E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Acaba transferden kaç gün sonra idrarda pozitif sonuç alabiliyoruz...:1rolleyes:
ehe ehe ben yazdım kiii :)))
slm kızlar yumurta toplama işleminden sonra ağrılırınız tamamen mi geçti yoksa benim gibi ara ara kasık ağrılarınız oldu mu? henüz bana transfer yapılmadı ama dediğim gibi kasıklarım ağrıyor biraz
Acaba transferden kaç gün sonra idrarda pozitif sonuç alabiliyoruz...:1rolleyes:
slm kızlar yumurta toplama işleminden sonra ağrılırınız tamamen mi geçti yoksa benim gibi ara ara kasık ağrılarınız oldu mu? henüz bana transfer yapılmadı ama dediğim gibi kasıklarım ağrıyor biraz
benim ark. 10.gün yapmıştı evde kendisi ve çıkmıştı tek gebelik olmasına rağmen ama bilmiyorum çıkmayadabilir kan garantisi
hiç korkmana gerek yok çünkü eğer genel anestezi almayacaksan sakinleştirici yapıyorlar leyla gibi oluyosun ve hiç birşey hisstemiyorsun ama tabi yanında eşin ya da başka biri olsun mutlak sonuçta bir operasyon geçireceksin eve tek başına gitme yani...
şu an için kendimi oldukca rahat hissediyorum hiçbirşey düşünmüyorum şu anCanım nasıl hissediyorsun kendini?
merak etme yarın da olmazsan doktorunu ara ya da git. Çünkü Lucrin'in içinde 14 adet var biliyosun bana da eğer 2 tane kalınca hala adet olmadıysan gel demişti bu iğne az da olsa basit kistler oluşturabiliyormuş o yüzden adetin gecikebiliyormuş, endişelenmene gerek yok benimde 2 gün gecikmişti ama dediğim gibi yarın da olmazsan mutlaka doktorunu ara..
merhaba arkadaşlar az önce hastaneden aradılar.dün yumurtalar toplanmıştı.32 yumurta toplandı 29 tanesi iyi durumdaymış 26 sına mikroenjeksiyon yapılmış.cuma transfer var.tuhaf duygular içindeyim.çok umutlanmakta istemiyorum ama allahım nolur yüzümü güldür diyorum.allah hepimizin yüzünü güldürsün.
merhaba arkadaşlar az önce hastaneden aradılar.dün yumurtalar toplanmıştı.32 yumurta toplandı 29 tanesi iyi durumdaymış 26 sına mikroenjeksiyon yapılmış.cuma transfer var.tuhaf duygular içindeyim.çok umutlanmakta istemiyorum ama allahım nolur yüzümü güldür diyorum.allah hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?