- Konu Sahibi EU2
-
- #3.761
eee lansor hanııııım gece gelen sonuç nasıldı?
anladm canım bir haftayı bulmaz ozamn ymuurtaların toplanması kısmetse aynı zmana denk gelcez desene benım de cuma toplancak kısmetse menogon kullanıyorum bakalım hayırlsı sen pozitif olmaya çalış canım kendini üzme hayırlısı olur işallah canım benımde eşimden m.teseyle sperm alındı %45 şanssım var ama şans tutar işallah sen olumlu ol canım...
canım bizdede hem morfoloji hemde hareket 0 dı.ama inşallah sonradan değişmezse hamileyim.yarın 12. günüm yine test yaptırıcam(ben dayanamayıp erken yaptırdım ve sonucu aldım da)inşallah seninde böyle güzel sonuçlanırbencede ya eşinle konuş yada onu kafana takmamaya çalış.sen annelik duygusunu tatmak için her açıdan hayırlı ve iyi bir evlat yetiştirmek için talip ol bu işe ve bu idealler uğruna çalış.çoook ta dua et.sırtnı Allah'a daya O ol derse herşey olur.ol demesini dile canım.bizlerde elimizden geldiğince eşinin oluşturduğu boşluğu doldurmaya çalışırız inşallah.ama sende umutsuz lma.umutla bak.gözlerinin içi gülsün.her iğneni vurulurken bebeğim için yapıyorum ben kısa zaman sonra hamile olduğumu öğrenicem inşallah de.ben hep öyle yaptım.iğneleri bile mutlu mutlu vurdum.inşallah Rabbim benim mutluluğumuda bebeğimi kucağıma almamı nasip ederek perçinler.ve seninde güzel haberlerini alırız burdan
hmm, demek ki vajinal ultrason olacak benimki. acaba bu iyi bir şey mi? senin dr tercih etmediğine göre doktordan doktora değişiyor demek ki.
şöyle diyor nette: Embriyonun abdominal ultrasonografide 6 haftalıkken, vajinal ultrasonografide ise 5.5 haftalıkken görülmesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?