Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb canim hosbulduk insallah hersey dedigin gibi olur
evet haklisin farkettimde yorulmusum artik bu gitgellerden ama bugunede sukur
canim benim sende oyle sakin umudunuzu yitirmeyin sonanada bebsiler surpriz yapacak size:Saruboceq:

asi canım inşallah bebekelrın sana tutunurlar sıkı sıkı. onlar transfer edılırken gormek bıle harıka bişey:)

gorebiliyorum demek insallah canim agzin bal yesin insallah tutunurlar
amin amin amin
:Saruboceq:

gorebiliyorum demek insallah canim agzin bal yesin insallah tutunurlar
amin amin amin
:Saruboceq:

evet canım goruyorsun. içine soktukları spekulum un ucuna dıkkat et. zaten soylerler sana. ucundan kaç tane koyuyorlarsa yan yana diziliyor. nokta seklınde. sonra embrıyoların resımlerını verıyorlar sana. ben hala onlara bakınca yuzumde kocaman bır gulumseme olusuyor:)

yaptım ya napim iyiden iyiye kalan bi umut kıpırtım varsa da tamamen yok olsun diye sürekli yapıp tek çizgiye bakıp bakıp kabul ediyorum. azar azar kabul ettiriyom işte kendime birden negative şokunu yaşamayayım diye fena mı senağlama şaka bi yana ama inşallah dediğin gibidir bitanem inşallah en azından 1 tanesi tutunmuştur da değer düşüktür de ondan çıkmamıştır testte. napalım yarına kadar daha bekleyecez. hayırlısı olsun hakkımızda...

aman sen sakın kaybetme canım umudunu sonra geri almak zor oluyor bende senden umutluyum inşallah olacak... siz hamiş hamiş göbek büyütürken ben 2. dondurulmuş yollarından el sallarım artık sizekaydirigubbakcemile3

valla kızlar bu ara farkındaysanız tutmadı dıyen çok az var. basarı oranı çok yuksek. ın sallah hepınızınkıde tutacak. ıdrar testlerı negatıfde yanılabılıyor. pozitifte 2 sefer cıktıyssa tamadır denıyor. ben 7 sefer yaptım ama kan sonucunu beklerken ölüyordum:) hatta gecıktırdıler bı guzel bagırdım cagırdım:)

bugün gidip yaptırsam mı acaba diye çok düşündüm ama yarın sabaha kadar beklemeye karar verdim. :) hayırlısı bakalım ne olacak..

canım senin kese felan ne zaman görülecekmiş. kalp atışlarını ne zaman duyacakmışsın...

yok yaptırma lutfen. sonra baslayacaksın degerım düşük değilmi die:) 1 gun daha bekle. sabıredecegız valla. en buyuk erdemı öğrenıyoruz sıpaların sayesınde:)

canım benı dun dr um aradı. hayırlı olsun dedı. persembe tekrar test vereceksınız dedı. 3 hafta sonrada ılk kontrol dedı. ama ben o kadar bekleyememkı. o zaman kalbını falan hepsini bir arada cıkaracaklar. ama çok geç

bu arada bişey daha ekliyim kızlar. benım prolaktinim yuksektı ve bu benı çok korkutuyordu. ondan dolayı olmayacagını düşünüyordum. bu durumda olan arkadaslar sakın benım gibi yapmayın sızde. prolaktini çok kolay kontrol altına aldılar

my 2world canım sabırla yarını bekle ve umudunu kesme.allahın izniyle iyi haberlerini alırız inşallah

canıım hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.senin nerede yapıldı işlemlerin?

xolix06 ,asi 74 hayırlısı olsun arkadaşlar çook sevındım sizin adınıza transferınız yrn.sanrım kaç tane transfer edılcek kendinize çoook iyi bakın olumlu sonuçlarınızı sabırsızlıkla beklıyoz hamıleler kervanınına katılmanız dıleklerımle....a.s.

kızlar bende menogona basladm cmt.de e2 ve hormonlara bakıcaklar kaç çıkması lazm standartları bılen varmı? ayrıca menogonı kullann varmı??

tulaycım tedavin hayırlı olsun cnmm..
standartları bilmiyorum ..
menogon kullanmıştım geçen ay..

mrb.arkadaşlar benimde geçen hafta bugün transferim oldu.suanda dinlenme ve bekleme sürecindeyim.ammmmaaaaa bekleyemedim gittim pazartesi yani 5. gün gittim kanda gebelik baktırdım ve negetif sonuç aldım.simdi ne olur cok erkencisin o test yanlıştır diyen birileri çıksın lütfennnnnnn

canım ewt çok erken gitmişsin bence 5.gün sen kafanı kurcalama ve yat dınlen beslenmenede dıkkat et canım 14.gün yenıden yaptr sonuç değişecek görüceksın kendını bebişini üzmee...

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm..menogon kullanmadım ama E2 değeri çin standart bir değer yok bizler için yani tedavide olanlar için..çünkü insandaki E2 değeri normalde düşük seviyelerde yani normal aralığı demek istiyorum..biz iğne , ilaç vs.kullandığımız için bizim normalin çok çok üsütnde çıkıyor..mesela benim toplama işleminden önce bakılmıştı 7000 küsür çıkmıştı, doktorum bu işlem için çok yüksek olduğunu normalde 2000-3000'lerde toplama işlemin yaptıklarını söyledi ve bana 2 tane iğne verdi..bunları yaptıktan sonra ertesi gün değerim 2744 çıktı ve tamamdır bu değer toplama işlemi için gayet uygun dediler..ama dediğim gibi sen test yaptıracaksın ya oradaki normal değerlere bakıp ta kendi değerinin çok yüksek olduğunu düşünme..kullandığın ilaçlar nedeniyle olduğunu bil..bol şanslar.

elbette çok erken test için. 5. gun ne demek daha çok yenı. bu kadar erken çıkmaz zaten. bıraz sabır canım. ınsallah pozıtıf sonuc alırsın

elbette çok erken test için. 5. gun ne demek daha çok yenı. bu kadar erken çıkmaz zaten. bıraz sabır canım. ınsallah pozıtıf sonuc alırsın

çok sağolun yaaaa arkadaslar.içim biraz rahatladı. biryerlerden döllenme olduktan 2 gün sonra kanda b-hcg yükselmeye başlar diye birseyler duymuştum.ona güvenerek baktırayım dedim ama şimdi çok pişmanım kafam karıstı.insallah yanılmısımdır:uhm:

canım ben yıne burada okumustum. 10. gunde yapılan hcg lerde bıle yanılma olabılıyormus. dr lar boşuna 12. gun demıyor. var bır bıldıklerı:)
kaç çıktı degerın senın

teşekkür ederm cnm.nekadar zamn kullandn yumurta toplanmadan önce baska iğne kullanmısmyıdın peki canım...

canım ben lucrinle başlamıştım..
sonra 2. günü menagon kullanmaya başladım..
sonra sürekli e2 kontrolu yapyıyolar zaten..
çok yükseldi .. doz fazla gelmişti.. sonra iptal ettiler..

ama normal koşulda adetin yaklaşık 12. gününe kadar falan kullanıyosun..
herşey yolunda giderse çatlama iğnesi oluyosun yine yaklaşık 14. veya 15. günü yumurtalar toplanıyo.. bu günler kişiye göre değişiyo bildiğim kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…