E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.441
günaydın kızlar ...
asicim hoşgeldin :) yarın da herşey yolunda gidicek inşallah..
sonrası biraz daha rahat oluyo.. en azından kendinle başbaşa kalıyosun..
iğne yumurta transfer yorucu bi süreç bence..
ama sonrasında da kendini dinlemeye başlıyosun..
burda bekleriz senin test gününe de.. inşallah sonucun da pozitif olur sevinirz..
Myworld yeniden test mi yaptın ?
cnm hala kan sonucuna kadar umutluyum ben..
kendim kadar senin için de.. inşallah mucize yaşarız..
çok korkuyorum o ayrı ama............
asi canım inşallah bebekelrın sana tutunurlar sıkı sıkı. onlar transfer edılırken gormek bıle harıka bişey:)
gorebiliyorum demek insallah canim agzin bal yesin insallah tutunurlar
amin amin amin:Saruboceq:
myworld valla kızıyorum ben artık sana. herkesde cıkmıyor o çizgi erkenden. senınde lekelenmen olmus. yavrun ben burdayım demiş. daha nee. canım bak dun bahsettım arkadasımın 11. gun cıkmadı testınde ama kan testınde31 çıktı. hcg degerımız 50 nın ustune çıkmadan ıdrarda gorunmuyor malesef. bu yuzden kendıne ezıyet etme. senın moralın çok yuksek olmak zorunda.
günaydın kızlar ...
asicim hoşgeldin :) yarın da herşey yolunda gidicek inşallah..
sonrası biraz daha rahat oluyo.. en azından kendinle başbaşa kalıyosun..
iğne yumurta transfer yorucu bi süreç bence..
ama sonrasında da kendini dinlemeye başlıyosun..
burda bekleriz senin test gününe de.. inşallah sonucun da pozitif olur sevinirz..
Myworld yeniden test mi yaptın ?
cnm hala kan sonucuna kadar umutluyum ben..
kendim kadar senin için de.. inşallah mucize yaşarız..
çok korkuyorum o ayrı ama............
valla kızlar bu ara farkındaysanız tutmadı dıyen çok az var. basarı oranı çok yuksek. ın sallah hepınızınkıde tutacak. ıdrar testlerı negatıfde yanılabılıyor. pozitifte 2 sefer cıktıyssa tamadır denıyor. ben 7 sefer yaptım ama kan sonucunu beklerken ölüyordum:) hatta gecıktırdıler bı guzel bagırdım cagırdım:)
bugün gidip yaptırsam mı acaba diye çok düşündüm ama yarın sabaha kadar beklemeye karar verdim. :) hayırlısı bakalım ne olacak..
canım senin kese felan ne zaman görülecekmiş. kalp atışlarını ne zaman duyacakmışsın...
yok yaptırma lutfen. sonra baslayacaksın degerım düşük değilmi die:) 1 gun daha bekle. sabıredecegız valla. en buyuk erdemı öğrenıyoruz sıpaların sayesınde:)
canım benı dun dr um aradı. hayırlı olsun dedı. persembe tekrar test vereceksınız dedı. 3 hafta sonrada ılk kontrol dedı. ama ben o kadar bekleyememkı. o zaman kalbını falan hepsini bir arada cıkaracaklar. ama çok geç
bu arada bişey daha ekliyim kızlar. benım prolaktinim yuksektı ve bu benı çok korkutuyordu. ondan dolayı olmayacagını düşünüyordum. bu durumda olan arkadaslar sakın benım gibi yapmayın sızde. prolaktini çok kolay kontrol altına aldılar
canıım hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.senin nerede yapıldı işlemlerin?
mrb.arkadaşlar benimde geçen hafta bugün transferim oldu.suanda dinlenme ve bekleme sürecindeyim.ammmmaaaaa bekleyemedim gittim pazartesi yani 5. gün gittim kanda gebelik baktırdım ve negetif sonuç aldım.simdi ne olur cok erkencisin o test yanlıştır diyen birileri çıksın lütfennnnnnn
tulaycım tedavin hayırlı olsun cnmm..
standartları bilmiyorum ..
menogon kullanmıştım geçen ay..
xolix06 ,asi 74 hayırlısı olsun arkadaşlar çook sevındım sizin adınıza transferınız yrn.sanrım kaç tane transfer edılcek kendinize çoook iyi bakın olumlu sonuçlarınızı sabırsızlıkla beklıyoz hamıleler kervanınına katılmanız dıleklerımle....a.s.
kızlar bende menogona basladm cmt.de e2 ve hormonlara bakıcaklar kaç çıkması lazm standartları bılen varmı? ayrıca menogonı kullann varmı??
mrb.arkadaşlar benimde geçen hafta bugün transferim oldu.suanda dinlenme ve bekleme sürecindeyim.ammmmaaaaa bekleyemedim gittim pazartesi yani 5. gün gittim kanda gebelik baktırdım ve negetif sonuç aldım.simdi ne olur cok erkencisin o test yanlıştır diyen birileri çıksın lütfennnnnnn
elbette çok erken test için. 5. gun ne demek daha çok yenı. bu kadar erken çıkmaz zaten. bıraz sabır canım. ınsallah pozıtıf sonuc alırsın
çok sağolun yaaaa arkadaslar.içim biraz rahatladı. biryerlerden döllenme olduktan 2 gün sonra kanda b-hcg yükselmeye başlar diye birseyler duymuştum.ona güvenerek baktırayım dedim ama şimdi çok pişmanım kafam karıstı.insallah yanılmısımdır:uhm:
teşekkür ederm cnm.nekadar zamn kullandn yumurta toplanmadan önce baska iğne kullanmısmyıdın peki canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?