Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten bırının benı dınleyıp anlaması kadar guzel birşey yok.bazen etrafımdakıler konuşmaya çalışıyorlar ne anlatıyımkı sıze bana tek verdıklerı cevap bakışlarındakı acıma duygusu başka bişey yok onada ıhtıyacım yok (
sağolun kızlarr

bızdede benım tupler tıkalı. uzun sure sonra rahım fılmıne cesaret edınce ogrendık.

canim o islaklik transfer yapmadan önce rahim agzini solüsyonla temizliyolarya o akiyo olabilir.bana dr.demisti.öyle olursa korkma tamizledigimiz su akiyo olabilir demisti.insallah iyi haberlerini alicaz canim..:Saruboceq:

sağolasın canım dedıgım gıbı artık doktora gıtmıyorumn zaten dırek tüp bebek mekezıne başlıyoruz selman laçin e gidicem ınşallah bakalım hayırlısı

bitkinin doğuşunu
yağmurun yağışını
çocuğun oluşunu
ALLAHTAN BAŞKA KIMSE BILEMEZ.BUNUN İÇİN DUA EDİCEZ BOL BOL .

tıkalı tüp canım ya aallah yardımcın olsun
olacagı varsa oluyor kımse engel olamıyor
ıkı ay once bır arkadaş tup bebege başladı
erkek ınfertılıtesı herşey yolundaydı ama olmadı tutmadı üzüldü ağladı
ertesı ay adet olması beklenıyor kı ona göre bır karar verılcek olmuyor
bı bakıyolar hamıle
olacagı varsa oluyor
ALLAHIM BIZIMDE BÖYLE MUCİZE HİKAYEMIZ OLSUN

anladim canim artik gelismeleri yazarsin bize insallah guzel sonuclar alirsiniz

canim o islaklik transfer yapmadan önce rahim agzini solüsyonla temizliyolarya o akiyo olabilir.bana dr.demisti.öyle olursa korkma tamizledigimiz su akiyo olabilir demisti.insallah iyi haberlerini alicaz canim..:Saruboceq:

olabılır. bırde transferden once crınone jele baslamıstım. o zaman daha çok dısarı cıkıyordu ve krem gıbıydı. acaba dıyorum sımdı dahamı çok emılıyor ıcerde.
inşallah canım. hepimiz guzwl sonuclar alalım senın gibi.

canım elbette. kıse kesınlıkle olmaz dıyemez . yada kesın olacak hepsinin takdiri Allahın. o ol derse olur

inşallah güzel sonuçlar alırsın canm. ilaç kullanma süresi ve dozları kişiden kişiye değişiyor biliyorsun.
pazartesi tekrar doktora gidicem kalp atışları için. bakalım hepside atıyormu. doktola ondan sonra konuşuruz. ama 3 kese görünce hemen bana risklerinden bahsetti erken doğum riski, hepsinin ölme riski, annenin karşılaşabileceği hastalıları vs. redüksüyon işleminden bahsetti ikiye indirgemeden.
şuanda karmakarışık oldum. bir yanan gönlüm hepsini istiyor bir yandan çok korkuyorum yarı yolda kalmaktan. çok zor bir aşamadayım anlayacağın.
Hayılısı neyse o olsun hakkımızda.

selam canım nasıl gidiyor. sen kese görmeye gittinmi.

Kaç hucrelıydı pekı?

4 hücreliydi hepsi.ben müdahele etmedin orası karar verdi bana kaç tane transfer yapılacağı.
bana 2.gün transferi yapıldı. sana neden 2 tane yapıldı senmi öyle istedin .birde seninki kaç hücreliydi ve kaçıncı gün yapıldı.
benim 2 tanesi iyi kalitedeydi 1 tanesi orta kalitedeydi.

hatta ben neden 4 hücreli transfer edildi diye kafaya takmıştım. genelde 8 hücreli transfer ediliyor diye okudum. ben tutmayacak gözüyle bakıyordum hatta. benim embriyolar iyi değil demekki fazla yaşamayacaklarını düşündükleri için erkenden transfer ettiler diye düşünmüştüm.

canım aynı sorun bendede vardı.çamaşırım hep ıslaktı.normal demekki.
korkma...a.s.

simdilik iyi gidiyo cok sükür.insallah hep böyle gider.ben cuma günü gidicem görmeye insallah.sen gördünmü?senin nasil gidiyo?mide bulantin falan varmi?

Allah iylk versin. benimde çok iyi gidiyor şimdilik. mide bulantım yok henüz. olmasında zaten. ben geçtiğimiz çarşamba keseleri gördüm pzarteside kalp atışları için gidicez.

evet canim ben sende bu huzursuzlugu farkettigim icin sordum
ama hakkinda hayirlisi neyse mevlam onu versin
sonuna kadar haklisin canim dediklerinde cunku 3 olunca biraz rsik oluyor insallah en guzeli en sagliklisi sana tutunur canim rahat ol
:Saruboceq:

amor & amor tedavin hayırlı olsun canım.
ben 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır çocuk istiyordum.
çevremdekilerin acı bakışlarını bende görmek istemediğim için
herkesden sakladık ,istemiyoruz bebek diyorduk.
kimseyle paylaşmadan bunu atlatmak o kadar zorduki.
bebek istemediğime nerdeyse bende inanıcaktım valla.
evliliğimin ikinci yılında doktora gittim.rahim filmi çektirdim,temiz çıktı..
yumurtlama takibi istediler ,normal çıktı.
eşimin sperm tahlilinde de anormallik yoktu..
herşey yokunda gibiydi.en sonunda çikolata kisti çıktı.
doktor ya ameliyat ya tüp dedi.tüp yaptım.
aslında ben doktora gitmeyi bırak bir aşıdan bile korkardım.
anestezisiz rahim filmi,vajinal muayeneler,göbekten iğneler,aldırılan kanlar,
yumoş toplama işlemi falan...yapamam dediğim herşey geldi beni buldu.
ama allahıma bin şükür umudumu yitirmedim ve eşimin sonsuz desteğiyle bunu da aştım.
şimdi hamileyim ve şansın terse döneceğine inandım.demekki bu dört sene içinde
bu bebek hayırlı değildi.o dönemleri gezerek dolaşarak özgürce harcadım.tatillere gittim,
umremi bile yaptım...zamanı şimdiymiş...allah herkese nasip etsin.benimde
umudumu kaybetmek üzere olduğum anlar oldu elbet,ama hemen silkelendim.

bunu paylaştım çünkü umudunu kaybeden arkadaşlara üzülüyorum...her şerde bir
hayır vardır canlarım..allah herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…