kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen sabah teste gideceğim. gerçi negatif çıkacak biliyorum ama yine de Allah tan umut kesilmez.
asi74 canım Allah hayırlısını versin rabbim yar ve yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum.
msms canım inşallah senin değerinde de bol bol yükselme olmuştur.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ve emeklerimizi de umutlarımızı da boş çıkarmasın Rabbim. Amin
ben çok rahatım ve ınanıyorumkı hamılesın. Allah gonlune gore versın ınsallah
kızlar günaydın, sabah sabah gördüğüm kadarıyla buraya ilk düşen ben oldum. gece rüyamda sağlık ocağına gidip test yaptırmaya çalışıyordum. sonucu alamadan sabah oldu. :) burada bir semt polikliniği var. öğleden sonra sonucu veriyorlarmış. dayanamıyorum ben gideceğim galiba. çünkü idrar testi yapsam negatif verebilir. 8. gün bugün. hamileysem hcg 10 un üstüne çıkmıştır gibi geliyor. 4. günden itibaren hcg salgılanmaya başlıyormuş diye okudum.
demiştim ya inip çıkıyor bendeki delirme. yine bir delirme anındayım.
onu seviyorum çok sağol canım. sen ilk muayene ye ne zaman gıttın canım?
monarosa bızdekı sorun benım tupler daha çok. eşimde hareket azlıgı vardı ama sorun olmayacak boyuttaydı. canım okmeydanı memorıale gıdeceksen sana tavsıyem hale hanımı ıste dr olarak. benım aynur hanımdı ama çok detay alamıyordum. sadece 1 sefer hale hanım kontrol ettı çok dıkkatlı. nıl hanımda ıyıymıs.
yaww bak benide gaza getiriyorsun.ne diyeyim git öğren bakalım.insallah sonuc istediğimiz gibi çıkar.insallah bebişlerinin mutlu haberini alırsın canımlansor bir de 8. gün 100 üstünde hcg değerleri görenler var. esas öyle olunca gaza geliyoruz. bu forumlar yararlı mı zararlı mı anlamadım. :)
ben aslında 12. gün dr un karşısında öğrenmiştim ilkinde. hele eşim o sakin adam heyecandan bayılmak üzereydi. şimdi ters bir şey varsa o anı orada hep birlikte yaşamak istemiyorum galiba. bu 8. gün testi için negatif de olsa pozitif de olsa yavaştan alıştırayım kendimi diye düşünmiştüm. aman ne bileyim. yukarı tükür aşağı tükür aynı:)
yaww bak benide gaza getiriyorsun.ne diyeyim git öğren bakalım.insallah sonuc istediğimiz gibi çıkar.insallah bebişlerinin mutlu haberini alırsın canım
istanbulu pek bilmem.netten baktık hastanenin sayfasına .tüp bebek merkezinin olduğu hastane etiler polikliniği olarak geçiyor.okmeydanı ve etiler aynı mı farklı mı?
msms babyprin, nerdeydiniz siz sabah bakalım? sabah erkenden gelirdiniz oysa. burada olsanız beni durdururdunuz halbu ki. lansor tam oturmaya ikna ediyordu beni sonra "ne diyeyim git bari" deyince fırladım :))) ama ne oldu. gittim verdim kanı. hep sizin yüzünüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?