kizlar bu konu cok soruldu ama bana jel vermediler suanda vaginadan utragaston kullaniyorum
iyice itmeye calisiyorum ama o ordan ilerliyormu acaba
ayrica 2 3 saat sonra beyaz kalintisi geliyor sizlerde nasil oldu
canım onlar emıldıkten sonra kalan dısarı atılıyor. ben jel kullanıyorum bızımde çıkıyor dısarıya
asicim evet jel de aynen öyle atılıyo bi şekilde..
vücut yeteri kadarını alıyodur zaten kaygılanma hiç
ok icim rahatladi kizlar tsk cvplar icin napiyim itiyorum iceri girdigi kadar
yarin buyuk gun dua etmeyi unutmayin kizlar benim icin
cok merak ediyorum neolcak
son 10 gun:uhm:
bu arada kizlar midem tas gibi ne yesem agri yapiyor sizdede oldumu boyleeeeeeee
slm kızlar. ne güzel ya ocak ayını da hamişlerle açtık insallah hamiş patlaması olur diğer aylarda da. ben de heyecanlıyım çok az kaldı transferee
canım senin dondurulmuştu deği mi??
inşallah dediğin gibi olur.. zaten şimdiden bi sürü hamişimiz oldu..
senin de çok güzel geçer inşallah:Saruboceq:
mrb.arkadaşlar benimde geçen hafta bugün transferim oldu.suanda dinlenme ve bekleme sürecindeyim.ammmmaaaaa bekleyemedim gittim pazartesi yani 5. gün gittim kanda gebelik baktırdım ve negetif sonuç aldım.simdi ne olur cok erkencisin o test yanlıştır diyen birileri çıksın lütfennnnnnn
canım benim değerim 1.46 çıktı sence nasıl?
10. gün test yaparsam 3 gün kaldı aslında göreceğiz işte neyin ne olduğunu da kafayı takmışım başka bir şey de yapamıyorum, başka işe konsantre olamıyorum habire kendimi dinliyorum habire eşiyorum. ama bugün 7. gün itibariyle benim kasıklarımda fazla hareketlenme var. sanki içerden birşeyler bana çimdikler atıyor. (nasıl belirtilere yeni bir boyut getirdim değil mi?) ya hamileyim, ya bana bişey oluyor ya da adet göreceğim. laz'ın hava tahmini gibi oldu yağabilir de yağmayabilir de :)
çok erkeeenn...neden bu kadar erken test yapıp kendinizi strese sokuyorsunuz arkadaşlar..
zaten test yapana kadar zaman geçmek bilmiyor böyleyken hiç geçmez...
canım o değer bişey belli etmez bu dönemde.lütfen kendini üzme ve test gününü bekle.umarıım hayırlı sonuçlar alacaksın...
canım transferin hayırlı olsun.o belirtiler normaldir.inşallah hamilesindir
lütfen gününde test yap canım....
msms... hayırlı olsun canım gözünaydın.çok sevindim..
arkadaşlar sonuç bekleyen herkese rabbimden yardım diliyorum....
listeyi yarın güncelliycem kıslaarrr...
Çok sağol canım. ben tedavimi memorial hastanesınde gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?