Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba transferden kaç gün sonra idrarda pozitif sonuç alabiliyoruz...:1rolleyes:

slm kızlar yumurta toplama işleminden sonra ağrılırınız tamamen mi geçti yoksa benim gibi ara ara kasık ağrılarınız oldu mu? henüz bana transfer yapılmadı ama dediğim gibi kasıklarım ağrıyor biraz

Canım yumurta toplama işleminden sonra bende hiç bir kasık,rahim ağrısı olmadı..

Dr bana ağrın olabilir demişti ama bende de ağrı olmadı.Çok sayıda yumiş toplanınca da ağrı oluyormuş diye duydum.Takma kafana bol bol dinlen transfere kadar.

ok cnm çok saoll..:) eşim olacakta bi kişi daha alayım diorum ben:) bu arada acaba yumurta toplanırken eşininde yanında olmasına izin veriolarmı acaba

ya lucrin dedinizde bende lucrin kullanıcam ama adetin 2. günü doktara gidicem ve o gün vurulcak adetli iken yani daha sonrada göbekten olan iğnelere başlancak die biliorum ama.. şimdi aklım karıştı lucrinden sonra adet gelicek falan demişsiniz dee ..

merhaba arkadaşlar az önce hastaneden aradılar.dün yumurtalar toplanmıştı.32 yumurta toplandı 29 tanesi iyi durumdaymış 26 sına mikroenjeksiyon yapılmış.cuma transfer var.tuhaf duygular içindeyim.çok umutlanmakta istemiyorum ama allahım nolur yüzümü güldür diyorum.allah hepimizin yüzünü güldürsün.

hayırlısı olsun canım...valla her hayırlı habere böyle
:dance: bi göbek atıcam valla..
kendine iyi bak.umutlanmak istemiyorum deme
umudunu yitirme....sen inan herşey olur..

Hayırlısı olsun canım.inşallah bütün yumurtaların döllenir,bölünür..Şeniz

maşallah ya yumurta sayın çokmuş baya, inş. hepsi kaliteli döllenir. sayın çok ya dondururlar bence senin bebişleri :)

bu arada kızlar benim transferim yarın idrara sıkışık gidiyoruz ya transferden sonra tuvaletimi nasıl yapacam yaa biri bana anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…