maşallah ya yumurta sayın çokmuş baya, inş. hepsi kaliteli döllenir. sayın çok ya dondururlar bence senin bebişleri :)
bu arada kızlar benim transferim yarın idrara sıkışık gidiyoruz ya transferden sonra tuvaletimi nasıl yapacam yaa biri bana anlatsın.
ışl hayırlıolsun inşallah hepsi döllenir.
aslı transferden sonra sürgü getiriyorlar ona yapıyosun ayağa kaldırmıyorlar hayırlı olsun hamilelik haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:
ışılcığım sen hangi medicanadasın..
bahçelievlerdeki bize çok yakın da...
merak ettim.
merhaba arkadaşlar..
ben de dün lucrin e başladım adetime 1 hafta var
adetimin 2. veya 3. günü menogon a başlıycam..
ama 35 ampul var o kadar kısa sürede nasıl bitecek o iğneler yaa..
gerçi lucrin bitince tarif edecekler ama eve gidince saydım ilaçları ödüm koptu..
başlangıç aşamasında olduğum için panik ve heyecan arasında gidip geliyorum ..
merak etme canım lukrin devam eder bi süre benim yumurta toplanana kadar devam etti menogon da senin yumurtaların durumuna göre dr.ayarlar benim rezervim az oldugu için ben purogon 425 ünite yanıda menogon 2 toz 1 su şeklinde göbekten vuruyorum merak etme sana kalçadan verebilir önceki dr.um öyle vermiştibana hayırlısı olsun arkadaşım hangi hastanede tedavini yapıyosun merak ettim.:Şeniz
ok cnm çok saoll..:) eşim olacakta bi kişi daha alayım diorum ben:) bu arada acaba yumurta toplanırken eşininde yanında olmasına izin veriolarmı acaba
ya lucrin dedinizde bende lucrin kullanıcam ama adetin 2. günü doktara gidicem ve o gün vurulcak adetli iken yani daha sonrada göbekten olan iğnelere başlancak die biliorum ama.. şimdi aklım karıştı lucrinden sonra adet gelicek falan demişsiniz dee ..
maşallah ya yumurta sayın çokmuş baya, inş. hepsi kaliteli döllenir. sayın çok ya dondururlar bence senin bebişleri :)
bu arada kızlar benim transferim yarın idrara sıkışık gidiyoruz ya transferden sonra tuvaletimi nasıl yapacam yaa biri bana anlatsın.
merhaba arkadaşlar..
ben de dün lucrin e başladım adetime 1 hafta var
adetimin 2. veya 3. günü menogon a başlıycam..
ama 35 ampul var o kadar kısa sürede nasıl bitecek o iğneler yaa..
gerçi lucrin bitince tarif edecekler ama eve gidince saydım ilaçları ödüm koptu..
başlangıç aşamasında olduğum için panik ve heyecan arasında gidip geliyorum ..
elsinore nerelerdesin bugün?
dünden beri görünmedin
buradayım şekerim misafirim vardı anca girebildim naber nasılsın ?
valla nasıl olayım şekercim.
oturmuşum pc nin başına araştır babam araştır..sengözlerimebaksanab
yakında kadın doğum uzmanı çıkacam valla:roflol:
nasıl gidiyor?bir terslik yok inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?