Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa ben de şu anda hafif pembe bi akıntı oldu..
acaba yeni yerleşiyo olabilir mi??
transferin gününü ilk gün sayarsak 9. günümdeyim..

canım ben yıne burada okumustum. 10. gunde yapılan hcg lerde bıle yanılma olabılıyormus. dr lar boşuna 12. gun demıyor. var bır bıldıklerı:)
kaç çıktı degerın senın

canım benim değerim 1.46 çıktı sence nasıl?

canım benim değerim 1.46 çıktı sence nasıl?

canım 5. gün embriyolar daha hiç yerlememiş olabilirler..
yerleşmeden de HCg salgılama başlamaz.. değer in 1.46 olması normal sanki
ama bana göre yani yanlış bilgilendirmek istemem ..
bu sonuca üzülmen bile yersiz bence..
bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl yorumlarlar..

degerlendırebılırım die sormadım ama 0,01 çıkan okadar çokkı. sankı deger var gıbı. elbette çok erken ama ınsallah hamılesındır.
sımdı sen bunu düşünme. beslenmene hareketlerıne dıkkat et ve gununu bekle.

kızlar yaa ben de şu anda hafif pembe bi akıntı oldu..
acaba yeni yerleşiyo olabilir mi??
transferin gününü ilk gün sayarsak 9. günümdeyim..

inşallah oyledır canım. elbette olabılır.
crınne jel kullanıyormusun

çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi öyle rahatlattınız kiii.allah hepinizden razı olsun

Arkadaşlar ben daha tüp bebekte yeniyim daha doğusu başlamadım.işin maddi yönüde çok önemli bizim için.malum ekonomik kriz yüzünden özel okulda öğretmenim ve maaş alamıyorum. Benim sorum şu kullandığınız ilaçlar için ssk lı olanlar için konuşiuyorum ne kadar ödediniz ve hangi ilaçı kullandınız

Yumurta hücresi sperm tarafından döllendikten sonra hücreler hızla bölünerek çoğalmaya başlarlar. Geçen zaman içinde hücre sayısı artıp embryo büyüdükçe hücreler de farklılaşmaya başlarlar. Bu hücrelerden bir kısmı plasentayı oluşturmak üzere değişime uğrarken diğerleri bebeği oluşturur. Plasentayı oluşturan hücreler embryonun rahime tutunduğu günlere denk gelen dönemde kadın vücudunun belki de ilk kez tanıştığı bir hormonu üretmeye başlarlar. Bu hormonun adı human chorionic gonadotropin (hCG) ya da bilinen adı ile gebelik hormonudur..

gibi bişey buldum.. rahme tutuncak ki hcg salgılayacak..
zaten transfer edildikten hemen sonra bence uygun yer bulana kadar dolaşıyolar öyle:)

babyprin benimde 26 ocak test günüm senin transferin opu dan kaç gün sonra yapıldı? benimki 5 gün sonra oldu bu iyi mi sence bu arada benim ilk denemem seninkide öyle mi canım?

evet cnm kullanıyorumm.. ondan da mı olabilir diyosun
canım o jelle bırlıkte benım oluyor hala jel pembe sekılde cıkıyor içerden. hatta bır ıkı sfer ufak sıyah parca gıbı geldı. dedım ambrıyolarmı gıttı. ama en azından bırı hala benımle:)

babyprin benimde 26 ocak test günüm senin transferin opu dan kaç gün sonra yapıldı? benimki 5 gün sonra oldu bu iyi mi sence bu arada benim ilk denemem seninkide öyle mi canım?

canım benim 3. günü yapıldı..
valla daha ileri aşamaya gelmiş oluyo 5. günde daha mı iyidir ve ne sebeple yapıyolar çok bilmiyorum cnm..

benim ilk sayılır.. geçen ayki iptal edilmişti..

saol cnm yaa ondan olabilir belki..
ama ilk kez oldu .. 8 gündür kullanıyorum..
bi de günüm yaklaştıya buğdaydan nem kapıyorum :)

sen şimdi ne zaman gidiceksin bebişleri görmeye cnm çok heyecanlı yaa:))

saol cnm yaa ondan olabilir belki..
ama ilk kez oldu .. 8 gündür kullanıyorum..
bi de günüm yaklaştıya buğdaydan nem kapıyorum :)

sen şimdi ne zaman gidiceksin bebişleri görmeye cnm çok heyecanlı yaa:))

canım yarın ıkıncı kan testını verces. bana ondan 3 hafta sonra muayene dedıler ama okadar bekleyemem:)

kızlar söylemek cidden rahatsız ediyor ama bu jel geri gelirken kahverengi minik parçacıklar bulaşmış oluyor. biraz jeli boyuyor ama homojen bir boyama değil. sizinkiler de öyle mi?

pembemavi benim de bugün oldu ilk
kahve değilde pembe-kırmızı gibi..
daha önce normal beyazdı o artıklar
tuhaf yaa herkesin bi değişik..

baybyprın beklemem derken ya onlar erkenden alırlar benı:) yada ben baska bır yerde yavrumu gorurum:)
pembemavı benım bazen pembe oluyor bazen ıcınde kahverengı parcacık gibi seyler oluhyor. sanırım ılacın etkısı bu sekılde.

10. gün test yaparsam 3 gün kaldı aslında göreceğiz işte neyin ne olduğunu da kafayı takmışım başka bir şey de yapamıyorum, başka işe konsantre olamıyorum habire kendimi dinliyorum habire eşiyorum. ama bugün 7. gün itibariyle benim kasıklarımda fazla hareketlenme var. sanki içerden birşeyler bana çimdikler atıyor. (nasıl belirtilere yeni bir boyut getirdim değil mi?) ya hamileyim, ya bana bişey oluyor ya da adet göreceğim. laz'ın hava tahmini gibi oldu yağabilir de yağmayabilir de :)

msms heyecan ve bekleyiş hiç bitmiyo galiba yaa :))

pembemavi inanmazsın benimde dün sağ kasığımda böyle bi batma gibi bisi oldu .. bi kaç dakika sürekli.. senin dediğin gibi aynen çimdikler gibi :))) anam dedim tutunuyo heralde nefesimi tuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…