Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen sabah teste gideceğim. gerçi negatif çıkacak biliyorum ama yine de Allah tan umut kesilmez.

asi74 canım Allah hayırlısını versin rabbim yar ve yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum.

msms canım inşallah senin değerinde de bol bol yükselme olmuştur.

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ve emeklerimizi de umutlarımızı da boş çıkarmasın Rabbim. Amin

ben çok rahatım ve ınanıyorumkı hamılesın. Allah gonlune gore versın ınsallah

ben çok rahatım ve ınanıyorumkı hamılesın. Allah gonlune gore versın ınsallah

amin canım inşallah öyledir. sen yinede dualarını eksik etme emi. hem sen niye pc de sin bu saatte bebişlerin için yatıp dinlenmelisin.

yarın ikimizde test için uğraşıcaz dilerim hayırlısı olur

yatıyoruz canım bızde. anca yatmaya fırsatımız oluyor. testler ıkımızınde çok ıyı olacak. dualarım tum sonuc bekleyenlere. inşallahh umut ettıklerını bulurlar

kızlar günaydın, sabah sabah gördüğüm kadarıyla buraya ilk düşen ben oldum. gece rüyamda sağlık ocağına gidip test yaptırmaya çalışıyordum. sonucu alamadan sabah oldu. :) burada bir semt polikliniği var. öğleden sonra sonucu veriyorlarmış. dayanamıyorum ben gideceğim galiba. çünkü idrar testi yapsam negatif verebilir. 8. gün bugün. hamileysem hcg 10 un üstüne çıkmıştır gibi geliyor. 4. günden itibaren hcg salgılanmaya başlıyormuş diye okudum.

demiştim ya inip çıkıyor bendeki delirme. yine bir delirme anındayım.

günaydın pembemavi. sen hemen aklından çıkar o birden aklına gelen şeyleri canım.bugün benimde 8. günüm. o sendeki delirme anlrından biri bana 5.gün geldi gittim baktırdım sonuç tabiki hüsran çok erken baktırdığıma sonucun yanlış olacağına kendimi inandırmak için o kadar uğraştım ki.... sakın yapma 12. günü bekle

lansor kardeş günyadın. dışarı çıkmak için giyindim bile. fakat sonra oturdum tekrar hcg değerlerindeki artış ne zaman başlıyor idye google araştırması yapmaya başladım. alper mumcu 8-9. gün diyor. tabi bir de bizim yumoşların dışarda beklediği günler var 3 gün aslında 11. gündeyiz gibi. ama sonra kağan kocatepe'nin uzman tv deki Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? başlıklı videosunu izledim o da diyor ki "yapmayın çünkü başlayın gebeliklerin % 50 si daha adet gecikmeden bitiyor. (biyokimyasal gebelik) boşuna sevinirsiniz". benim ilk tüp bebek denemem biyokimyasalla sonuçlandı. adamın ne demek istediğini gayet iyi anladım. bir de ilkinde 12. gün değerim 35 çıkmıştı. demek ki 10. gün bile 15-20 civarıydı. 8. gün ne çıkar bilmiyorum. puf. galiba gitmeyeceğim
emin değilim. ama sen de abartmışsın. 5. gün ne öyle!!!

yaa evet hemde ne abarttım.çok pisman oldum ama iş işten geçti artık. ben lab. hemsiresiyim sağ.ocağında. bizde kanda b-hcg bakılmıyor ama adet gününden 3-4 gün önce idrarda gebelik + veren o kadar çok kişi gördüm ki.dayanamadım işte o zaman.ama şimdi 12. güne kadar tövbeliyim işe bile gitmiyorum rapor aldım. bence ikimizde ayın 26 sını bekleyelim ki sonuç ne olursa olsun gerçek sonuç olsun

istanbulu pek bilmem.netten baktık hastanenin sayfasına .tüp bebek merkezinin olduğu hastane etiler polikliniği olarak geçiyor.okmeydanı ve etiler aynı mı farklı mı?

lansor bir de 8. gün 100 üstünde hcg değerleri görenler var. esas öyle olunca gaza geliyoruz. bu forumlar yararlı mı zararlı mı anlamadım. :)

ben aslında 12. gün dr un karşısında öğrenmiştim ilkinde. hele eşim o sakin adam heyecandan bayılmak üzereydi. şimdi ters bir şey varsa o anı orada hep birlikte yaşamak istemiyorum galiba. bu 8. gün testi için negatif de olsa pozitif de olsa yavaştan alıştırayım kendimi diye düşünmiştüm. aman ne bileyim. yukarı tükür aşağı tükür aynı:)

yaww bak benide gaza getiriyorsun.ne diyeyim git öğren bakalım.insallah sonuc istediğimiz gibi çıkar.insallah bebişlerinin mutlu haberini alırsın canım

MyWorLd heyecanla bekliyorum cnm ..
inşallah güzel haberle dönersin

yaww bak benide gaza getiriyorsun.ne diyeyim git öğren bakalım.insallah sonuc istediğimiz gibi çıkar.insallah bebişlerinin mutlu haberini alırsın canım

aaaaaa bak pembe mavi lansoruda gaza getiriyorsun oturun oturduğunuz yere bakıyım ::))))

şimdiden yaptırmayın daha çok erken 2 gün daha bekleyin bari arkadaşlar

benim lekelenme devam ediyo..
korkmaya başladım adet başlangıcı olabilir diye..
bi de dünden beri baş ağrım başladı çok kötü
adetten önce de ağrır bazen ..
bugün 10. günüm ve beklemeye kararlıyım ben kızlar

istanbulu pek bilmem.netten baktık hastanenin sayfasına .tüp bebek merkezinin olduğu hastane etiler polikliniği olarak geçiyor.okmeydanı ve etiler aynı mı farklı mı?

canım bu işin piri Semra Kahraman. her ikisindede takıbını baska dr yapıyor ama Semra hanım kontrollerını yapıyor. dosya falan ıncelıyor. ben okmeydanındakıne gittim. hangısıne gıdersen gıt Semra hanım hastası olarak git derim ben.

baby canım bekle bakalım kanama baslamadıkca sorun yok dıyorlar

msms babyprin, nerdeydiniz siz sabah bakalım? sabah erkenden gelirdiniz oysa. burada olsanız beni durdururdunuz halbu ki. lansor tam oturmaya ikna ediyordu beni sonra "ne diyeyim git bari" deyince fırladım :))) ama ne oldu. gittim verdim kanı. hep sizin yüzünüzden :)

aaaaaaa kaçta alcan :))
ben durdurmazdım kii
en az senin kadar deliyim..
bugün 2 kişiyi bekliycez.. çifte bayram yapıcaz inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…