olmadı ondan yola cıkmayı düşünüyorum zaten ılk onu sölıycem onla başlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?