kızlar tekrar günaydın, kanı verdim geldim. dr. neden o kadar erken baktırdınız baktırmasaydınız keşke dedi 8. gün testi için.
bayprin canımcım seni morali çok düşmemiş ve ağlamıyor olarak (en azından gülümseyen smiley kullanmışsın) görüyorum arkadaşım çok tebrik ederim aslansın sen. böyle devam.
2 siklus sonra drun kontrol ettiğinde vücudun hazır derse başlayabilirsin... psikolojik olarak da hazır olman gerekiyor. kimyasal gebelik yüzünden başlayan adetimi 1. adet sayarsak, ikinci tedavimin yumurta uyarıcı iğnelerine 3. adette başlanmıştı.
babyprin kardeş, bak aslında sana kızdım birazcık, nasıl şimdiye kadar "artan embryolarıma ne oldu" diye sormadın. burada birisinden okumuştum, artan embryoları dondurmuşlar da kızın haberi yokmuş. sonradan söylemişler. bir kere çok çok önemli bir konu bu mutlaka sana sormaları lazım ve yasal olarak da senden imzalı onay formu almaları lazım. boru mu yahu senin ve kocanın canından bir parça o.
tabi inşallah vardır da sen bir çok masraftan ve zahmetten kurtulursun. o ayrı konu.
kızlaaar, haber geldi allahıma bin şükür yükselmiş değerim maşallah maşallah herkes maşallah desin :)
622,8
dr muhtemelen 2 embryo da tuttu dedi. (2 yerleştirilmişti zaten)
10 gün sonra gelin ultrason için dedi. kese(ler?)i göreceğiz allahtan dileğim buradaki tüm arkadaşlarımın aynı hisleri yaşaması... hepinizi öpüyorum.
azbycv, arkadaşım tam bir fen bilimci gibi çalışmışsın bravo. :) meslek işte naparsın ....
ammaaaa en meraklı fen bilimci
kızlaaar, haber geldi allahıma bin şükür yükselmiş değerim maşallah maşallah herkes maşallah desin :)
622,8
dr muhtemelen 2 embryo da tuttu dedi. (2 yerleştirilmişti zaten)
10 gün sonra gelin ultrason için dedi. kese(ler?)i göreceğiz allahtan dileğim buradaki tüm arkadaşlarımın aynı hisleri yaşaması... hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?