buyur canım merak etme. dr lara guven. benıde bılıyorsun çok sorun cıkar dıe bekledım ama transferde bıttı soru nsuz sekılde.
iyiyim sadece sıkıldım:) calısan ınsan olunca evde durmak zor geliyor.
ee bırde hasta değilim ama yataktayım:)
bişey sorucam yaa benım transferden sonra ozellıkle dun akşamdan berı kullandıgım gunluk ped hep ıslak. sankı su gelıyo hep. ne olabılır bu.
sağolasın canım dedıgım gıbı artık doktora gıtmıyorumn zaten dırek tüp bebek mekezıne başlıyoruz selman laçin e gidicem ınşallah bakalım hayırlısı
bitkinin doğuşunu
yağmurun yağışını
çocuğun oluşunu
ALLAHTAN BAŞKA KIMSE BILEMEZ.BUNUN İÇİN DUA EDİCEZ BOL BOL .
canim o islaklik transfer yapmadan önce rahim agzini solüsyonla temizliyolarya o akiyo olabilir.bana dr.demisti.öyle olursa korkma tamizledigimiz su akiyo olabilir demisti.insallah iyi haberlerini alicaz canim..:Saruboceq:
tıkalı tüp canım ya aallah yardımcın olsun
olacagı varsa oluyor kımse engel olamıyor
ıkı ay once bır arkadaş tup bebege başladı
erkek ınfertılıtesı herşey yolundaydı ama olmadı tutmadıüzüldü ağladı
ertesı ay adet olması beklenıyor kı ona göre bır karar verılcek olmuyor
bı bakıyolar hamıle
olacagı varsa oluyor
ALLAHIM BIZIMDE BÖYLE MUCİZE HİKAYEMIZ OLSUN
sagol canim tsk ederim demek 9 gun oldun bakalim ben ne yapacam insallah guzel gelisir yumurtalar
insallah senin gibi bende guzel sonuc alirim allahin izniyle
nasilsin canim bu arada beni yanlis anlama ama birsey sormak istiyorum
dr 3 unude devam ettirecekmi yani sagligin kaldircakmi 3 bebegi
canim o islaklik transfer yapmadan önce rahim agzini solüsyonla temizliyolarya o akiyo olabilir.bana dr.demisti.öyle olursa korkma tamizledigimiz su akiyo olabilir demisti.insallah iyi haberlerini alicaz canim..:Saruboceq:
acelya kaç embrıyo transfer edıldı sana canım
Kaç hucrelıydı pekı?3 tane transfer edildi
Kaç hucrelıydı pekı?
buyur canım merak etme. dr lara guven. benıde bılıyorsun çok sorun cıkar dıe bekledım ama transferde bıttı soru nsuz sekılde.
iyiyim sadece sıkıldım:) calısan ınsan olunca evde durmak zor geliyor.
ee bırde hasta değilim ama yataktayım:)
bişey sorucam yaa benım transferden sonra ozellıkle dun akşamdan berı kullandıgım gunluk ped hep ıslak. sankı su gelıyo hep. ne olabılır bu.
selam canım nasıl gidiyor. sen kese görmeye gittinmi.
simdilik iyi gidiyo cok sükür.insallah hep böyle gider.ben cuma günü gidicem görmeye insallah.sen gördünmü?senin nasil gidiyo?mide bulantin falan varmi?
inşallah güzel sonuçlar alırsın canm. ilaç kullanma süresi ve dozları kişiden kişiye değişiyor biliyorsun.
pazartesi tekrar doktora gidicem kalp atışları için. bakalım hepside atıyormu. doktola ondan sonra konuşuruz. ama 3 kese görünce hemen bana risklerinden bahsetti erken doğum riski, hepsinin ölme riski, annenin karşılaşabileceği hastalıları vs. redüksüyon işleminden bahsetti ikiye indirgemeden.
şuanda karmakarışık oldum. bir yanan gönlüm hepsini istiyor bir yandan çok korkuyorum yarı yolda kalmaktan. çok zor bir aşamadayım anlayacağın.
Hayılısı neyse o olsun hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?