Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım.eşimde morfoloji sorunu var.yüzde 1 normal yapılı.çamlıca medicanada yaptırıyorum.kısa protokol canım.gonl f vurunuyorum.çalıştığım için ancak 15 tatilde yaptırabilirdim yoksa yaza kalacaktı.

pembemavi iki gün jel kullandm sonra iğneye döndüm canım.napııımm:))caanım sendede kırmızı kahve pıhtı olmuşmuydu ya?

ffk sorun eşindemiydi?tamam canım odandır..erkekliklerine yediremiyorlar ya önce..yawaş yawş alışıolar..birbirinize dstek olun.konuşun..

anladm canım bir haftayı bulmaz ozamn ymuurtaların toplanması kısmetse aynı zmana denk gelcez desene benım de cuma toplancak kısmetse menogon kullanıyorum bakalım hayırlsı sen pozitif olmaya çalış canım kendini üzme hayırlısı olur işallah canım benımde eşimden m.teseyle sperm alındı %45 şanssım var ama şans tutar işallah sen olumlu ol canım...

xolix cim evet ben de de jele karışık miniminicik kahverengi pıhtılar vardı. pıhtılar jeli kahverengi benekli yapıyordu yani homojen boyamıyordu jeli anlatabildim umarım.

annadardişcim.benimki öle dğil böyle koyu akıntılı kahvekırmızı pıhtı geldi yaa.jelde kullanmıyorum.alala.üff.neyse ya takmıcam kafama tokadan başka....:)

canım bizdede hem morfoloji hemde hareket 0 dı.ama inşallah sonradan değişmezse hamileyim.yarın 12. günüm yine test yaptırıcam(ben dayanamayıp erken yaptırdım ve sonucu aldım da)inşallah seninde böyle güzel sonuçlanırbencede ya eşinle konuş yada onu kafana takmamaya çalış.sen annelik duygusunu tatmak için her açıdan hayırlı ve iyi bir evlat yetiştirmek için talip ol bu işe ve bu idealler uğruna çalış.çoook ta dua et.sırtnı Allah'a daya O ol derse herşey olur.ol demesini dile canım.bizlerde elimizden geldiğince eşinin oluşturduğu boşluğu doldurmaya çalışırız inşallah.ama sende umutsuz lma.umutla bak.gözlerinin içi gülsün.her iğneni vurulurken bebeğim için yapıyorum ben kısa zaman sonra hamile olduğumu öğrenicem inşallah de.ben hep öyle yaptım.iğneleri bile mutlu mutlu vurdum.inşallah Rabbim benim mutluluğumuda bebeğimi kucağıma almamı nasip ederek perçinler.ve seninde güzel haberlerini alırız burdan

Kızlar bugün en büyük yumurtam 21 mm olmuş. toplam 8-10 gibi toplayacağız diyor doktorum. kısmetse bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım. çarşamba yumurtalar toplanacak ve cumartesi de transferim var.
siz çatlatma iğnesini kendiniz m vurdunuz? benim aşılamada kalçadan vermişti ve hastaneye gitmiştik. ama şimdi göbekten kendim vuracağım şekilde verdi. aranızda bu iğneyi kendi yapan var mı?
hayırlısıyla şu 20 günü bir atlatıp bebeklerimizin bizimle olduğu haberini bi alsak :)

slm kızlaaar. yeni hamişlerimi kutluyorum, allah sağlıklı gebelikler sonra da sağlıklı doğumlar versin kızlaar. darısı tüm isteyenlere ve bana :) yarın transferim gerçekleşeceeek çook heyecanlıyıım. dularınızı eksik etmeyinnna.s.:1hug:

canım, hayırlısı olsun. inşallah hamiş haberini de alırız :)
kızlar yumurta toplamdan sonra ağrı oluyor mu?

transferin hayırlı olur inşallah arkadaşım.rabbim gönlüne göre nasip etsin.dualarımız seninle ve senin gibi transferi olacak arkadaşlara.

my world sen ne sağlam kızsın yaw.hela sana be..senin gbi inatçı anneye inatçı bebekler yakışır:)gelicekler allahın izniyle canım..

yaw ne edem canım ya ... ben o gelecek sıpaların babasıyla 7 yıldır evliyim. babalarının dölü değilmi babalarına çekecekler tabi inat ta sınır tanımıyorlar alıştım artık ... Rabbim umutsuz bırakmasın. doktorum diyo 2-3 ay dinlen öyle devam edelim ben diyom yok ben yorulmadım devam devam... inat yaptım bu yıl benim yılım olacak ve hayırlısı ile bebişim bu yıl bana gelecek inşallah. Rabbiminde izni ile...

tedavileri yeni başlayanlara hayırlı tedaviler sonuç bekleyenlere de hayırlı sonuçlar diliyorum ....

nisasum sakın ama sakın umudunu yitirme rabbim ol dedi mi o bir tane ye bile gerek yok unutma... yeterki Rabbim ol desin.

ve şunu bilin ki Rabbim sevdiği kullarını çocuksuzlukla sınarmış ... bu yüzden çok mutluyum .Rabbimin sevdiği kullardan olmak güzel. Rabbim sevdiği kullarını çok fazla üzmez bir gün muhakkak onlara ödülü verir. sadece hepimizin birer vakti zamanı var hepsi o o kadar. evleriniz kucaklarınız mini mini bebelerle dolsun inşallah...

canım, hayırlısı olsun. inşallah hamiş haberini de alırız :)
kızlar yumurta toplamdan sonra ağrı oluyor mu?

evet canım yumurta sayına göre yani toplanan yumurta sayına göre değişen bir ağrın olacak. ama dayanılmaz bişi değil kafaya dert etmene gerek yok..hakkında hayılrısı olsun inşallah

arkadaşlar şimdi birden aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim sizinle.ben tamamen rastlantısal olarak tedavim ilk başladığı günden buyana düzenli olarak kestane yiyorum.yumurtalarım 24 tane oluştu. döllenme hemenhemen hepsinde oldu. 5. gün blastokist evresinde (ki bu daha iyiymiş) transfer oldu . beklemeye başladık tabi ben kestane yemeye devam ediyorum. 10.gün idrar testim pozitif sonuç verdi.simdi kan testinin sonucunu bekliyorum.belki hiç alakası yoktur kestaneyle bu sürecin ama ya varsa di mi. nasıl olsa zararlı birşey değil. ben paylaşmak istedim belkide gerçekten işe yarıyordur

süper bir haber cnm tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..

elsinore, çook teşekkür ederim. allah isteyen herekese tattırsın bu duyguyu. :)

lansor çok severim kestaneyi de kilo yapar diye korkarım. söyle bakalım kestane öncesi ve sonrası kilonu. :)

lansor çok severim kestaneyi de kilo yapar diye korkarım. söyle bakalım kestane öncesi ve sonrası kilonu. :)

canım arada 2 kiloluk bir fark var ama bu kestanelerden midir kullandığımız hormonlardan mıdır yoksa sıkıntıdan ağzıma ne bulursam tıkıştırdığımdan mıdır bilemiyorum hem senin bu kestene reçetesine hiç ihtiyacın kalmadı ki:CüvCüv: bebişler hayırlısıyla yolda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…