mrb.canım hoşgeldin a.s. tedavin umarım güzel gider ve olumlu sonuçlar alırsın sen eşinede baskalarınada bakma tedavine başlamısken bırakmak olmak canım neden tüp bebek yapıyosun ve nerde yaptırıyosun canım şimdi uzun protokoldemsn?herşey yolunda giderse kısmetse ozaman subat 20 -25 gbi yumurta toplama olur sanırım herşey gönlünce olsun...
ffk moralini çok yüksek tut.bnce ya eşinle otur konuş yada salla gtsn onu.önemli olan senin relax olman..umutla başla emi:)
sağol canım.eşimde morfoloji sorunu var.yüzde 1 normal yapılı.çamlıca medicanada yaptırıyorum.kısa protokol canım.gonl f vurunuyorum.çalıştığım için ancak 15 tatilde yaptırabilirdim yoksa yaza kalacaktı.
sağol canım.eşimde morfoloji sorunu var.yüzde 1 normal yapılı.çamlıca medicanada yaptırıyorum.kısa protokol canım.gonl f vurunuyorum.çalıştığım için ancak 15 tatilde yaptırabilirdim yoksa yaza kalacaktı.
my world sen ne sağlam kızsın yaw.hela sana be..senin gbi inatçı anneye inatçı bebekler yakışır:)gelicekler allahın izniyle canım..
canım, hayırlısı olsun. inşallah hamiş haberini de alırız :)
kızlar yumurta toplamdan sonra ağrı oluyor mu?
kızlaaar, haber geldi allahıma bin şükür yükselmiş değerim maşallah maşallah herkes maşallah desin :)
622,8
dr muhtemelen 2 embryo da tuttu dedi. (2 yerleştirilmişti zaten)
10 gün sonra gelin ultrason için dedi. kese(ler?)i göreceğiz allahtan dileğim buradaki tüm arkadaşlarımın aynı hisleri yaşaması... hepinizi öpüyorum.
lansor çok severim kestaneyi de kilo yapar diye korkarım. söyle bakalım kestane öncesi ve sonrası kilonu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?